Dubrovnik

Dubrovnik

Son dakika Dubrovnik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dubrovnik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dubrovnik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dubrovnik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dubrovnik gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 dubrovnik haberi bulunmuştur. Tüm dubrovnik haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den Güney Avrupa ülkelerine bilet kampanyası
THY'den Güney Avrupa ülkelerine bilet kampanyasıTürk Hava Yolları (THY) bazı Güney Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş 129 dolardan başlayan avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştirecek.
17.09.2024Ekonomi
Hırvatistan Bayrağı Anlamı Nedir? Hırvatistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Hırvatistan Bayrağı Anlamı Nedir? Hırvatistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?Adriyatik denizine kıyısı olan Hırvatistan Slovenya, Bosna Hersek ve Karadağ ile komşudur. Hırvatistan hem Avrupa hem de Balkanlarda toprağı olan bir ülkedir.
8.09.2023Eğitim
THY'den indirim kampanyası! Fiyatlar...
THY'den indirim kampanyası! Fiyatlar...Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Doğu Avrupa ve Balkanlar'da vize veya pasaport gerektirmeyen şehirler de dahil olmak üzere birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkanı sunuyor.
12.10.2021Ekonomi
Balkanlar’da kırmızı liste turu! Çok sayıda Türk var
Balkanlar’da kırmızı liste turu! Çok sayıda Türk varTatil için İngiltere'den Türkiye'ye gelen aile, geri dönüşte Kovid-19 tedbirleri kapsamında yaşanan zorlukları anlattı. Türkiye'nin kırmızı listede bulunması nedeniyle karantina süreci için Karadağ'a giden aile orada da kırmızı listeye alınınca ülkeden ülkeye dolaştı. İşte yaşananlar...
5.09.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 200-250 bin kişi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 200-250 bin kişi...Şehir ve Güvenlik Sempozyumu'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "200-250 bin mülteci sınırımıza doğru hareket halinde. Bazı tedbirlerle engellemeye çalışıyoruz ama iş kolay değil zor, karşınızda insan var" dedi.
2.01.2020Siyaset
Kuvvetli rüzgar, yaşamı olumsuz etkiledi
Kuvvetli rüzgar, yaşamı olumsuz etkilediHırvatistan'da dünden beri etkili olan kuvvetli rüzgar ve yağmur, Adriyatik Denizi kıyısındaki birçok şehirde hayatı olumsuz etkileyerek büyük maddi hasara sebep oldu.
13.11.2019Yaşam
Yargıtay'dan "iptal edilen tatil" kararı!
Yargıtay'dan "iptal edilen tatil" kararı!Tatile çıkmayı planlayan herkesi ilgilendiren karar. Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, akciğer kanseri olan kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle yurt dışı tatilini iptal eden kişiye tüm masrafların geri ödenmesine karar veren yerel mahkeme kararını bozdu. Daire, tur şirketinin iptalde bir kusurunun bulunmadığına, şirketin mağduriyetinin giderilmesi için otel ve uçak rezervasyonları gibi zorunlu yapılan giderlerin düşülmesinden sonra kalan kısmın ödenmesine hükmetti.
28.09.2019Ekonomi
THY duyurdu! O seferler iptal edildi
THY duyurdu! O seferler iptal edildiİstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), iç ve dış hatlarda bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
6.01.2019Gündem
Kitle turizmine dur diyen şehirler
Kitle turizmine dur diyen şehirlerKitle turizminden kaynaklanan gürültü, kirlilik, kalabalık, pahalılık gibi sorunlar dünyanın önemli turizm bölgelerinin bir numaralı sorunu olmuş durumda.
25.08.2018Arşiv
Balkanlarda bir cennet Karadağ
Balkanlarda bir cennet KaradağBahar yaklaşırken, Balkanlarda tatil planlarınız içine almanızı önereceğim büyülü bir ülke var: Karadağ...
22.02.2018Arşiv
THY'den dış hatta sefer sayısı artışı
THY'den dış hatta sefer sayısı artışıTHY, yüksek yolcu talebini karşılamak amacıyla dış hatta bazı tarifeli seferlerinin frekans sayılarını artırma kararı aldı.
7.02.2018Ekonomi
İki ülke arasında 'köprü krizi'
İki ülke arasında 'köprü krizi'İki komşu Balkan ülkesi Bosna Hersek ile Hırvatistan arasında yıllar önce başlayan "köprü krizi", son günlerde bir kez daha gündeme geldi.
7.09.2017Dünya
En hızlı ama en ucuz
En hızlı ama en ucuzİstanbul’da otellerde doluluk oranı Temmuz’da yüzde 97 arttı. İstanbul dolulukta en hızlı artışı yaşayan şehir oldu ama oda fiyatları dipte yer aldı
24.08.2017Ekonomi
Tülin Şahin'den rol çaldılar!
Tülin Şahin'den rol çaldılar!İşi gereği bu aralar Hırvatistan'da bulunan Tülin Şahin, Dubrovnik'in altını üstüne getirdi.
7.04.2017Magazin
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak?
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak?Game of Thrones hayranları 7. sezon için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak? İşte Game of Thrones ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021Gündem
Nevzat Aydın’a para saadet getirmedi
Nevzat Aydın’a para saadet getirmediYemek Sepeti'nin eski sahibi ve Trabzonspor Başkan yardımcısı Nevzat Aydın 6 yıllık evliliğini geçen ay bitirdi... İşte o iddia
22.03.2017Trabzonspor
Paramparça 84. bölümünde Harun'un planı ne?
Paramparça 84. bölümünde Harun'un planı ne?Paramparça 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ayrı heyecanlı sahneler yaşatan Paramparça'da Cansu'nun bebek kaçırması ortalığı karıştırıyor. Cihan ile birlik olan Dilara'da eve dönmek istemez, Harun'un ise kötü bir planı vardır. Paramparça bu akşam Star TV'de...
29.09.2021Gündem
Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?Pazartesi akşamları ekranlara gelen Paramparça dizisinin 84. yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Paramparça'nın yeni bölümü neden yayınlanmadı? Paramparça ne zaman ekranlara gelecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.
29.09.2021Gündem
Paramparça 84. bölüm fragmanında Cihan ve Dilara arasında duygusal yakınlaşma!
Paramparça 84. bölüm fragmanında Cihan ve Dilara arasında duygusal yakınlaşma!Star TV ekranında yayınlanan Paramparça 84. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 84. yeni bölğm fragmanlarında Cihan ve Dilara arasında duygusal yakınlaşma başlıyor. Harun evde Alaz ve Dilara'yı göremeyince soluğu yalı'da alır. Paramparça 84. yeni bölüm fragmanları ile Pazartesi akşamı izleyenleri ile buluşuyor.
12.12.2016Magazin
Paramparça'nın 82. bölümünde Maide Hanım ölüyor!
Paramparça'nın 82. bölümünde Maide Hanım ölüyor!Paramparça dizisinin 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Maide Hanım'ın kurduğu tuzak kendi hayatını bitiriyor. Heyecanlı olaylarıyla Paramparça bu akşam Star'da!
29.09.2021Gündem
Sarp Akkaya o diziye dahil oldu!
Sarp Akkaya o diziye dahil oldu!Barış Falay'ın ardından 'Ezel' dizisinin bir yıldızı daha 'Paramparça'ya transfer oldu. Star TV'de ekrana gelen 'Paramparça'nın 82'inci bölümünün fragmanında, Sarp Akkaya da görülüyor.
28.11.2016Magazin
THY'den ucuz bilet kampanyası
THY'den ucuz bilet kampanyasıTürk Hava Yolları (THY), biletlerini 18 Aralık'a kadar satın alan yolculara Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna'ya gidiş-dönüş her şey dahil 99 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak.
28.11.2016Ekonomi
THY'den kampanya
THY'den kampanyaTürk Hava Yolları (THY), biletlerini 16 Ekim'e kadar satın alan yolculara Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna'ya gidiş-dönüş her şey dahil 99 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak...
26.09.2016Ekonomi
Az günde çok yer keşfetmenin sırrı Cruise tatili
Az günde çok yer keşfetmenin sırrı Cruise tatiliCelestyal Cruises’un yeni gemisi Celestyal Nefeli ile çıktığımız Vizesiz Yunan Adaları Turu’nda 4 günde 5 ayrı limana demirledik; Siros, Sakız, Nafplion, Girit ve Atina’yı kara turlarıyla gezdik...
27.05.2016Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Dubrovnik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dubrovnik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.