Düve

Düve

Son dakika düve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düve gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 düve haberi bulunmuştur. Tüm düve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı!
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı! Tarımsal desteklemeler kapsamında bu ay toplam 4 milyar 435 bin 821 lira tutarında ödemenin, çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,"Üreticilerimize ve çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor" dedi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin
Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilerin beklediği destekleme ödemelerine ilişkin müjdeli haberi paylaştı. 2 milyar 32 milyon 291 bin liralık tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. Söz konusu ödemeler, kimlik numarasının son hanesi 4-6-8 ve vergi numarasının son hanesi 1-3-4-5-6-7-8-9 olanlar için bugün saat 18.00'den sonra, kimlik ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0-2 olanlar için ise 22 Aralık saat 18.00'den sonra hesaplara aktarılacak.
15.12.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor!
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "1 milyar 484 milyon 15 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz" dedi.
22.09.2023 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, damızlık düve yetiştirme merkezleri kurulması için yatırımcılara 45 milyon lira TL hibe ödemesi ile bu merkezlerden yerli hayvan alan üreticilere 35 milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildi.
5.09.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 19 milyon 941 bin 875 TL tarımsal destek ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak.
4.08.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor!
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 96 milyon 144 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
21.07.2023 Ekonomi
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı'ndan sonra üreticilerin satılmayan kurbanlıklarının Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyurdu.
29.06.2023 Ekonomi
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Depremzedeler için verdiği düve yerine yenisi hediye edildi, onu da bağışladı
Depremzedeler için verdiği düve yerine yenisi hediye edildi, onu da bağışladı Düvesini satarak 13 bin liralık gelirini depremzedelere gönderen Kars’ın Akyaka ilçesi Karahan köyünde yaşayan Sarıgül Kaçan’a (70) Aras EDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yeni düve hediye edildi. Kaçan ise, "Ben çok bir şey vermedim, Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin. Cumhurbaşkanımızı, askerimizi, milletimizi, tüm devlet büyüklerimizi üzerimizden eksik etmesin. Getirdiğiniz düveyi de depremzedelere bağışlıyorum. Onlara gönderin. Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin” dedi
12.02.2023 Gündem
Düve alımı başvuru şartları nelerdir, düve alım desteği başvurusu ne zaman sona erecek?
Düve alımı başvuru şartları nelerdir, düve alım desteği başvurusu ne zaman sona erecek? Tarım ve Orman Bakanlığı, damızlık düve alımına verilen desteklere başvuruların 27 Ocak'ta sona ereceğini belirtti.
21.01.2023 Ekonomi
Süt üreticilerine müjde: 40 litre süt bedeli olan aidat 20 litre süt bedeline düşürülecek
Süt üreticilerine müjde: 40 litre süt bedeli olan aidat 20 litre süt bedeline düşürülecek Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Ergin Durgun, geçmiş yıllarda 40 litre süt bedeli olan aidatı 20 litre süt bedeline düşüreceklerini belirtti.
28.12.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatıyor! Ödemeler öne çekildi! Emekli, işçi, çalışmayan, yaşlı, engelli, şehit yakını, gazi hepsi alacak...
Paralar bugün banka hesaplarına yatıyor! Ödemeler öne çekildi! Emekli, işçi, çalışmayan, yaşlı, engelli, şehit yakını, gazi hepsi alacak... Paralar bugün hesaplara yatırılıyor. Güzel haber geldi. Bağ-Kur ve emekli sandığı mensubu emekliler ile çalışmayanlar, yaşlı, engelli vatandaşlar, devletten para desteği alanlar dahil milyonlarca kişiye ödeme yapılacak. Tarihler bayram nedeni ile öne çekildi. Hak sahipleri ödemelerin ne zaman yapılacağını merak ediyordu. Tek tek açıklandı. Kimin hesabına ne kadar para yatırılacak? Tediye, şehit yakınları ve gazilere destek, yaşlı ve engelli aylıkları, işsizlik maaşları, yetiştiricilere destek, memur emeklilerinin bayram ikramiyeleri gibi birçok alanda bugün ödemeler tamamlanıyor.
29.04.2022 Ekonomi
Ödemeler başlıyor! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor, bugün saat 18.00'de...
Ödemeler başlıyor! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor, bugün saat 18.00'de... Beklenen ödemeler bugün yapılıyor. Saat verilerek açıklandı. Paralar vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Bakan güzel haberi duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, "156 milyon 585 bin liralık destek ödemelerini bugün 18.00’den sonra üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." dedi. 7 farklı alanda yetiştiricilere destek ödemesi yapılacak.
29.04.2022 Ekonomi
Çiftçiye kredi müjdesi! Başvurular Ziraat Bankası'na yapılıyor! Düşük faizli ve yüksek üst limitli...
Çiftçiye kredi müjdesi! Başvurular Ziraat Bankası'na yapılıyor! Düşük faizli ve yüksek üst limitli... Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi. Cumhurbaşkanlığı kararı ile Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince kullandırılan hazine destekli düşük faizli tarım kredilerinin üst limitleri yükseltildi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılmasına ilişkin kararda yapılan değişiklik ile bu kredilerin üst limitlerinde yüzde 50 ile yüzde 230 kadar oranlarda artışlar yapıldı. Çiftçilere kullandırılan hazine destekli düşük faizli yani sübvanse edilen bu tarım kredilerinde en yüksek artışların yetiştiriciliklerde yapıldığı görüldü. Modern sulama sistemlerine geçişlerin de desteklendiği kredilerin özellikle genç ve kadın çiftçi ve girişimcileri de desteklediği görülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mart ayında yaptığı bir konuşmada, üreticileri desteklemek adına yapacakları çalışmalardan birinin de Hazine destekli tarımsal kredi limitlerinin artırılacağı, güneş enerjisi ile sulama yatırımlarının destekleneceği olduğunu belirtmişti.
10.04.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular...
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular... Kredi ve hibe desteği açıklaması! Ziraat Bankası 2 yıl ödemesiz kredi veriyor. Devlet de hibe desteği veriyor, tutar 400 bin liraya kadar çıkıyor. Hayvancılık yapmak isteyenler için devlet hibe desteği sunuyor. Tutarın yüzde 40'ı karşılanıyor. Geri kalan parayı ödeyemeyenler için ise Ziraat Bankası devreye girerek 2 yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlanıyor. 2 yılın ardından ise geri ödemeler 5 yıl içinde uygun taksitlerle yapılıyor. Hibeden yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor. En önemlisi ise en az 1 yıllık hayvancılıkla uğraşan bir işletme olunması gerekli. Hibe desteği için başvurular nereye yapılıyor? Gebe düve hibesi için şartlar neler? Gebe düve hibesinden kimler yararlanabiliyor? İşte hibe desteği ve kredi ile ilgili detaylar...
23.02.2022 Ekonomi
İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir?
İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir? İ harfi ile başlayan pek çok duyulan duyulmayan hayvan isimleri bulunuyor. Kimi zaman kelime oyunlarında kimi zaman da hayvanlar alemini yakından tanımada insanların merak ettikleri i harfli hayvan isimleri bulunuyor. Peki, İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir? İ ile başlayan hayvanlar ne? İşte detaylar…
21.02.2022 Gündem
25 milyon lira destek verildi, 10 yılda 10 bin kat arttı
25 milyon lira destek verildi, 10 yılda 10 bin kat arttı 25 milyon TL desteklendi, 10 yılda 10 bin kart arttı. Islah çalışması ile yerli üretim büyük destek gördü. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “2011 yılında Samsun ilinde mevcut manda sayısı 13 bin 152 baş iken, 2021 yılında 22 bin 954 baş olmuştur” dedi.
31.12.2021 Ekonomi
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce çiftçiye devletten büyük destek!
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce çiftçiye devletten büyük destek! Çiftçiye büyük destek! Paralar hesaba yatıyor. 6 bin liraya kadar destek var. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı çiftçilere bu sene 4 ay ve üzeri yaştaki buzağı için 370 lira destek verilecek - Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Ordu, Rize, Sivas, Şırnak, Trabzon, Tunceli, Van'da doğan buzağılara ilave 100 lira destek ödemesi yapılacak. Çoban istihdam desteği, 100 baş ve üzeri anaç koyun keçi varlığına sahip işletmelere veya çobanlara 6 bin lira olarak ödenecek. Yurt içi sertifikalı tohum kullanım desteği çerçevesinde sertifikalı patates tohumu kullanana dekar başına 100 lira destek verilecek. Bu yıl yangın ve sel nedeniyle kovanları zarar gören yetiştiricilere arılı kovan başına 30 lira, çam balı üretim alanlarının zarar görmesi sonucu üretim kaybı yaşayan yetiştiricilere kilogram başına 30 lira ödeme yapılacak.
11.11.2021 Ekonomi
Destek veriliyor! Resmen açıklandı, 600 lira...
Destek veriliyor! Resmen açıklandı, 600 lira... Destek müjdesi geldi. 600 lira destek ödemesi yapılacak. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Yaş sınırı da değişti. Hayvancılık desteklerinden yararlanılması için belirlenen düve ve ineklerin buzağılama yaş sınırlarında 60'ar gün artışa gidildi.
28.10.2021 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler bu akşam yapılmaya başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Pakdemirli duyurdu. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 22 milyon liralık ödeme yapılacak.
17.09.2021 Ekonomi
Düve alım desteği ile ilgili flaş değişiklik! Faydalanmak isteyenler...
Düve alım desteği ile ilgili flaş değişiklik! Faydalanmak isteyenler... Düve alım desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerin hayvanları, 1 Temmuz 2021'den önce TÜRKVET'e kayıtlı olacak ve yurt içinden temin edilecek.
15.07.2021 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar, kurbanlık fiyatlarını açıkladı
TZOB Başkanı Bayraktar, kurbanlık fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık fiyatlarının illere ve canlı ağırlığa göre farklılık göstermekle birlikte, büyükbaşta 6 bin lira ile 35 bin lira, küçükbaşta ise 1300 lira ile 5 bin lira arasında değişeceğini, canlı ağırlıklı fiyatının da kilogram başına büyükbaşta 24-35 lira, küçükbaşta 24-40 lira olacağını bildirdi.
10.07.2021 Gündem
Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık canlı kilo fiyatı ne kadar? Kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş fiyatları 2021!
Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık canlı kilo fiyatı ne kadar? Kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş fiyatları 2021! Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde piyasalarda hareketlilik başladı. Bazı illerde kurbanlık satışları başlarken bazı vatandaşlar erken davranarak kurbanlıklarını şimdiden almaya başladı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen pek çok kişi de 2021 yılı kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Peki, Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık canlı kilo fiyatı ne kadar? Kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş fiyatları 2021!
31.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.