Gazete Vatan Logo

Şarkıcı Ebru Elver'e kiralık ev tuzağı! 'Başımdan aşağı kaynar sular döküldü'

Şarkıcı Ebru Elver de dolandırıcıların ağına düştü! Bir emlak sitesindeki evi kiralayan Ebru Elver, A.T. tarafından tam 28 bin lira dolandırıldı. Dolandırıcı hakim karşısına çıkarken, genç şarkıcının ifadesi ortaya çıktı.

Şarkıcı Ebru Elver'e kiralık ev tuzağı! 'Başımdan aşağı kaynar sular döküldü'

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre; Ebru Elver'i şoke eden olay geçen yıl ocak ayında yaşandı. Bir emlak sitesinde beğendiği evi tutmak için, ilanı koyan A.T. ile iletişime geçen sanatçı, anlaşma sonucunda ev sahibi sandığı kişiye 6 aylık kira bedeli olarak 28 bin lira ödeme yaptı. 

'BURASI BENİM EVİM' DEDİ

Elver, kiraladığı evi görmek istediğinde dairenin kapısını açan kişinin "Burası kiralık değil benim evim" sözleriyle, dolandırıldığını anladı.

'4 BİN LİRA KOMİSYON ALDIM'

Savcılık hileli davranışlarla şarkıcıyı zarara uğratıp haksız menfaat temin eden A. T. hakkında dolandırıcılık suçundan 5 yıla kadar hapis istedi.

Hakim karşısına çıkan A.T., ev ilanlarına bakarken Hakan isimli bir kişiyle tanıştığını ve evi onun izniyle kiralığa çıkardığını iddia edip şöyle konuştu: "Aldığım paradan 4 bin lira komisyon alıp parayı Hakan'a teslim ettim, ben suçsuzum."

Şarkıcının "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü" diyerek şikayetçi olduğu sanığın 5 yıla kadar hapsi isteniyor.