Dosya Masrafı

Dosya Masrafı

Son dakika dosya masrafı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dosya masrafı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dosya masrafı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dosya Masrafı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dosya masrafı gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 dosya masrafı haberi bulunmuştur. Tüm dosya masrafı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi'
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi' Kocaeli'nde Instagram üzerinden kredi verme vaadiyle farklı şehirlerden 5 kişiyi dolandıran aile ve komşularının aralarında bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan bazıları suçlamaları kabul ederek, dolandırıcılık yapmak için Instagram sayfası satın aldıklarını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
Ev hanımlarına tuzak kurarak büyük vurgun! Bakanlık imzalı belge bile var
Ev hanımlarına tuzak kurarak büyük vurgun! Bakanlık imzalı belge bile var Dolandırıcılar sosyal medya üzerinden iş vaadi onlarca vatandaşları mağdur ettiği ortaya çıktı. Ev hanımlarını hedeflerin koyan dolandırıcılar önce güven kazanıyor, sonra da istedikleri parayı alıp kayıplara karışıyor. Olayla ilgili operasyon başlatan polis ekipleri ise ilginç detaylara ulaştı.
29.11.2022 Gündem
10 ilde dolandırıcılık operasyonu: 19 kişi hakkında gözaltı kararı
10 ilde dolandırıcılık operasyonu: 19 kişi hakkında gözaltı kararı İzmir merkezli 10 ilde, 121 kişiyi yaklaşık 1 milyon 800 bin lira dolandırarak haksız kazanç elde ettikleri ileri sürülen 19 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.
16.09.2022 Gündem
İzmir merkezli 10 ilde dolandırıcılık operasyonu
İzmir merkezli 10 ilde dolandırıcılık operasyonu İzmir merkezli 10 ilde, kişilerin sosyal medya hesaplarını çalarak, bu hesaplarda yüksek kazançlı yatırımlar paylaşıp, güven kazanarak dolandırıcılık yapan 19 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon başlatıldı.
16.09.2022 Gündem
Tazminatını kurtarmaya çalışırken 'sahte avukat' tarafından dolandırıldı
Tazminatını kurtarmaya çalışırken 'sahte avukat' tarafından dolandırıldı Bursa'da çalıştığı tekstil fabrikasından tazminatsız çıkarılan Yaşar Pilavcı (32), Ali Ö. ile tanıştı. Bu kişi, avukat olduğunu iddia ettiği kızı Z.Ö.'nün Bursa Barosu'na kayıtlı Engin Kara'nın yanında çalıştığını ve yardımcı olabileceğini söyledi. Z.Ö. ile buluşup, anlaşan Pilavcı, verilen hesaba 3 bin 192 TL gönderdi. Daha sonra kendisine telefondan gönderilen mahkeme tutanağının sahte olduğunu öğrenen Pilavcı, bürosuna gittiği Kara’dan böyle birini tanımadığı bilgisini alınca, suç duyurusunda bulundu.
24.06.2022 Yaşam
Ev ve iş yeri sahibi herkesi yakından ilgilendiriyor! Hepsi vergiyi düşürüyor, son 5 yılda ev alanlar...
Ev ve iş yeri sahibi herkesi yakından ilgilendiriyor! Hepsi vergiyi düşürüyor, son 5 yılda ev alanlar... Ev ve iş yeri sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ödenecek vergi tutarını azaltıyor... Mülk sahiplerinin yıllık konut kira geliri 7 bin lirayı aşıyorsa beyanname vermesi gerekiyor. Beyanname verenler 7 bin lira olan istisnayı beyannameden düşebiliyor. Bu istisnanın dışında yüzde 15 götürü gider veya belgeli gerçek giderler de kira gelirinden düşebiliyor. Belgeli gerçek giderde yüzde 15’lik sınır yok. Belgeli gerçek giderler, ödenecek vergiyi de azaltıyor. Kiraya verilen gayrimenkul için borçlanılan kredinin faizleri, evin sigorta giderleri de gelirden düşülebilir. Peki kira gelirinden düşülen giderler neler? İşte detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! 3 ay ödemesiz 55 bin lira, başvurular internetten, 5 yıl vade imkanı
Kredi fırsatı! 3 ay ödemesiz 55 bin lira, başvurular internetten, 5 yıl vade imkanı 3 ay geri ödemesiz kredi imkanı! Avantajlı faiz oranları kredi kullanacakları bekliyor. Üst limitin 55 bin lira olarak belirlendiği kredi paketinde geri ödeme süresi 60 aya kadar çıkıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar için kredi geri ödemesi küçük taksitlerle yapılabiliyor. DenizBank kredi detaylarını paylaştı. Başvurular internet aracılı ile yapılabiliyor. Ayrıca banka şubelerinden de nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel olarak sunulan 3 ay geri ödemesiz kredide dosya masrafı ödenmiyor.
9.01.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! Dosya masrafı yok, 36 aya varan vade, faiz oranları ise...
Kredi fırsatı! Dosya masrafı yok, 36 aya varan vade, faiz oranları ise... Kredi fırsatı resmen duyuruldu! Dosya masrafı yok. Avantajlı faiz oranları, 36 aya varan vade ve uygun ödeme koşullarıyla Alternatif Bank, kredi sonbahar kredisi fırsatını açıkladı. Mobil uygulamayı indirip görüntülü görüşmeyle kolayca banka müşterisi olunabiliyor. Kredi başvuruları ise Alternatif Bank Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden şubeye gitmeden yapılabiliyor.
23.10.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Sıfır faizle 60 bin TL
Kredi fırsatı! Sıfır faizle 60 bin TL Faizsiz kredi fırsatı devreye alındı. 60 bin lira kullanılabiliyor. Sıfır faizli kredide geri ödeme 12 ayda yapılıyor. Ağustos ayına özel kampanya araba almayı planlayanları bekliyor. Renault ağustosa özel faizsiz kredi seçenekleri sunuyor.
4.08.2021 Ekonomi
Dosya masrafsız kredi fırsatı! 36 ay vade ile, 10 bin lira...
Dosya masrafsız kredi fırsatı! 36 ay vade ile, 10 bin lira... Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. Dosya masrafsız kredi fırsatı duyuruldu. 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Alternatif Bank, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yaz aylarında artan ihtiyaçlar için "Ferahlatan Yaz Kredisi"ni sunduğunu duyurdu. Örnek ödeme tablosu da yayınlandı. 10 bin TL kredi çeken kişi, 12 ay vadeyi seçerse 11.317 TL, 24 ay seçerse 12.626 TL, 36 ay vadeli ödemeyi tercih ederse 14.024 TL toplamda geri ödeyecek. İşte kredi detayları...
18.06.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Tüm birikiminiz buhar oluyor!  Tek tek sıralandı
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Tüm birikiminiz buhar oluyor! Tek tek sıralandı Banka ve bankamatik şifreleriyle ilgili flaş açıklama. Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor. Bu tuzağa düşerseniz bankadaki tüm paranız buhar oluyor. Dolandırıcılar hem telefon hem de internet yoluyla hesabınızı boşaltmaya çalışıyor. Bakanlık, dolandırıcılardan korunma yollarını tek tek sıraladı. Yapılan açıklamada, "Kişisel bilgilerinizi güvende tutun. Banka şifreleri, telefon ve sosyal medya hesaplarınıza ait şifreler, kimlik bilgileri gibi özel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirin. Rehberden rastgele telefon numaralarını arayarak satış yapmaya çalışan kişilere karşı temkinli olun." ifadeleri kullanıldı. İşte bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli bilgiler...
24.05.2021 Ekonomi
3 saate 70 bin liralık vurgun yaptılar!
3 saate 70 bin liralık vurgun yaptılar! Dolandırıcılar, kişisel bilgilerini ele geçirdikleri Bağ-Kur emeklisi Mehmet Ç.’nin (67) banka hesaplarını boşalttı. Ç.’nin üç ayrı bankadaki bilgilerini de ele geçiren dolandırıcılar, Mehmet Ç.’nin önce kredi kartı limitlerini arttırdı, sonrasında da Mehmet Ç. adına kredi çekti. Çekilen kredileri hesaplarına aktaran şebeke üyeleri, Ç.’ye ait kredi kartı ile de vergi borçlarını ödedi.
19.09.2020 Yaşam
PTT'den emekliye ihtiyaç kredisi! PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT kredisi veren bankalar ve faiz oranları
PTT'den emekliye ihtiyaç kredisi! PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT kredisi veren bankalar ve faiz oranları PTT nakit ihtiyaçı olan emeklilere ve kurum çalışanlarına kredi desteği sağlıyor. PTT vasıtasıyla alınabilen krediler internette merak ediliyor. Peki, PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT kredisi veren bankalar, başvuru şartları ve faiz oranları...
17.06.2020 Emekli
Emeklilere faizsiz kredi!
Emeklilere faizsiz kredi! Emeklilere faizsiz kredi veren bankalar netleşmeye başladı. Corona virüsü salgının ardından açıklanan destek programlarının dışında bankalar kendi emekli müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor. Emeklilere faizsiz kredi de bu kampanyalardan biri. Bankaların emeklilere verdiği kredi yaşı ise 75-80 arasında değişmektedir. İşte emekliye faizsiz kredi veren bankalar…
14.05.2020 Emekli
Emsal karar! 'Kredi masraflarına faiz işleten banka haksız'
Emsal karar! 'Kredi masraflarına faiz işleten banka haksız' Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Kahramanmaraş'ta bir tüketicinin başvurusu üzerine, bankanın kredi masraflarını faizlendirmesinin yasal olmadığına ve bunun iade edilmesine hükmeden mahkemenin, emsal niteliğinde karar verdiğini açıkladı.
7.04.2020 Ekonomi
'Kolay Kredi'ye dikkat! Emeklilere büyük tuzak...
'Kolay Kredi'ye dikkat! Emeklilere büyük tuzak... Yüzlerce emekliyi sosyal medyadan ilan vererek “kolay kredi” vaadiyle yaklaşık 5 milyon TL dolandıran çete polis baskınıyla çökertildi
3.12.2019 Gündem
Kredi vaadiyle emeklileri dolandıran şüphelilere operasyon!
Kredi vaadiyle emeklileri dolandıran şüphelilere operasyon! İstanbul merkezli 13 ilde, kredi ihtiyaçlarını karşılama vaadiyle 900’den fazla emekliyi dolandırdıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 85 şüpheliden 43'ü yakalandı.
2.12.2019 Gündem
Tüketici kredileri hala yüksek!
Tüketici kredileri hala yüksek! Bankalar % 10 ile mevduat toplarken ihtiyaç kredisinde % 1.86’ya ulaşan oranlarda faiz uyguluyor. Bir yıllık faiz ise dosya masrafı ve hayat sigortası bedelleriyle % 13 ile % 22 arasında değişiyor.
13.11.2019 Ekonomi
Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek
Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek Kahramanmaraş'ta, Onikişubat İlçe Tüketici Hakem Heyetinin verdiği dosya masrafı faizinin iadesi kararına banka tarafından yapılan itirazı reddeden Kahramanmaraş 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, 855 lira 44 kuruş faizin müşteriye ödenmesine hükmetti.
28.10.2019 Ekonomi
Konut ve taşıt kredisi faizleri ne kadar olacak?
Konut ve taşıt kredisi faizleri ne kadar olacak? Ekonomi ve Finans Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Beyhan Hilal Yaslıdağ, "Konut kredisi faizlerinin en fazla 0.90 veya 0.95’e çekileceğini düşünüyorum. Yapılandırmadan yararlanmak isteyenler ise, faiz oranlarını ve kredinin vadesini karşılaştırsın" dedi. Yaslıdağ taşıt kredileri ile ilgili de "Yüzde 1.0 veya 1.15 seviyesine çekilmesini öngörüyorum ama beklendiği gibi 0.49’a inildiği takdirde canlanma konut sektörüne göre daha fazla olacaktır" ifadelerini kullandı.
26.10.2019 Ekonomi
Yargıtay'dan kredi masraflarına ilişkin zaman aşımı süresi kararı
Yargıtay'dan kredi masraflarına ilişkin zaman aşımı süresi kararı Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, davacıların icra takibinde bulunmasının, bankalarca alınan kredi kullandırım masraflarının iadesi için 10 yıl olarak belirlenen zaman aşımını durduracağına hükmetti.
25.05.2019 Ekonomi
Milyonları ilgilendiren karar! O masraf geri ödenecek
Milyonları ilgilendiren karar! O masraf geri ödenecek Kahramanmaraş'ta bir tüketicinin başvurusunu değerlendiren Onikişubat İlçe Tüketici Hakem Heyeti, bankanın dosya masrafı üzerinden aldığı faiz tutarının, tüketiciye iadesini kararlaştırdı.
13.03.2019 Ekonomi
Bankada daha az masraf
Bankada daha az masraf Yıllarca bankaların aldığı ücretlerden dert yandık. Son olarak 2014’te yapılan değişikle alınabilecek ücretler 20 kalemde toplandı. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Belki de alternatiflerin farkında olunmamasından kaynaklanıyor. işte tasarruf ettiren ayrıntılar...
10.03.2019 Ekonomi
Büyük müjde! 2 bin 400 liradan 300 liraya inecek...
Büyük müjde! 2 bin 400 liradan 300 liraya inecek... İş dünyasının kredide elini rahatlatacak düzenleme hazır. Bankaların ticari kredilerden aldığı, sayısı 2.400’ü bulan ücret ve komisyonlar 300’e indirilecek. Masrafa limit getirilecek
17.02.2019 Ekonomi
Emeklilere müjde! Bankalar düğmeye bastı, 700 liraya kadar ödeme
Emeklilere müjde! Bankalar düğmeye bastı, 700 liraya kadar ödeme Bankalar emekli maaşlarını ödemek için 700 liraya varan miktarda promosyonlar veriyor. Emekliyi kazanmak için özel faizli krediden ücretsiz havaleye, ambulansa kadar uzanan tekliflerde bulunuyorlar.
13.02.2019 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Dosya Masrafı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dosya masrafı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.