Gazete Vatan Logo

Devlet Su İşleri iş başvurusu son gün! İŞKUR 73 DSİ personel alımı şartları ve başvurusu!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden 73 işçi alımı için ilan yayınlandı. İŞKUR üzerinden 2 Temmuz’da başlayan DSİ personel alımı başvurusu bugün sona eriyor. 'Daimi İşçi' statüsünde yapılacak alımlarda kurum tarafından belirlenen şartları taşımak gerekmektedir. Peki, DSİ personel alımı başvuru şartları neler? Devlet Su İşleri iş başvurusu nasıl yapılır?

Devlet Su İşleri iş başvurusu son gün! İŞKUR 73 DSİ personel alımı şartları ve başvurusu!

DSİ Genel Müdürlüğü ve Bağlı Birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla "Daimi İşçi" alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanın bugün son günü. İşte DSİ 73 personel alımı şartları ve başvuru koşulları…

DSİ İŞ BAŞVURUSU BUGÜN SONA ERİYOR!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) açık iş ilanları bölümünde 02.07.2020 tarihinde ilan edilmiş olup 5 (beş) gün süreyle ilanda kalacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü veya İnternet (www.işkur.gov.tr) aracılığıyla yapacak.

DEVLET SU İŞLERİ 2020 BAŞVURU ŞARTLARI

1- Devlet Su işleri’ne ataması yapılan personel 3 yıl süreyle nakil talebinde bulunamayacaktır.

2- Kura çekimi noter huzurunda 09.07.2020 tarihinde saat 10:00' da Genel Müdürlük/Bölge Müdürlüklerinde yapılacaktır. Kurada belirlenen adaylar daha sonra DSİ Genel Müdürlüğü internet sitesinde (www.dsi.gov.tr) ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

3- Kuruma atanacak personel; Operatör, Usta, Sondaj İşçisi, pozisyonlarında istihdam edilecektir.

4- Sınav; sözlü (uygulamalı) yöntem kullanılarak, meslekî bilgi ve becerilere ilişkin konulardan yapılacaktır.

5- Devlet Su işleri’ne ataması yapılan personel 4 ay deneme süresine tabi tutulacaktır.

İLANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN