Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? 6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu?

Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak, 6 Aralık Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim? Kanal D ekranlarında hafta için her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni hafta sunucusu merak ediliyor. Helinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı programı her hafta yeni bir sunucu sunuyor. İşte Gelinim Mutfakta yeni sunucu 6 Aralık…

Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? 6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu?

6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kimdir, Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? Kanal D ekranlarında yayınlanan, yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın yeni hafta sunucusu merak ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA’YI KİM SUNACAK?

Programın bu haftaki sunucusu Yılmaz Morgül olacak.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül 14 Ocak 1964'da İstanbul, Beykoz'da dünyaya geldi. Bir dönem 1982 doğumlu olduğunu iddia etse de asıl doğum tarihi 1964'tür. Asıl adı İbrahim Yılmaz Morgül'dür.

Yılmaz Morgül, eğitim hayatının ardından önemli isimlerden musiki eğitimi aldı. Müziğe olan yeteneği daha küçük yaşlardan belli olan Morgül, ilk kez 24 yaşında Adana'da sahneye çıktı. Kısa süre içinde kitleleri etkiledi.

Müzik hayatında, ilk müzik albümünü 'Elveda İstanbul' ismi ile 1995'te çıkardı. Ardından çok sayıda albüm çıkardı.

Zeki Müren ile yaptığı 'Bahçevan' düeti ile müzikseverlerin gönlünde taht kurdu. Çok sayıda TV ve radyo programında yer aldı. Kendi adıyla çıkardığı 20'ye yakın albümü bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Yılmaz Morgül, 1996'da cilt kanseri oldu. 2003'e kadar hastalığının tedavisi ile uğraştı. Daha sonra hastalığı yendi.