Dondurma

Dondurma

Son dakika DONDURMA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DONDURMA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DONDURMA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dondurma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dondurma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.763 dondurma haberi bulunmuştur. Tüm dondurma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi Magnum dondurmaları toplatılıyor iddiası sonrası vatandaşlar söz konusu iddiaların detaylarını sorgulamaya başladı.  İngiliz basınında yer alan "Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor." İfadeleri sonrası Magnum Türkiye'den açıklama geldi. Peki, Magnum dondurmaları toplatılıyor mu? Magnum nerenin, hangi ülkenin ürünü?
20.04.2024 Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024 Adana
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol'
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol' Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi Zeyd çekilen fotoğrafların silinmesini istedi, silinmeyince muhabirlerin üzerine yürüdü.
27.02.2024 Magazin
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak Marketlerde yeni dönem resmen başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı yeni kararı açıkladı. Gıdanın adı artık rafta aynı punto, aynı stil ve karakterde yazılacak. Etiketlerde ve ambalajlarda tüketicinin yanıltılmasına izin verilmeyecek. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından bölgeye olan desteğini ara vermeden sürdüren Golf Dondurma, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Firma Kahramanmaraş’taki fabrikasında istihdamı artırırken diğer yandan da bölge halkından ürün tedariki yaparak yerel üreticilerin yanında olduğunu kanıtlıyor. Depremin ardından üretim kapasitesini yüzde 30 artırarak 3 vardiyalı çalışma düzenine geçen marka, Kahramanmaraş’taki çalışan sayısını 180’e çıkarak bölge istihdamına da sürdürülebilir şekilde destek oluyor.
1.02.2024 Ekonomi
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
Fosfor İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Fosfor Barındıran Gıdalar Listesi...
Fosfor İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Fosfor Barındıran Gıdalar Listesi... Fosfor, vücutta normal işleyişin devam etmesi için gerekli olan mineraller arasındadır. Kas gelişimi, doku gelişimi, kemik gelişimi ve doku gelişimi için fosfor önemlidir.
25.01.2024 Sağlık
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı Sağlık sorunları, kariyer gibi nedenlerle çocuk doğurmayı erteleyen ve yumurtalarını donduran kadınların sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nur Dokuzeylül Güngör, “Yumurta çözüldüğünde verimli olması için 40 yaşından önce dondurulması gerekir” dedi.
24.01.2024 Sağlık
Bademcik Şişmesi Nasıl Geçer? Bademcik Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bademcik Şişmesi Nasıl Geçer? Bademcik Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bademcik iltihabının tanısı için boğaza bakılır ve sonrasında da burun ve kulak bölgesi kontrol edilir. Bademcik şişmesinin nedeni bulunduğunda tedaviye başlanabilir. 
28.12.2023 Sağlık
Kiraz Kaç Kalori? Kiraz Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kiraz Kaç Kalori? Kiraz Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kiraz vücudun toksinlerden arınmasını sağlar ve beyin sağlığını da korur. 1 porsiyon kiraz 10-12 adede denk gelir ve 44 kalori olur. 
17.12.2023 Sağlık
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu!
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu! “Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hayatımda ilk kez pizza, dondurma gibi şeyler yiyerek kilo verdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.12.2023 Magazin
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi Döneri ekmeğin arasına koydu, Almanların en sevdiği fast food sıralamasında birinciliğe tırmandı. Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Nehir Erdoğan 43 yaşında okullu oldu! 'Yıllar sonra geri döndüm'
Nehir Erdoğan 43 yaşında okullu oldu! 'Yıllar sonra geri döndüm' Nehir Erdoğan önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Fotoğraflarını çeken muhabirlere “Sıkılmadınız mı her gün alışveriş merkezinde?” diye takılan oyuncu, şu sıralar neler yaptığı sorulunca üniversite eğitimine devam ettiğini açıkladı:
16.11.2023 Magazin
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Nihal Candan ve Bahar Candan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Dilan ve Engin Polat'ın ardından kara para aklamak iddialarıyla gözaltına alınan Candan kardeşlerin hayatı, ne iş yaptıkları, yaşları ve ailelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor, nereli?
14.11.2023 Gündem
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı Türkiye’de her 8 kadından 1’inde görülen meme kanseri anne ve baba hayali kuran binlerce kişide soru işaretlerine neden oluyor. Kullanılan ilaçların ve uygulanan tedavi yöntemlerinin gebelik sürecini nasıl etkileyeceği birçok ebeveyn tarafından merak ediliyor. Kemoterapi alan meme kanserli olgularda, adet döngüsünde değişiklikler ve doğurganlık problemleri görüldüğünü hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ateş Karateke, kanser hastalarının çocuk sahibi olma sürecinde dikkat etmesi gerekenleri açıklarken çocuk sahibi olmak isteyen kanserli kadınları uyararak 2 yıla dikkat çekti.
5.11.2023 Sağlık
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle cuma namazı çıkışı yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı Bursa’da yaşayan Meliha Doğan, telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını görünce metnin altındaki linke tıkladı. Doğan’ın telefonundaki bilgileri ele geçiren dolandırıcılar banka hesabından 4 seferde 22 bin dolar çekti. Meliha Doğan da soluğu savcılıkta alıp şikayetçi oldu.
25.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dondurma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dondurma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.