Duy Beni

Duy Beni

Son dakika Duy Beni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duy Beni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duy Beni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duy Beni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duy beni gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 duy beni haberi bulunmuştur. Tüm duy beni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rabia Soytürk mini şortuyla teknede şov yaptı!
Rabia Soytürk mini şortuyla teknede şov yaptı! Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu teknede mini şortuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
3.09.2023 Magazin
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum'
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum' Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk Antalya'da yaşayan sevgilisi, YouTube fenomeni Fester Abdü’den bir ay önce ayrılmıştı. Ünlü oyuncu ayrılıkla ilgili konuştu.
13.08.2023 Magazin
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin son bölümünde Berk'in Resul ve Ayla'nın öz çocuğunun olmadığı anlaşılmıştı. Gelecek haftadan itibaren Kardeşlerim Berk'in ablasını oynayacak isim de belli oldu.
4.04.2023 Televizyon
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
'Duy Beni' dizisinin Süleyman Gerçek'i Alper Atak'tan sosyal medya eleştirilerine yanıt
'Duy Beni' dizisinin Süleyman Gerçek'i Alper Atak'tan sosyal medya eleştirilerine yanıt 'Duy Beni' dizisinin Süleyman Gerçek'i Alper Atak, lise öğrencilerinin öpüşme, zorbalık ve entrika dolu sahnelerinden dolayı sosyal medyadan gelen tepkilere cevap verdi.
19.08.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den ilişki açıklaması! 'Gayet single'ım ama iyiyim'
Kerem Bürsin'den ilişki açıklaması! 'Gayet single'ım ama iyiyim' 'Duy Beni' dizisinde rol alan Ege Kökenli ile yaklaşık yedi yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv'un koronavirüs pandemisi nedeniyle 2.5 yıl ertelenen düğünü gerçekleşti. Beşiktaş'ta bir oteldeki nikâh törenine yalnız katılan oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili soruyu yanıtlarken, özel hayatı hakkında da konuştu.
29.07.2022 Magazin
Oyuncu Ege Kökenli, Lior Ahituv ile evlendi! 'Sonsuza dek mutlu'
Oyuncu Ege Kökenli, Lior Ahituv ile evlendi! 'Sonsuza dek mutlu' Şimdilerde 'Duy Beni' adlı diziyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Ege Kökenli, iki yıl önce nişanlandığı sevgilisi Lior Ahituv ile dünya evine girdi. Uzun yıllardır birlikte olan ünlü çift, Beşiktaş'taki bir otelde hayatlarını birleştirdi. Kökenli, düğün öncesi çekilen videoyu takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.
29.07.2022 Magazin
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı?
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni ilk bölümünden beri ilgiyle takip ediliyor. Bu akşamki yeni bölümüyle ekranlara gelecek dizide Ozan karakterinin hayatı merak ediliyor. Ozan karakterine hayat veren genç oyuncu Utku Çoşkun kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
28.07.2022 Televizyon
Ege Kökenli ne zaman evleneceğini açıkladı!
Ege Kökenli ne zaman evleneceğini açıkladı! 'Duy Beni' dizisi ile ekranlara dönen oyuncu Ege Kökenli, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, düğün heyecanının başladığını; "Hazırlıklar tamam gibi" sözleriyle ifade etti.
9.07.2022 Magazin
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde dikkat çeken etkinlik. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Genel Başkanları işitme engelliler için anlamlı bir klibe imza atarak Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirdi.
3.12.2021 Siyaset
İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler
İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler
3.12.2020 Haber
İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler
İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler Sağlık çalışanları işaret dili ile “Memleketim” şarkısını söyledi. Hazırlanan klipte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sağlık çalışanlarına eşlik etti.
3.12.2020 Gündem
Mehmetçik’in favorisi oldu
Mehmetçik’in favorisi oldu Duy Beni şarkısıyla tanınan Nihan Akın, Bebek’teydi.
3.06.2018 Magazin
Şarkımız  çok samimi
Şarkımız çok samimi Şarkıcı Nihan Akın, ‘Duy Beni’ isimli single’ını çıkardı.
20.04.2018 Magazin
Harun Kolçak kimdir?
Harun Kolçak kimdir? Türk pop müziğin efsane ismi Harun Kolçak'ın hayatını kaybetmesi gündemde şok etkisi yarattı. Şarkılarıyla özellikle 90'lı yıllara damga vuran Harun Kolçak'ın hayatı merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın oğlu olan Harun Kolçak'ın hayatına dair merak edilenleri derledik.
29.09.2021 Gündem
Kendimize değil tiyatroya hizmet ediyoruz!
Kendimize değil tiyatroya hizmet ediyoruz! Güzin ve Zeynep Özyağcılar...
19.12.2016 Magazin
‘Duy beni Sezen!’
‘Duy beni Sezen!’ Sezen Aksu, Onno Tunç ve Uzay Heparı’nın imzasını taşıyan Beni Bırakın isimli şarkı yeni versiyonu Emre Özdemir yorumuyla çıktı...
20.08.2015 Magazin
“Beddua” ile hayatı sil baştan sıfırlamayı anlatmak istedik
“Beddua” ile hayatı sil baştan sıfırlamayı anlatmak istedik Bir yıl içerisinde üçüncü albümünü çıkaran Arpak Kardeşler ile yeni albümü “Beddua” vesilesiyle buluştuk. Yeni albümleri ‘Beddua’ya iki klip birden çeken Ekrem ve Mehmet Arpak Kardeşler ile müzik yolculuklarını konuştuk
21.12.2014 Magazin
'Şaka sandık'
'Şaka sandık' THY kazasından kurtulanlar kaza anını anlatıyor
29.09.2021 Gündem
Zihin çalıştıran, empatiyi geliştiren şaşırtıcı cevaplarıyla öğretici en kolay ve en zor bilmeceler!
Zihin çalıştıran, empatiyi geliştiren şaşırtıcı cevaplarıyla öğretici en kolay ve en zor bilmeceler! Çocuklar için beyin jimnastiği yerine geçen bilmeceler, kelime oyunlarına ya da neden - sonuç ilişkisine dayalı kısa sorulara denir. Komik, şaşırtıcı, öğrenmeye yönelik, zihin çalıştıran bir tür egzersiz olan bilmeceler, özellikle çocukları öğrenmeyi teşvik edecek küçük oyunlardır. Hitap ettiği kitleye göre yani çocuk, yetişkin ve yaşlılara göre türleri bulunur. Bilmecelerin zorluk seviyesi de yaş gruplarına göre değişir. Çocuklara empati, iş birliği, sabır ve benzeri şeyleri öğretmeye ek olarak, onların zekasını da devreye sokmak istiyor, nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız en güzel bilmece örneklerini sizin için derledik. İşte çocuklar için düşünmeyi teşvik edecek, zeka çalıştıran kolay ve şaşırtıcı bilmeceler ve cevapları…
7.06.2022 Eğitim
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü'nde esnaf ziyaretleri yaptı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
12.01.2021 Siyaset
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı Yüzden fazla sinema filminin yanı sıra "Alacakaranlık", "Hacı", "Asi", "Ezel" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Tuncel Kurtiz, vefatının ölümünün 7. yılında anılıyor. Peki, Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ne zaman öldü? Tuncel Kurtiz sözleri, şiirleri...
27.09.2020 Gündem
MHP Lideri Bahçeli: O gözü oyarız, o eli kökünden keseriz
MHP Lideri Bahçeli: O gözü oyarız, o eli kökünden keseriz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. "İdlib'den geri çekilirsek elinde sonunda Hatay'dan olmamız kaçınılmazdır. Böyle olursa Suriye'deki kaosun Anadolu'ya ithali de mukadderdir." diyen Bahçeli, "Hatay on yıllardır Suriye haritalarında açıkça gösterilmiştir. Şimdi 'Çalınan şehir Hatay' diye haberler yapılmaktadır. Kim Hatay'a göz dikiyorsa o gözü oyarız, kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz. Hatay'ı tartışmaya açmak cinayettir, ihanettir, rezalettir." ifadelerini kullandı.
3.03.2020 Siyaset
Altınordu Başkanı Seyit Özkan'dan tarihi rest!
Altınordu Başkanı Seyit Özkan'dan tarihi rest! TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan kulübün resmi internet sitesinde gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu. Bandırmaspor maçı sonrası başkanın oyunculara çok sinirlenmesinin ardından yazısında belirttiği "Beyinleri salata gibi olanların..." gibi ifadeler kısa zamanda büyük ses getirdi.
12.09.2016 TFF 1.Lig
Erguvanlarla  açan en güzel bahar şiirleri
Erguvanlarla açan en güzel bahar şiirleri Bahar geldi işte yeniden; cemreler düştü düşecek, baharın en güzel ayı Nisan da yolda... Güneş artık yüzünü daha çok gösteriyor; erguvanlar baş veriyor dallarda.. İşte biz de içimize umut ve sevgi dolsun, en güzel bahar şiirlerini derledik.
11.03.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Duy Beni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duy beni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.