Dublör

Dublör

Son dakika Dublör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dublör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dublör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dublör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dublör gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 dublör haberi bulunmuştur. Tüm dublör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var Mersin'de gurbetçilerin gayrimenkullerini dublör kullanarak satışa çıkaran suç örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
22.09.2023 Gündem
Şarkıcı Ebru Elver'e kiralık ev tuzağı! 'Başımdan aşağı kaynar sular döküldü'
Şarkıcı Ebru Elver'e kiralık ev tuzağı! 'Başımdan aşağı kaynar sular döküldü' Şarkıcı Ebru Elver de dolandırıcıların ağına düştü! Bir emlak sitesindeki evi kiralayan Ebru Elver, A.T. tarafından tam 28 bin lira dolandırıldı. Dolandırıcı hakim karşısına çıkarken, genç şarkıcının ifadesi ortaya çıktı.
13.04.2023 Yaşam
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı Antalya’da 50 milyon TL değerinde gayrimenkulü bulunan bir kişi adına, dublör kullanılarak noterden vekalet çıkartıp gayrimenkullerin satışını yapmaya çalışan 11 şüpheli yakalandı. Olayı organize eden 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.04.2023 Yaşam
Putin'in dublörleri: Hangisi gerçek? Ona benzemek için estetik ameliyat oluyorlar
Putin'in dublörleri: Hangisi gerçek? Ona benzemek için estetik ameliyat oluyorlar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, özellikle Ukrayna savaşından sonra Batı medyası tarafından "dublör" kullandığı iddialarıyla gündeme gelmeye başlamıştı. Konuyla ilgili bomba bir iddia dünya medyasına düştü. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Dünya
Noterlerde yeni dönem! Resmen başladı, artık yapılamayacak
Noterlerde yeni dönem! Resmen başladı, artık yapılamayacak Noterlerde yeni uygulama başladı. Türkiye’de noter sayısı 2 binin üzerine çıkarken noterlerde rastlanan sahteciliğin önüne geçilmesine yönelik çalışmalar da gündeme geldi.
10.03.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası!
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası! Putin öldü mü? sorusuna Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası sonrası yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı. Ukrayna lideri Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini öne sürdü. Zelenski, Putin'in kanser hastası olduğunu ve televizyonlarda görünen kişinin dublör olduğunu söyledi.
21.01.2023 Dünya
Dublörlü arsa oyunu! Dolandırıldığını anlayınca tokadı bastı
Dublörlü arsa oyunu! Dolandırıldığını anlayınca tokadı bastı İzmir’de 1, Manisa'da ise 2 ayrı dolandırıcılık olayında, sahipleri yurt dışında olan kişilere ait arsaları sahte kimlik ve dublör kullanarak değerinin altında satmaya çalıştıkları belirlenip gözaltına alınan 8 şüpheliden 1'i kadın, 3’ü tutuklandı. Manisa'daki dolandırıcılık girişimlerinde şüphelilerin aynı araziyi farklı kişilere satmaya çalıştığı belirtildi. Dolandırılmaktan son anda kurtarılan kişinin, şüpheliye tokat attığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
5.07.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Tapu ile ilgili son dakika açıklaması! e-Devlet şifrenizi sakın vermeyin, dublör oyunu ortaya çıktı, milyonluk vurgun...
Tapu ile ilgili son dakika açıklaması! e-Devlet şifrenizi sakın vermeyin, dublör oyunu ortaya çıktı, milyonluk vurgun... Ev, arsa almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Herkesin başına gelebilir. Tapu dairesinde ortaya çıktı. Büyük vurgun son anda önlendi.e-Devlet şifresi ile ilgili kritik uyarı geldi. İzmir'de, sahipleri yurt dışında olan kişilere ait arazileri değerinin altında ve sahte kimlik ile dublörle satmaya çalışan 2 ayrı çeteden 5 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalanmasında, tapu dairesi personelinin dikkatinin etkili olduğu belirtildi. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.06.2022 Yaşam
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığınca örgütlü şekilde mali suç işleyen gruplara yönelik sabah saatlerinde 43 ilde eş zamanlı “Dümen Operasyonu” başlatıldı. Operasyon kapsamında mali suç örgütleri üyesi 226 şahıs hakkında gözaltı kararı bulunurken, 268 şahıs ifadelerine başvurulmak üzere Emniyete davet edilecek. Operasyon kapsamında şu ana kadar 176 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2022 Gündem
Tapu Genel Müdürlüğü resmen duyurdu! Ev alacakları ilgilendiriyor, geçerliliği yok
Tapu Genel Müdürlüğü resmen duyurdu! Ev alacakları ilgilendiriyor, geçerliliği yok Gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika açıklaması! Ev alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hiçbir geçerliliği olmadığı duyuruldu. Pandemi sonrası kendi evini yapmak isteyenlerin arsa alımına yöneldiğini belirten Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı, tarım arazilerinde mantar gibi kaçak evler türediğini, bazı uyanıkların tarım arazilerini arsa gibi satarak vatandaşı kandırdığını söyledi. Adlı, noterdeki sözleşmelerin geçerliliği olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini vurguladı. Yabancıya konut satışına da değinen Adlı her isteyenin gayrimenkul almasının mümkün olmadığının altını çizerek, bir kişinin Türkiye'den ev ya da arsa alması için Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yasaklı olmayan ülkeler listesinde yer almak gerekiyor. Örneğin Suriyeli gerçek kişiler, Türkiye’de gayrimenkul alamıyor. Çünkü yasak ülke listesindeler. Suriyeliler tüzel kişi olarak yani şirket olarak Türkiye’de yatırım yaparlarsa gayrimenkul edinebilirler ama bunun için de öncelikle bulundukları ilin valiliğine başvuruyorlar, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra uygun görülürse satışa izin veriliyor.
18.05.2022 Ekonomi
Sıla Türkoğlu'na yapım şirketi dava açıyor! Emanet'te oynamayınca yerine dublörü oynatıldı...
Sıla Türkoğlu'na yapım şirketi dava açıyor! Emanet'te oynamayınca yerine dublörü oynatıldı... Karamel Yapım, Emanet dizisinin sezon finali çekimlerine katılmadığı için dublör oynatan başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu için yasal yollara başvuracak. Konuyla ilgili açıklama yapan yapım şirketi, "Bizi muhataplarımıza karşı maddi ve manevi büyük bir yük altına soktu" diyerek sitem etti.
17.05.2022 Magazin
"Dublör” lakaplı dolandırıcılar 7 milyon liralık arsayı 700 bin liraya satmaya çalıştı!
"Dublör” lakaplı dolandırıcılar 7 milyon liralık arsayı 700 bin liraya satmaya çalıştı! Beylikdüzü’nde bulunan bir arsayı İzmir’de satmaya çalışan dolandırıcıların yeni yöntemi görenlere pes dedirtti.
25.04.2022 Gündem
Milyonluk araziyi satmaya çalıştılar! Böylesi ilk kez oluyor!
Milyonluk araziyi satmaya çalıştılar! Böylesi ilk kez oluyor! Beylikdüzü’nde bulunan bir arsayı İzmir’de satmaya çalışan dolandırıcıların yeni yöntemi görenlere pes dedirtti. Gerçek arsa sahibinin kılığına giren dolandırıcılar, “Eşim çok hasta” diyerek 7 milyon liralık arsayı 700 bin TL’ye satmaya çalıştı. Son anda dolandırıldığının farkına varan Ferdi Dağcı ise durumu polis ekiplerine haber vererek şahsı suçüstü yakalatırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.04.2022 Gündem
Dublörlü dolandırıcılık! Vurgun yapacaklardı
Dublörlü dolandırıcılık! Vurgun yapacaklardı Gaziantep’te son yılların en ilginç dolandırıcılık girişimi meydana geldi. Bir vatandaşın “e devlet” şifresini çalan dolandırıcılar. Dublör kullanarak, vatandaşın arsasını satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.
26.11.2021 Vatan TV
Dublörlü dolandırıcılık! Vurgun yapacaklardı
Dublörlü dolandırıcılık! Vurgun yapacaklardı Gaziantep’te son yılların en ilginç dolandırıcılık girişimi meydana geldi. Bir vatandaşın “e devlet” şifresini çalan dolandırıcılar. Dublör kullanarak, vatandaşın arsasını satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.
26.11.2021 Yaşam
28 ilde dev operasyon! Sahte rapor, recete, PCR testi, yerine sınava girme ve dahası...
28 ilde dev operasyon! Sahte rapor, recete, PCR testi, yerine sınava girme ve dahası... Operasyon, sahte engelli raporu, reçete, PCR testi düzenleyen, dublör kullanarak başkasının yerine sınava girenler gibi nitelikli dolandırıcılık suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilenlere yönelik düzenlendi.
12.10.2021 Yaşam
Ünlü oyuncu Letitia Wright, Black Panther çekimleri sırasında kaza geçirdi
Ünlü oyuncu Letitia Wright, Black Panther çekimleri sırasında kaza geçirdi Oyuncu Letitia Wright, Black Panther filmi çekimleri sırasında yaralandı. Wright’ın tedavisinin hastanede yapıldığı öğrenildi.
26.08.2021 Dünya
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü!
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü! Ünlü oyuncu Sonny Chiba, koronavirüs nedeniyle 82 yaşında yaşamını yitirdi. Chiba, Quentin Tarantino’nun “Kill Bill” film serisinde Hattori Hanzo karakterini canlandırmıştı.
20.08.2021 Dünya
Elinde kalaşnikofla aracın camından sarkan kadın görenleri şok etti!
Elinde kalaşnikofla aracın camından sarkan kadın görenleri şok etti! ABD'nin San Francisco şehrinde yaşanan olay ülkede şok etkisi yarattı. Cadillac'ın penceresinden sarkan ve elinde kalaşnikof tüfeğiyle görülen bir kadının görüntüleri polisi alarma geçirdi.
6.08.2021 Dünya
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dublör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dublör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.