Dsi Personel Alımı

Dsi Personel Alımı

Son dakika dsi personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dsi personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dsi personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dsi Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dsi personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 dsi personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm dsi personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler?
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler? TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri'nde (DSİ) istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı. Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde istihdam edilecek 1727 işçi alımı yapılacağının Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından açıklanmasıyla işçi alımlarının hangi aylarda yapılacağı da belli oldu. Peki, DSİ işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak? DSİ 1727 işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, DSİ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
11.04.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? DSİ (Devlet Su İşleri) kamu personel alımı yapıyor. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvuruları 19 Eylül’de başladı, 23 Eylül’de sona eriyor. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? İşte DSİ personel alımı detayları…
19.09.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 63 personel alıyor! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları...
Devlet Su İşleri (DSİ) 63 personel alıyor! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları... Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 63 personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan DSİ personel alımı ilanına göre, Mühendis kadrosuna, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olanlar arasında yapılacak uygulamalı sınav neticesinde atama yapılacak. Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları...
30.12.2020 Personel Alımı
Devlet Su İşleri iş başvurusu son gün! İŞKUR 73 DSİ personel alımı şartları ve başvurusu!
Devlet Su İşleri iş başvurusu son gün! İŞKUR 73 DSİ personel alımı şartları ve başvurusu! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden 73 işçi alımı için ilan yayınlandı. İŞKUR üzerinden 2 Temmuz’da başlayan DSİ personel alımı başvurusu bugün sona eriyor. 'Daimi İşçi' statüsünde yapılacak alımlarda kurum tarafından belirlenen şartları taşımak gerekmektedir. Peki, DSİ personel alımı başvuru şartları neler? Devlet Su İşleri iş başvurusu nasıl yapılır?
7.07.2020 Personel Alımı
DSİ personel alımı – Devlet Su işleri en az ilkokul mezun 81 işçi alımı yapacak! DSİ personel alımı başvuru şartları!
DSİ personel alımı – Devlet Su işleri en az ilkokul mezun 81 işçi alımı yapacak! DSİ personel alımı başvuru şartları! Devlet Su İşleri en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacak. DSİ tarafından yayımlanan ilanda kamu işçisi alımı başvuru ekranının açıldığına ve başvuruların alınmaya başladığı bildirildi. DİS işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Devlet Su İşleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DSİ personel alımı detayları…
2.07.2020 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) kura sonucu belli oldu mu?
Devlet Su İşleri (DSİ) kura sonucu belli oldu mu? DSİ işçi alımı kura çekilişi tamamlandı. Kuranın tamamlanmasından sonra DSİ kura sonucu belli oldu mu? DSİ personel alımı kura sonuçları ne zaman açıklanır? Sorularında yoğun bir artış yaşandı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde 500 sürekli işçi alımı için kuralar bugün tamamlandı. Kuranın tamamlanmasından sonra gözler DSİ sonuçlarına çevrildi. İşte detaylar…
19.11.2019 Personel Alımı
DSİ 500 sürekli işçi alacak
DSİ 500 sürekli işçi alacak Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce, 500 sürekli işçi alınacak. DSİ'nin talebi İŞKUR'un açık kamu ilanları bölümünde bugün ilan edilecek ve 5 gün kalacak.
5.11.2019 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ne zaman başlayacak?
Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ne zaman başlayacak? Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımının ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Devlet Su İşleri sözleşmeli olarak 518 personel alacağını duyurmuştu. İşte DSİ'nin hangi bölümlere, hangi şartlarda ve ne zaman personel alacağının bilgisi...
29.09.2021 Gündem
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023! Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihi ve şartları nelerdir?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023! Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihi ve şartları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 biye yakın personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihi ve şartları nelerdir? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023…
9.01.2023 Personel Alımı
DSİ işçi alımı 2022! Devlet Su İşleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DSİ işçi alımı 2022 şartları!
DSİ işçi alımı 2022! Devlet Su İşleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DSİ işçi alımı 2022 şartları! Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü duyurdu! Sürekli işçi alımı yapılacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Devlet Su İşleri taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 157 işçi alımı yapılacak. Peki, DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DSİ işçi alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
24.10.2022 Personel Alımı
DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? DSİ bekçi alımı başvuru tarihleri ve şartlarına yönelik aramalar arttı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), 50 bekçi alımı yapılacağını duyurmasının ardından Resmi Gazete'de ilana dair detayları da yayımladı. Peki, DSİ 50 personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? DSİ bekçi alımı şartları nelerdir?
25.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak!
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) duyurdu! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi kadrosuna bekçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvuru şartları ne? DSİ personel alımı başvuru ekranı!
25.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları! DSİ duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, Devlet Su işleri’ne sözleşmeli Destek Personeli pozisyonuna temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
20.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı yapılacak iller ve başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı yapılacak iller ve başvuru şartları! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü duyurdu! 196 sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Devlet Sıu işleri’ne 196 adet sözleşmeli Destek Personeli pozisyonuna Temizlik Görevlisi olarak çalıştırılmak üzere 2020 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle personel alımı yapılacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
4.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 13 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) 13 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli avukat alacak. Yayımlanan ilana göre, Aydın, Artvin, Erzurum, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kars, Mardin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’da sözleşmeli personel alınacak. Peki, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ Avukat alımı başvuru şartları!
3.07.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kamuya personel alımı için harekete geçildi! Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel alınacak! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı! Fuat Oktay, devlete yeni personel alımı yapılacağını belirterek, alım yapılacak kadroları da açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
22.03.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 70 mühendis alacak!
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 70 mühendis alacak! Devlet Su İşleri (DSİ), KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! DSİ mühendis alımı ilanı yayımlandı! Yayımlanan ilana göre, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Mühendis Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği” çerçevesinde atama yapılacak. Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) mühendis alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları!
8.02.2022 Personel Alımı
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
DSİ mühendis alımı yapacak! Devlet Su İşleri 8 ilde personel alımı şartları nelerdir?
DSİ mühendis alımı yapacak! Devlet Su İşleri 8 ilde personel alımı şartları nelerdir? DSİ'ye mühendis alımı yapılacağına ilişkin ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Resmi Gazete’nin bugünkü yayımlanan sayısında Devlet Su İşleri (DSİ) yeni personel alım ilanının yayımlandığı görüldü. DSİ personel alım şartları yayımlanan ilanda ayrıntılı olarak ifade edildi. İnşaat ve Makine Mühendisi kadrosunda yapılacak olan memur alımı kapsamında adayların KPSS 70 puan şartını taşıması gerekiyor.
9.04.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) personel alıyor! DSİ 8 ilde sınavsız sözleşmeli personel alacak!
Devlet Su İşleri (DSİ) personel alıyor! DSİ 8 ilde sınavsız sözleşmeli personel alacak! Devlet Su İşleri (DSİ) duyurdu. 8 ilde personel alımı yapılacak. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Devlet Su İşleri personel alımı 2021!
5.02.2021 Personel Alımı
DSİ 73 işçi alımı kura sonuçları – İŞKUR DSİ kura sonuçları açıklandı mı?
DSİ 73 işçi alımı kura sonuçları – İŞKUR DSİ kura sonuçları açıklandı mı? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden 73 işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden 2 Temmuz’da başlayan DSİ personel alımı başvurusu sona ermesinin ardından, başvuru yapan adaylar İŞKUR DSİ kura çekimi ve sonuçları ile ilgili arama yapmaya başladı. 'Daimi İşçi' statüsünde yapılacak alımlarda kuraların ne zaman çekileceği, kura sonuçlarının açılıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki, DSİ personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? Devlet Su İşleri 73 işçi alımı kura sonuçları…
9.07.2020 Personel Alımı
DSİ kura sonuçları açıklandı! Belge teslimi ne zaman?
DSİ kura sonuçları açıklandı! Belge teslimi ne zaman? DSİ kura sonuçları açıklandı. Devlet Su İşleri’nin İŞKUR üzerinde verdiği 500 işçi alımı kura sonuçları belli oldu. 19 Kasım Salı günü gerçekleştirilen DSİ kura sonuçları bugün duyuruldu. Sorgulama sayfası haberimizde…
21.11.2019 Personel Alımı
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak!
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak! Kamu kurumları KPSS’li, KPSS şartsız 1464 personel alımı yapılacağını duyurdu. DPB ve İŞKUR 17 kamu kurumuna KPSS 50, 60, 70 ve 80 puan ve KPSS şartsız personel alımı ilanı yayınladı. Başvurular İŞKUR ve kurumlar üzerinden yapılacak. İşte kamu kurumları personel alımı ilanın detayları…
8.11.2019 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Dsi Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dsi personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.