Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül

Son dakika yılmaz morgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılmaz morgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılmaz morgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Morgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz morgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 yılmaz morgül haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz morgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda Katıldığı ödül töreninde iskelet kostümü giyen sanatçı Yılmaz Morgül, giydiği kıyafet ve elinde taşıdığı dövizle yapay zekaya karşı çıktı. Yapay zekanın zararlı olduğunu öne süren Morgül, "Yapay zeka ile yaşayan ölüler olacağız." dedi.
22.03.2024 Magazin
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin!
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin! Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a sert tepki geldi. Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül ise Ersoy'un sözlerine sert tepki göstermiş ve "Onun bildiği tek şey ise görgüsüzlük" demişti. Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
28.02.2024 Magazin
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi Bülent Ersoy, 1996 senesinde vefat eden sanatçı Zeki Müren hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı kıskançlık açıklamasının etkisi devam ediyor. Ersoy, Zeki Müren hakkında; "Acımasız ve kıskançtı, bana olan kıskançlığından öldü" yorumunda bulunmuştu. Bülent Ersoy’un bu yorumu büyük tepki çekerken, Yılmaz Morgül konuya dahil oldu ve Bülent Ersoy’un sözlerine yanıt verdi.
17.01.2024 Magazin
Yılmaz Morgül'den Yıldız Tilbe'ye ilanı aşk: Hayatımda aşık olduğum tek kadın!
Yılmaz Morgül'den Yıldız Tilbe'ye ilanı aşk: Hayatımda aşık olduğum tek kadın! Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkkava'da sahnesinde sevenlerine muhteşem saatler yaşattı. Tarzı ve sahne kostümleriyle farklılığını sürekli dışa vuran Yıldız Tilbe bu kez sahneden mor bir renk seçti. Ünlü şarkıcı, sahneye meslektaşı Yılmaz Morgül'ü davet etti. Morgül ise Tilbe’ye hayatımda aşık olduğum tek kadın, iltifatını yaptı.
20.09.2023 Magazin
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son görüntüsüyle gündem oldu. 2. Sayfa'nın canlı yayına konuk olan Ceylan, yeni imajı ile Yılmaz Morgül'e benzetildi. Ünlü şarkıcı, kalça estetiği yaptırdığı iddialarına ayağa kalkarak yanıt verdi.
7.06.2023 Magazin
Yılmaz Morgül hastanelik oldu!
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Yılbaşı gecesi alzheimer hastası annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül, Hatay ziyareti sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Pelin Suade'den açıklama geldi.
2.05.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var!
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var! Annesi Fatma Morgül'ü yılbaşı gecesi kaybeden şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günleri yavaş yavaş atlatıyor. Önceki gün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, Dubai'de iki yıldır 'kutsal bir ilişkisi' olan sevgilisi olduğunu itiraf etmesiyle gündeme geldi. İlişkisiyle ilgili detayları paylaşan ünlü isim, sevgilisinin ailesinin özel jeti olduğunu da açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü Oyuncu Yaşar Alptekin, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu, görücü usulü ile tanıştığı müstakbel eşinde etkilendiği özellikleri tek tek anlattı. İşte Alptekin'in dikkat çeken sözleri...
10.03.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Gözyaşlarını tutamayan Morgül, iki psikologdan terapi aldığını söyleyerek duygulandıran bir açıklama yaptı.
10.03.2023 Magazin
Annesinin ölümüyle yıkılmıştı! 'Onu bıraktığımdan beri eski Yılmaz değilim'
Annesinin ölümüyle yıkılmıştı! 'Onu bıraktığımdan beri eski Yılmaz değilim' Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etti. Bugün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Morgül annesinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Programda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan ünlü şarkıcı, 'ilk defa bir kandilde annem yoktu, elini öpmedim' diye konuştu.
8.03.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den kötü haber! Hastanelik oldu
Yılmaz Morgül'den kötü haber! Hastanelik oldu Geçtiğimiz günlerde annesinin vefatıyla sarsılan Yılmaz Morgül zor günler yaşamaya devam ediyor. Ünlü sanatçı yaşadığı üzüntü ve yoğun iş temposuna dayanamadı ve sabaha karşı hastaneye kaldırıldı.
30.01.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'ün acı günü!
Yılmaz Morgül'ün acı günü! Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından veren Morgül, "Annemi, canımı, bebeğimi, her şeyimi kaybettim" ifadesini kullandı. Morgül, annesinin vefat etmesinden saatler sonra doktor kontrolüyle sahneye çıktı. Yılmaz Morgül'e sanatçı dostlarından taziye mesajları geldi.
1.01.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den dikkat çeken itiraf: Hande Erçel ile evlenmek isterdim
Yılmaz Morgül'den dikkat çeken itiraf: Hande Erçel ile evlenmek isterdim Yılmaz Morgül, bugün TV8'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu. konuk olduğu programda ünlü oyuncu Hande Erçel'e olan hayranlığını dile getirdi.
28.11.2022 Magazin
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı...
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı... Günümüzün en fazla rastlanan ve hala kesin tedavisi bulunamayan hastalıklarından olan kanser, her yıl binlerce can alıyor. Bu kişiler arasında ise ünlü isimler de bulunuyor. Ölümcül hastalığı yenen son isim ise Behzat Ç.’deki Savcı Esra rolü ile yıldızı parlayan ve birçok başarılı yapımda yer alan Canan Ergüder oldu. Birçok ünlü de Ergüder gibi kanseri atlattı ve hayata yeniden tutundu. İşte Filiz Akın'dan Arzum Onan'a Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ne kanseri yenen ünlüler...
6.05.2022 Magazin
Yılmaz Morgül: Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim
Yılmaz Morgül: Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim Şarkıcı Yıldız Tilbe, dün gece konser verdi. Konseri dinlemeye gelen ve sahneye çıkan Yılmaz Morgül, meslektaşı hakkındaki sözleriyle seyirciyi şaşırttı. Tilbe, söz ve bestesi kendisine ait sevilen şarkısını Morgül'e hediye etti.
9.03.2022 Magazin
Yılmaz Morgül, Gelinim Mutfakta'nın 820. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?
Yılmaz Morgül, Gelinim Mutfakta'nın 820. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi? Yılmaz Morgül, 820. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
10.12.2021 Televizyon
Yılmaz Morgül'ü gözyaşlarına boğan acı hikayesi!
Yılmaz Morgül'ü gözyaşlarına boğan acı hikayesi! Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki sunucusu Yılmaz Morgül, annesinin sağlık durumunu anlattığı anlarda gözyaşlarına boğuldu!
9.12.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? 6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? 6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak, 6 Aralık Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim? Kanal D ekranlarında hafta için her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni hafta sunucusu merak ediliyor. Helinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı programı her hafta yeni bir sunucu sunuyor. İşte Gelinim Mutfakta yeni sunucu 6 Aralık…
6.12.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta 816. Bölüm Fragmanı
Gelinim Mutfakta 816. Bölüm Fragmanı Gelinim Mutfakta 816. Bölüm Fragmanı yayında! Bu haftanın sunucusu Yılmaz Morgül!
4.12.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta 816. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 816. bölüm fragmanı yayında! Mutfak her hafta bir ünlüye emanet! Bu haftanın sunucusu Yılmaz Morgül oluyor.
3.12.2021 Televizyon
'Kürk almak gerçek sanatçıya yakışmaz'
'Kürk almak gerçek sanatçıya yakışmaz' Yılmaz Morgül'ün meslektaşı Bülent Ersoy'a kürk tepkisi devam ediyor... Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde kışlık kürk provası yapan usta sanatçıyı bir kez daha sert sözlerle eleştirdi.
24.01.2021 Magazin
Dükkan bakıyor
Dükkan bakıyor Yılmaz Morgül, önceki gün bir arkadaşıyla Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
10.01.2021 Magazin
Yılmaz Morgül: Sabah programı teklifi geldi
Yılmaz Morgül: Sabah programı teklifi geldi Kendisine sabah programı teklifi geldiğini belirten Yılmaz Morgül, "Bugüne kadar tek başıma, Yılmaz Morgül olarak program yaptım ve bir partnerle program yapmadım. Partnerli program düşünmüyorum. Sabah kuşağı olabilir, ne düşünüyorlar bilmiyorum."dedi.
10.10.2020 Magazin
Yılmaz Morgül’den patates yemeği tarifi
Yılmaz Morgül’den patates yemeği tarifi Sanat Müziğinin Kadife Sesi Yılmaz Morgül bayramın son gününde Derya Baykal'ın konuğu oldu.
26.05.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Morgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz morgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.