Duygulandıran Paylaşım

Duygulandıran Paylaşım

Son dakika duygulandıran paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duygulandıran paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duygulandıran paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygulandıran Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygulandıran paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 duygulandıran paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm duygulandıran paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin Perihan Savaş, 1995'te kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'i ölüm yıl dönümünde andı: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin ki…
9.11.2023 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım!
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım! Türk sinemasına çok sayıda unutulmaz film bırakan sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor. Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.
3.07.2023 Magazin
Yılmaz Morgül hastanelik oldu!
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Yılbaşı gecesi alzheimer hastası annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül, Hatay ziyareti sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Pelin Suade'den açıklama geldi.
2.05.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var!
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var! Annesi Fatma Morgül'ü yılbaşı gecesi kaybeden şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günleri yavaş yavaş atlatıyor. Önceki gün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, Dubai'de iki yıldır 'kutsal bir ilişkisi' olan sevgilisi olduğunu itiraf etmesiyle gündeme geldi. İlişkisiyle ilgili detayları paylaşan ünlü isim, sevgilisinin ailesinin özel jeti olduğunu da açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Sıla'dan duygulandıran konser!
Sıla'dan duygulandıran konser! Sıla, deprem bölgesine yardım sağlayan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında önceki akşam Ankara’da sahne aldı. Sanatçının konserin başında yaptığı duygulu konuşma izleyicilerin gözyaşlarını tutamamasına neden oldu.
20.03.2023 Magazin
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü Oyuncu Yaşar Alptekin, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu, görücü usulü ile tanıştığı müstakbel eşinde etkilendiği özellikleri tek tek anlattı. İşte Alptekin'in dikkat çeken sözleri...
10.03.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Gözyaşlarını tutamayan Morgül, iki psikologdan terapi aldığını söyleyerek duygulandıran bir açıklama yaptı.
10.03.2023 Magazin
CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı!
CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depreme Hatay'da yakalanarak enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Duymaz'ın olduğu enkazın başında saatlerdir bekleyen CZN Burak'ın yaptığı paylaşım ise duygulandırdı.
19.02.2023 Magazin
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış!
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış! Türkiye, 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altında kalanlar için mücadelesi devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak deprem bölgesine yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Yılmaz Erdoğan, BKM olarak depremzedelere 2 milyon TL bağış yaptıklarını duyurdu.
11.02.2023 Magazin
Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan duygulandıran paylaşım!
Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan duygulandıran paylaşım! 7.7 ve 7.6'lık depremlerle felaketi yaşayan Türkiye, tüm depremzedelere ulaşıp yaralarını sarmaya çalışıyor. Ünlü isimlerden de depremden etkilenen bölgelere destek geliyor. Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, sosyal medyadan depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuruda bulunduklarını açıkladı.
11.02.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor!
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor! Ünlü şarkıcı Sıla, iş yoğunluğundan dolayı, yılbaşından beri İspanya’da sette olan sevgilisi İlker Kaleli’nin yanına gidemedi. Âşıkların kavuşması şubata kaldı.
23.01.2023 Magazin
Sıla'dan duygulandıran paylaşım: Bize bir oda tuttum!
Sıla'dan duygulandıran paylaşım: Bize bir oda tuttum! Sıla Gençoğlu'nun kimya mühendisi babası Şükrü Gençoğlu (73), Kasım 2022'de yaşamını yitirmişti. Ölüm haberiyle yıkılan Sıla, sosyal medyada duygulandıran bir paylaşım yaptı. Şarkıcı, "Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Yaşar sevdiklerin, hiçbir yere gitmez" ifadelerini kullandı.
7.01.2023 Magazin
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga!
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga! Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR'a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Zor günleri atlatmaya çalışan ünlü oyuncu kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ü andı. Ünlü isim duygusal bir paylaşımda bulundu.
12.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022 'Baş Belası' tiyatro oyununda oyuncuları taşıyan minibüs Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Son durumu hakkında bilgi veren Fersoy, kaza ile ilgili gelen sorulara verdiği yanıtlarla görenleri duygulandırdı.
7.12.2022 Magazin
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor Yargıtay, mülk sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, tahliye kararı gerektirecek davranışlardan bahsetti.
7.12.2022 Ekonomi
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan!
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan! Özge Ulusoy’un 73 yaşındaki babası emekli albay Haydar Ulusoy Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Ulusoy, kazada kırılan babasının saatini paylaşıp duygusal bir not düştü.
6.12.2022 Magazin
MSB’den duygulandıran paylaşım! 'Vasiyetiniz, vasiyetimizdir'
MSB’den duygulandıran paylaşım! 'Vasiyetiniz, vasiyetimizdir' Milli Savunma Bakanlığı, şehitler için özel klip bir paylaşarak “Onlar hayattayken de şehadete yürürken de kendini düşünmez. Daima devleti, milleti ve insanlık için yaşar.” ifadelerini kullandı.
4.12.2022 Gündem
2018'de Bartın'daki maden ocağını ziyaret etmişti: Haluk Levent'ten duygulandıran paylaşım
2018'de Bartın'daki maden ocağını ziyaret etmişti: Haluk Levent'ten duygulandıran paylaşım Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent'in, dün akşam patlamanın meydana geldiği ve çok sayıda can kaybı haberinin geldiği Bartın'daki madeni dört yıl önce ziyaret ettiği ortaya çıktı. Sosyal medyada 2018'de maden işçileriyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan sanatçı, yaşadığı büyük üzüntüyü ile getirdi.
15.10.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Babasını kaybeden Fazıl Say'dan duygulandıran paylaşım!
Babasını kaybeden Fazıl Say'dan duygulandıran paylaşım! Geçtiğimiz günlerde babası müzikolog, yayıncı, öykü ve roman yazarı Ahmet Say'ı kaybeden ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Babasıyla 1998 yılında Ankara'da çekilen bir fotoğraf karesini paylaşan Fazıl Say bu zorlu süreçte yanında olan dostlarına teşekkür etti.
17.05.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran paylaşım! Yorum ve beğeni yağdı...
Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran paylaşım! Yorum ve beğeni yağdı... Oyuncu Serenay Sarıkaya, anneler günü için Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı. Sarıkaya'ya yapılan "Babası annesine çok çektirmiş" yorumu ise dikkat çekti.
8.05.2022 Magazin
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygulandıran Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygulandıran paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.