Ege Kökenli

Ege Kökenli

Son dakika Ege Kökenli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ege Kökenli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ege Kökenli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ege Kökenli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ege kökenli gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 ege kökenli haberi bulunmuştur. Tüm ege kökenli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege Kökenli'nin sütyenli tarzı olay oldu!
Ege Kökenli'nin sütyenli tarzı olay oldu! Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ege Kökenli iddialı tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu bu defa bir markanın özel gecesi için hazırlandı. Ünlü oyuncu göğüs dekoltesiyle herkesin dikkatini çekti.
6.05.2023 Magazin
Ege Kökenli'den şaşırtan estetik itirafı!
Ege Kökenli'den şaşırtan estetik itirafı! Doğu Demirkol ile Alelade Show'a katılan oyuncu Ege Kökenli kulak küçültme operasyonu yaptırdığını itiraf etti. Ege Kökenli kulaklarıyla ilgili yaşadığı rahatsızlığı açık açık herkesle paylaştı.
9.10.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den ilişki açıklaması! 'Gayet single'ım ama iyiyim'
Kerem Bürsin'den ilişki açıklaması! 'Gayet single'ım ama iyiyim' 'Duy Beni' dizisinde rol alan Ege Kökenli ile yaklaşık yedi yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv'un koronavirüs pandemisi nedeniyle 2.5 yıl ertelenen düğünü gerçekleşti. Beşiktaş'ta bir oteldeki nikâh törenine yalnız katılan oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili soruyu yanıtlarken, özel hayatı hakkında da konuştu.
29.07.2022 Magazin
Oyuncu Ege Kökenli, Lior Ahituv ile evlendi! 'Sonsuza dek mutlu'
Oyuncu Ege Kökenli, Lior Ahituv ile evlendi! 'Sonsuza dek mutlu' Şimdilerde 'Duy Beni' adlı diziyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Ege Kökenli, iki yıl önce nişanlandığı sevgilisi Lior Ahituv ile dünya evine girdi. Uzun yıllardır birlikte olan ünlü çift, Beşiktaş'taki bir otelde hayatlarını birleştirdi. Kökenli, düğün öncesi çekilen videoyu takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.
29.07.2022 Magazin
Ege Kökenli ne zaman evleneceğini açıkladı!
Ege Kökenli ne zaman evleneceğini açıkladı! 'Duy Beni' dizisi ile ekranlara dönen oyuncu Ege Kökenli, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, düğün heyecanının başladığını; "Hazırlıklar tamam gibi" sözleriyle ifade etti.
9.07.2022 Magazin
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu! Aykut Enişte filmi televiyon ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 2019 Mayıs ayında vizyona giren bir tür durum komedisi filmi olan Aykut Enişte filminin ilkinin yönetmenliğini Onur Bilgetay yaptı. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok'un yazdığı Aykut Enişte filmi eğlenceli sahneleri ve ince mizahı ile ekranlarda olacak. Öte yandan Aykut Enişte filminin ikincisi de çekildi. Peki, Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Ege Kökenli'den dekolteli poz! "İnsan değilsin"
Ege Kökenli'den dekolteli poz! "İnsan değilsin" Kalp Atışı, Yasak Elma, Kefaret gibi popüler dizilerde rol alan Ege Kökenli, Menajerimi Ara dizisinde kendisini canlandırmıştı. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan Ege Kökenli'den dekolteli poz geldi.
17.04.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı
Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı Geçtiğimiz haftalarda oğlu Roman'ın yüzünü ilk kez gösteren oyuncu Öykü Karayel, önceki gün ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile buluşup; minik bebeğini gezdirdi. Çiçeği burnunda anne Karayel, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
2.10.2021 Magazin
Ege Kökenli formunu bakın nasıl koruyor!
Ege Kökenli formunu bakın nasıl koruyor! Oyuncu Ege Kökenli, spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, yoga ile form tutuyor.
2.08.2021 Magazin
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta?
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek? Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Programı içinde yer alan ve Şans Merkezinden saat 23:00 te Kanal D ve Teve2den canlı yayınlanacak çekilişle bugüne dek verilecek en büyük ikramiye olan 100 milyon TL de sahibini bulacak.
31.12.2020 Gündem
Heyecanlı yılbaşı Kanal D'de!
Heyecanlı yılbaşı Kanal D'de! Kahkaha dolu ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
31.12.2020 Televizyon
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması.
29.12.2020 Gündem
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları!
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları! Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan Kefaret dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer aldığı Kefaret dizisinden ilk fragman geldi. Dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak. Peki, Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi konusu ne? Kefaret dizisi oyuncuları kim? İşte Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar...
18.11.2020 Gündem
Ege Kökenli’nin nişanlısı Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
Ege Kökenli’nin nişanlısı Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? Oyuncu Ege Kökenli 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandı. Ege Kökenli’nin nişanlanmasından sonra, Lior Ahituv hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
13.01.2020 Gündem
Ege Kökenli ile Lior Ahituv evleniyor
Ege Kökenli ile Lior Ahituv evleniyor Oyuncu Ege Kökenli, yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Lior Ahituv ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.
8.12.2019 Magazin
Öykü Karayel ve Ege Kökenli'nin havuz keyfi
Öykü Karayel ve Ege Kökenli'nin havuz keyfi Eski rol arkadaşları Öykü Karayel ile Ege Kökenli, önceki gün buluşup havuz keyfi yaptı.
20.08.2019 Magazin
Kalp Atışı dizisinde bomba transfer!
Kalp Atışı dizisinde bomba transfer! Ege Kökenli, Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı'ndan ayrılmasından sonra yerine gelen isim belli oldu.
10.09.2017 Televizyon
Dizilerin prensesleri
Dizilerin prensesleri Dizilerde başroller kadar dikkat çeken yardımcı oyuncular bir sonraki projelerinde esas kızlığa terfi ediyor. İşte o oyunculardan öne çıkanlar...
11.08.2017 Arşiv
Oyunculukta gözüm yükseklerde
Oyunculukta gözüm yükseklerde Kalp Atışı’nda izlediğimiz Ege Kökenli herkesin oyuncu olamayacağını şöyle açıklıyor; “Nasıl her isteyen doktor, mühendis olamıyorsa oyuncu da olamaz. Çünkü bir yetenek ve eğitim gerekiyor”.
28.07.2017 Arşiv
Kalp Atışı ilk bölüm fragmanları yayınlandı! Kalp Atışı Cuma günü başlıyor
Kalp Atışı ilk bölüm fragmanları yayınlandı! Kalp Atışı Cuma günü başlıyor Kalp Atışı için geri sayım sürüyor. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kalp Atışı 1. bölüm fragmanları yayınlandı. İşte Kalp Atışı oyuncu kadrosu ve konusu...
29.09.2021 Gündem
Ege Kökenli'nin 'aşk' paylaşımı: Abidin değilim; ama...
Ege Kökenli'nin 'aşk' paylaşımı: Abidin değilim; ama... Ege Kökenli ile sevgilisi Lior Ahituv, Marmaris'te tatil yapıyor.
13.06.2017 Magazin
'Kalp Atışı'da kimler yer alacak?
'Kalp Atışı'da kimler yer alacak? Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği 'Kalp Atışı' dizisinin başrol oyuncuları belirlendi.
9.05.2017 Televizyon
Trump’da Broadway rüzgarı
Trump’da Broadway rüzgarı Broadway müzikali ‘Hedwig ve Angry Inch’in galası önceki gün Trump AVM’de yapıldı. Ünlü isimler, oyuna akın etti.
16.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ege Kökenli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ege kökenli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.