Donanma Komutanlığı

Donanma Komutanlığı

Son dakika donanma komutanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan donanma komutanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını donanma komutanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Donanma Komutanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan donanma komutanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 656 donanma komutanlığı haberi bulunmuştur. Tüm donanma komutanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a net uyarı: Aklınızı başınıza alın
Bakan Akar'dan Yunanistan'a net uyarı: Aklınızı başınıza alın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Yunanistan'ın tahriklerine kapılmadan, hiçbir oldubittiye izin vermeyecek, hakkımızı çiğnetmeyeceğiz. Bu konuda azimli ve kararlıyız" dedi.
9.01.2023 Gündem
Şehit Sözleşmeli Er Enes Bıyık için tören
Şehit Sözleşmeli Er Enes Bıyık için tören Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki Donanma Komutanlığı içerisinde yaşanan kazada şehit olan Sözleşmeli Er Enes Bıyık için tören düzenlendi. Şehidin cenazesi tören sonrası toprağa verilmek üzere İstanbul'a uğurlandı. 
28.09.2022 Gündem
Sultanbeyli'ye şehit ateşi düştü
Sultanbeyli'ye şehit ateşi düştü Kocaeli'de iskeleye bağlı halde bakıma alınan gemide çalışma yapıldığı esnada denize düşen askerlerden Sözleşmeli Er Enes Bıyık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin Sultanbeyli'de yaşayan ailesine acı haber verildi.
27.09.2022 Gündem
126 General ve Amiral ataması Resmi Gazete'de yayımlandı
126 General ve Amiral ataması Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nde general ve amirallerin atamaları yapıldı. Kararnameyle 126 general ve amiral yeni görev yerlerine atandı.
19.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Yargıtay, Donanma davasında 12 kişinin yeniden yargılanmasına karar verdi
Yargıtay, Donanma davasında 12 kişinin yeniden yargılanmasına karar verdi Yargıtay, terör örgütü FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemine yönelik 51 sanıklı davada beraat eden 3 kişiyle mahkumiyet alan 9 kişinin yeniden yargılanmasına karar verdi.
18.06.2022 Gündem
Bakan Akar, milli torpido Akya ile ilk atışı yaptı! Tam isabet...
Bakan Akar, milli torpido Akya ile ilk atışı yaptı! Tam isabet... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Üretim Entegre Savaş Yönetim Sistemi'ni (MÜREN) kullanarak TCG Preveze'den milli torpido Akya'nın ilk atışını yaptı. Bakan Akar "Diğer kuvvetlerimizin olduğu gibi Deniz Kuvvetlerimizin de son teknoloji silah ve sistemlere sahip olması, en güçlü hale gelmesi için çalışmalarımızı artan bir tempoda sürdürüyoruz" dedi.
22.03.2022 Gündem
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame "Poyrazköy" davasında FETÖ kumpası olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturmada, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 68 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu şüphelilerin çeşitli suçlardan cezalandırılması talep edildi.
25.05.2022 Gündem
Bakan Akar, 'Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nı takip etti
Bakan Akar, 'Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nı takip etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi, 'Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nın Doğu Akdeniz'deki seçkin gözlemci günü faaliyetlerini takip etti.
4.06.2021 Gündem
Bakan Akar'dan Pençe operasyonları açıklaması! Sayı 68'e yükseldi
Bakan Akar'dan Pençe operasyonları açıklaması! Sayı 68'e yükseldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Başta dost ve kardeş Irak olmak üzere, tüm komşularımızın sınırlarına ve egemenliğine saygılıyız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tek amacımız; terörle, teröristle mücadele. Irak'ın arazi şartları itibarıyla orada yuvalanan teröristler nedeniyle Irak'ın kuzeyinde olduğumuzu da herkesin bilmesi lazım" dedi.
5.05.2021 Gündem
Cihat Yaycı kimdir? Mavi Vatan haritasını çizen Cihat Yaycı'nın hayatı!
Cihat Yaycı kimdir? Mavi Vatan haritasını çizen Cihat Yaycı'nın hayatı! Mavi Vatan doktrininin mimarlarından Cihat Yaycı, katıldığı tv programlarıyla gündeme geliyor. Peki, Cihat Yaycı kimdir? Mavi Vatan haritasını çizen Cihat Yaycı hakkında merak edilenler...
20.02.2021 Gündem
Türkiye için tarihi gün! P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı
Türkiye için tarihi gün! P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı. Savunma Sanayi Başkanlığı'nca yürütülen Meltem-3 Projesi'nin ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Deniz Hava Komutanlığı'nda düzenlenen törenle görevine başladı. 9 saat havada kalabilen uçak, keşif, gözetleme, hedefleme ve arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılacak.
14.12.2020 Gündem
P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı
P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı Savunma Sanayi Başkanlığı'nca yürütülen Meltem-3 Projesi'nin ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Deniz Hava Komutanlığı'nda düzenlenen törenle görevine başladı.
14.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor
Bakan Akar'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Oruç Reis araştırma gemisine refakat eden gemilerin de bulunduğu Doğu Akdeniz ve Ege'de görevli unsurlarla video konferansla görüştü. Akar, "Bölgeyle alakası olmayan bir müttefikimizin Doğu Akdeniz’de askeri varlığını güçlendireceğine yönelik açıklaması müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor" ifadelerini kullandı
14.08.2020 Gündem
Bakan Akar ve TSK komuta kademesi Donanma Komutanlığı'nda
Bakan Akar ve TSK komuta kademesi Donanma Komutanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, Oruç Reis araştırma gemisine refakat eden askeri gemilerin komuta edildiği Donanma Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunuyor
14.08.2020 Gündem
Kumpas mağdurlarına kritik görevler
Kumpas mağdurlarına kritik görevler Deniz Kuvvetleri’nde bu yıl ataması yapılan 36 amiralden 18’ini FETÖ kumpaslarından mağdur olan isimler oluşturdu. Atamalarla Deniz Kuvvetleri’nde oramiral sayısı ikiye çıktı.
7.08.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi!
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi! Nazım Hikmet bugün 118 yaşında. 15 Ocak 1902 yılında Selanik’te dünyaya gelen Nazım, Türk edebiyatının en önemli şairlerinden biri oldu. Şiirleri ve eserleriyle bir ekol haline gelen Nazım’ın hayatını, çocukluğunu ve aileni derledik. İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! İşte o atamalarda dikkat çeken isimler
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! İşte o atamalarda dikkat çeken isimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 general ve amiralin atama işlemleri gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kapsamında 3. Ordu ve Ege Ordu Komutanlıklarına yeni isimler getirildi, bazı kolordu ve üs komutanlıklarında da değişikliğe gidildi.
22.08.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
"Balyoz kumpasçısı" hakim ve savcılara FETÖ'den iddianame
"Balyoz kumpasçısı" hakim ve savcılara FETÖ'den iddianame "Balyoz Planı" davasının soruşturma ve kovuşturması sırasında görev yapan eski 50 hakim ve savcı hakkında hazırlanan iddianamede, "mahkeme heyetinin kararlarında delillerin komplo ürünü olduğunu kabul etmeme gerekçesinin gerçekleri yansıtmadığı, 2003 yılında hazırlandığı söylenen dijitallerin, oluşturulma tarihlerinin neden 2007 olarak göründüğünü açıklarken, akla ve bilime aykırı beyanlarda bulundukları" belirtildi.
20.06.2019 Gündem
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dosta güven, düşmana korku salacak
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dosta güven, düşmana korku salacak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Karadeniz, Ege ve Akdeniz’de düzenlenecek olan Deniz Kurdu-209 tatbikatında 110’dan fazla gemi ve kara ve hava kuvvetlerinin katılımı ile 13-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tatbikatın basın toplantısında konuşan Deniz Kuvvetleri Harekat Başkanı Tuğamiral Yankı Bağcıoğlu, “Doğu Akdeniz’de en etkili deniz kuvvetleri gerek nitelik ve nicelik açısından bölgede faaliyet gösteren Türk Deniz kuvvetleridir” dedi.
10.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Donanma Komutanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki donanma komutanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.