Gazete Vatan Logo

Paramparça 84. bölümünde Harun'un planı ne?

Paramparça 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ayrı heyecanlı sahneler yaşatan Paramparça'da Cansu'nun bebek kaçırması ortalığı karıştırıyor. Cihan ile birlik olan Dilara'da eve dönmek istemez, Harun'un ise kötü bir planı vardır. Paramparça bu akşam Star TV'de...

Paramparça 84. bölümünde Harun'un planı ne?

Paramparça'nın 84. bölümü için 4 ayrı fragman yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Hazal'dan ayrılmak durumunda kalan Mithat kötü bir oyun kurar ve Hazal'ı yıkar. Damir'i evinde Alaz ile oynarken göre Dilara çok korkar ve Alaz'ı da alıp evi terk eder. Harun Dilara'yı eve döndürmeye çalışır. Tüm gelişmeler bu akşam Paramparça'nın yeni bölümünde olacak.

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM FRAGMANI


PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 3. FRAGMANI


PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 4. FRAGMANI


PARAMPARÇA 84. BÖLÜM ÖZETİ

CANSU KORKUTUYOR

Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

DAMİR YALIDA!

Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.