Düşes

Düşes

Son dakika düşes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşes gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 düşes haberi bulunmuştur. Tüm düşes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler…
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler… Hande Macit, Avrupa’nın en eski hanedanlıklarından biri olan Almanya’daki Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander’la evlendi. Evlilik haberlerinin basına yansıması sonrasında “Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek?” gibi sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.09.2022 Gündem
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander…
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander… Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander hayatı merak konusu oldu. Almanya’da düşes unvanı alan Hande Macit’in evlendiği prens Türkiye’nin gündemine girdi. Peki, Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında?
22.09.2022 Gündem
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Düştükçe düşüyor, indirim geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Düştükçe düşüyor, indirim geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. İndirim geldi. Benzin fiyatları 21 Temmuz Perşembe yani bugün en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte benzin fiyatlarında indirime gidildi. Fed'in olası faiz artırımı sonrası benzin fiyatlarında yeni indirimler beklentisi geldi. Peki, 21 Temmuz mazot, benzin ve LPG fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel rakamlar...
22.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İndirim geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İndirim geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. İndirim geldi. Benzin fiyatları 21 Temmuz Perşembe yani bugün en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte benzin fiyatlarında indirime gidildi. Fed'in olası faiz artırımı sonrası benzin fiyatlarında yeni indirimler beklentisi geldi. Peki, 21 Temmuz mazot, benzin ve LPG fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel rakamlar...
21.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Düştükçe düşüyor, benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Düştükçe düşüyor, benzin, motorin, LPG... Petrol, akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Petrol fiyatları düştükçe düşüyor. Bu düşüş benzin ve motorin fiyatlarına indirim olarak yansıyor. Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüşler benzin fiyatlarına da yansıyor. 14 Temmuz'daki indirimin ardından şimdi de Pazartesi günü itibariyle benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim yapılması bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...
17.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İndirim ve zam peş peşe geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İndirim ve zam peş peşe geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Benzin, motorin, LPG fiyatları değişti. Akaryakıtta indirim ve zam haberleri peş peşe geldi. Brent petrol piyasalarındaki hareketlilik motorin, benzin ve LPG fiyatlarına zam ve indirim haberlerini beraberinde getiriyor. Brent petrol fiyatının 100 doların altına düşmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin fiyatlarına 1,5 liranın üzerinde indirim uygulanırken LPG fiyatlarına ise zam geldi. Öte yandan 19 Temmuz Salı gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 96 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. İşte, 16 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları ile motorin, benzin ve LPG fiyatları...
16.07.2022 Ekonomi
İngiltere Kraliçesi'nden açıklama: Durumları tüm aileyi üzüyor!
İngiltere Kraliçesi'nden açıklama: Durumları tüm aileyi üzüyor! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'in CBS televizyonunda yayımlanan şovunda yaptığı açıklamalarla ilgili konuşarak "üzüldüğünü" belirtti.
9.03.2021 Dünya
Virüs kraliyet ailesine sıçradı
Virüs kraliyet ailesine sıçradı İngiltere medyası, Prens Charlesın (71) corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.
25.03.2020 Dünya
Meghan Markle kimdir? Meghan Markle kaç yaşında, nereli?
Meghan Markle kimdir? Meghan Markle kaç yaşında, nereli? İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğinden ayrıldı. Bu flaş karar sonrası Meghan Markle hakkındaki bilgiler tekrar gündem oldu. Peki, Meghan Markle kimdir, kaç yaşında ve nereli?
9.01.2020 Gündem
Prens Harry isyan etti: Annemden sonra karım da kurban ediliyor
Prens Harry isyan etti: Annemden sonra karım da kurban ediliyor Sussex Düşesi Meghan Markle, babasına yazdığı mektubu yayımlayan Mail on Sunday gazetesine dava açtı. Prens Harry de "bulvar gazetelerine" yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi.
2.10.2019 Dünya
Kritik ziyaret öncesi 'edepsiz' krizi! Trump açıklama yaptı...
Kritik ziyaret öncesi 'edepsiz' krizi! Trump açıklama yaptı... ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ziyareti öncesinde tahtın altıncı sıradaki varisi Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'a "edepsiz" demediğini açıkladı.
3.06.2019 Dünya
Prens Harry ve Meghan Markle'ın bebeğinden ilk fotoğraf
Prens Harry ve Meghan Markle'ın bebeğinden ilk fotoğraf İngiltere Kraliyet Ailesi'nin son çifti olan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle ilk çocuklarını Pazartesi sabahı kucaklarına aldı. İlk fotoğraf paylaşıldı.
8.05.2019 Dünya
Aşk dedikodusu dostluğu bitirdi! Görüşmüyorlar!
Aşk dedikodusu dostluğu bitirdi! Görüşmüyorlar! İngiliz kraliyet ailesine yönelik dedikodulara, Prens Willliam’ın eşi Kate Middleton’ı aldattığı söylentileri de eklendi. Prens ve Düşes, bu dedikodulara son vermek için yakın arkadaşları olan bir çiftle görüşmeye son verdi.
20.04.2019 Dünya
Meghan Markle Müslüman kadınlarla yemek yaptı
Meghan Markle Müslüman kadınlarla yemek yaptı Birleşik Krallık’ın tartışmalı son gelini Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz haziran ayında 80 kişinin hayatına mal olan Grenfell Tower yangınının ardından hazırlanan yemek kitabına destek verdi. Düşes, Müslümanların aşevinde Müslüman kadınlarla buluşarak onlarla yemek yaptı.
17.09.2018 Dünya
Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar!
Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! ATV'de Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının son bölümünde ilginç anlar yaşandı.
16.09.2018 Televizyon
Emmy Ödülleri’ni reddetti
Emmy Ödülleri’ni reddetti Prens Harry’nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, Los Angeles’ta düzenlenecek 70. Emmy Ödül Töreni’ne davet edildi.
7.08.2018 Magazin
4 çocuk annesi Kate
4 çocuk annesi Kate Nisan ayında üçüncü çocuğu Prens Louis’i dünyaya getiren Cambridge Düşesi Kate Middleton’un dördüncü kez hamile olduğu iddia edildi
25.05.2022 Magazin
Diana’dan ilham alıyor
Diana’dan ilham alıyor Kraliyet ailesine, Prens Harry ile görkemli bir düğün töreniyle evlenerek adım atan ve Sussex düşesi unvanını alan Meghan Markle Diana’nın izinden gidiyor.
19.06.2018 Magazin
Meghan’dan çil akımı!
Meghan’dan çil akımı! Her giydiği parça mağazalarda kısa sürede tükenen, attığı her adım olay olan Sussex Düşesi Meghan Markle, şimdi de çil dövmesi akımına neden oldu.
11.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Düşes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.