Emine Erdoğan'dan 'Dünya Gıda Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Gıda Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 16 Ekim Dünya Gıda Günü mesajında, "Suyumuza sahip çıkalım, gıdamızı koruyalım. Su hayattır, su gıda demektir" dedi.
16.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Gıda Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Gıda Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Gıda Günü etkinliğine gönderdiği video mesajda, “Son dönemde bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların da gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz. Birleşmiş Milletler İle birlikte başlattığımız Karadeniz girişimiyle dünya piyasalarına 33 milyon ton tahıl ürünü sevk edilmesini sağlayarak küresel açlık krizi tehlikesinin önüne geçtik" dedi.
16.10.2023 Gündem
Dünya Gıda Günü Nedir? Neden 16 Ekim’de…
Dünya Gıda Günü Nedir? Neden 16 Ekim’de… Dünya Gıda Günü Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından her yıl 16 Ekim’de düzenlenir. Peki, Dünya Gıda Günü nedir? neden düzenleniyor? Ne zaman başladı?
16.10.2019 Yaşam
14 bin kötü beslenen çocuğa ulaşacak
14 bin kötü beslenen çocuğa ulaşacak Çocukların kötü beslenmesine ve erken çocuk gelişimde beslenmenin oynadığı role dikkat çekmek amacıyla, Mayıs 2014’te “NutriwayTM Power of 5TM” adıyla bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi başlatan Amway, kampanya ile 11 ülkede, 6 aylıktan 5 yaşa kadar kötü beslenen çocukların, günlük besin değerlerini karşılayabilmeyi hedefliyor...
19.10.2015 Yaşam