Dolar Artar Mı

Dolar Artar Mı

Son dakika dolar artar mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolar artar mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolar artar mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolar Artar Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolar artar mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 dolar artar mı haberi bulunmuştur. Tüm dolar artar mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolarda son durum! Düşüş sürecek mi? İşte doların şifreleri...
Dolarda son durum! Düşüş sürecek mi? İşte doların şifreleri... Dolar kaç lira oldu? Dolar düşecek mi? Milyonlarca vatandaş bu soruların yanıtı arıyor. Dolar resmen çakıldı. Dolar kuru, Cuma günü 7.02 lira seviyesine çekilerek, son 6 ayın en düşük seviyesini gördü. Türk lirası, diğer gelişen ülke para birimlerinden pozitif ayrışarak dolar karşısında değer kazancını devam ettirdi. Merkez Bankası’nın yüzde 5 enflasyon hedefi stratejisi doğrultusunda piyasaya verdiği net mesajlar, “Gerekirse daha fazla sıkılaştırmaya gideriz” açıklaması dolar kurunu baskılayan en büyük etmen olarak öne çıktı. Bunun yanında, döviz mevduatlarında Ağustos 2020’den beri yaşanan en sert düşüş, ters dolarizasyon ile ilgili ilk sinyal olarak yorumlandı.
7.02.2021 Ekonomi
Dolar resmen çakıldı! Düşüş devam edecek mi? Uzmanlardan kritik öngörü
Dolar resmen çakıldı! Düşüş devam edecek mi? Uzmanlardan kritik öngörü Dolar kaç lira oldu? Dolar düşecek mi? Milyonlarca vatandaş bu soruların yanıtı arıyor. Dolardaki düşme eğilimi sürüyor. Dolar resmen çakıldı ve ağustos ayından bu yana en düşük seviyesini gördü. Dolar geçen haftayı 7,3179'dan tamamlamıştı. Yeni haftaya ise 7,20'nin altında başladı. Peki dolardaki düşü eğilimi sürecek mi? Analistlerden dolardaki düşüş eğiliminin süreceği görüşünde.
1.02.2021 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Giresun mitinginde açıklamalarda bulundu.. Erdoğan, asgari ücret ve emekli maaşlarına enflasyon ve refah payı artışını Temmuz ayında yaparak çalışanları da rahatlatacaklarını söyledi.
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ev fiyatlarını arttırıyor. Çimento, demir, enerji fiyatlarındaki yükseliş ve arsa yetersizliği gibi sorunlarla boğuşan konut sektöründe şimdi de personel kıtlığı yaşanıyor. Nitelikli personelin çoğunun Türk müteahhitlerin yurtdışındaki işlerinde çalışmaya gittiğini belirten sektör yetkilileri, eleman kıtlığının personel maliyetini artırdığını bunun da konut fiyatlarına yansıdığını söylüyor. İşte ev fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
8.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Soçi kentindeki ziyareti dönüşü KPSS'nin iptali ve yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin’in davetine icabetle Soçi’ye yaptığımız çalışma ziyaretini olumlu, başarılı bir şekilde tamamladık. Sayın Putin’le 19 Temmuz’da Tahran’da bir araya gelmemizin ardından Soçi’de ikili ilişkilerimizi ve uluslararası meseleleri etraflıca değerlendirdik" dedi. KPSS'nin iptali hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "FETÖ’cü grup mu desek; 6’lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi… Şimdi dikkat ederseniz, aynı anda hepsi adeta aynı cümlelerle, aynı kelimelerle bunu tanımlamaya çalıştılar. Yani biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler. Tabii bu tutmadı. Çünkü biz durumu gördük. Durumu gördükten sonra, ben ÖSYM başkanı olan arkadaşımızı da bir zan altında bırakmak istemem ama soruşturmaların hayırlı bir netice vermesi noktasından hareketle kendisini görevden almak suretiyle oraya hemen, 24 saati bulmadan bir arkadaşımızın atamasını yaptık. Bu atamayla beraber de hemen ekibini en güzel şekilde kurması için talimat verdik" açıklamasında bulundu.
6.08.2022 Siyaset
EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Önümüzdeki günlerde...
EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Önümüzdeki günlerde... EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bursa’da konuşan konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. EYT dosyasının önlerinde olduğunu ve ileriki günlerde tamamlanacağını söyleyen Bakan Bilgin, “Türkiye’nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz. En uygununu tamamladığımız gün, daha önce 3600’de yaptığımız gibi, asgari ücrette yaptığımız gibi onlarla ilgili açıklama yapacağım. EYT var, EYT’yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım” dedi.
28.07.2022 Çalışan Hakları
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altında uzun zamandır böyle yükseliş görülmedi. Rusya’nın sabah saatlerinde Ukrayna'ya hava saldırısı başlatmasıyla küresel piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Ons altın 1940 dolara yükselirken iç piyasada gram altın 887 liraya ulaştı. Altın ile ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
24.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira...
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira... Altın fiyatları yükselişe geçti, uyarılar art arda geldi. Tarih belli oldu, her şey tersine dönebilir. Aylar sonra zirveye çıkan altın fiyatlarında kararsız seyir söz konusu. Altın yatırımcıları Rusya ile Ukrayna arasındaki krizi yakından takip ediyor, savaş ihtimali fiyatlardaki etkisini devam ettiriyor. ABD ve Avrupa’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar sonrası altın fiyatları yataya döndü. Geçtiğimiz gün 1918 dolara çıkarak 8 ayın zirvesini yenileyen ons altın, bugün 1900 dolar sınırında işlem görüyor. Bugüne 841 liradan başlayan gram altın ise geçen haftaya göre; hafif geri çekilerek 840 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar ise ‘Gram altının ne zaman 1000 lira olacak?’ sorusuna cevap arıyor. Gram altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan flaş açıklamalar gelirken; çeyrek altın, tam altın, yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarında son durum da belli oldu... İşte altın fiyatları ile ilgili tüm detaylar....
23.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini Altın fiyatları uçuşa geçti! Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik altın fiyatlarına tavan yaptırdı. Altın fiyatları 13 ay sonra ilk yeni gelişme yaşandı. Ons Altın güne 1904 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1904 dolar, en yüksek de 1914 dolar seviyesi görüldü. Saat 09:09 itibarıyla ons altın 1910 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın fiyatları da ons altına paralel olarak yükseliş gösteriyor. Gram altın güne 837.4 liradan başladı. Gün içinde en düşük 835.7 lira, en yüksek de 842.9 lirayı gördü. Saat 09:09 itibarıyla 839.8 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının ne zaman 1000 lira olacağı ile ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
22.02.2022 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz'
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Necmettin Batırel: Doların yükselişi enflasyondan fazla olmayacak
Necmettin Batırel: Doların yükselişi enflasyondan fazla olmayacak Ekonomist Necmettin Batırel, ''Türkiye 2022 yılında gerçekten uçacak. Yabancı yatırımcılar Türkiye’ye gelmeye başladı. Büyüyen ülkeye sermaye akımı yağar. Türkiye’deki doların yükselişi gördüğüm kadarıyla enflasyondan fazla olmayacak. Enflasyon ne kadar artarsa dolar o kadar artar'' dedi.
29.12.2021 Ekonomi
Bakan Nebati'den canlı yayında önemli açıklamalar!
Bakan Nebati'den canlı yayında önemli açıklamalar! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "20 Aralık tarihi bir gündür. Türkiye'nin en önemli günlerinden birisi olarak anılacaktır." dedi. Bakan Nebati, yıl sonu büyüme hedefinin çift haneli olacağını belirterek, TL mevduatların 38 milyar arttığını ifade etti. Öte yandan Nebati SWAP anlaşmalarıyla ilgili olarak, "Çok yakın zamanda yeni anlaşmalar geliyor." dedi.
27.12.2021 Gündem
Bakan Nebati tüm ayrıntıları tek tek açıkladı! 'Çift haneye doğru gidiyoruz'
Bakan Nebati tüm ayrıntıları tek tek açıkladı! 'Çift haneye doğru gidiyoruz' Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türk Lirası’na teşvik paketinin ayrıntılarını, Türkiye’nin sıcak ekonomik gündemini canlı yayında değerlendirdi. Bakan Nebati açıklamalarında, “Büyüme hedefimizde çift haneye doğru gidiyoruz, hatta hedeflerimizin de ötesine gidiyoruz." ifadelerini kullandı. TÜSİAD'a tepki gösteren Nebati, "Sevgili TÜSİAD, sakın sakın muhalefetin gazına gelmeyin. Siz bize tavır takınırsanız, millet size tavır takınır. Bizim sizinle bir alıp veremediğimiz yok." sözlerine yer verdi.
21.12.2021 Gündem
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Böylesi ilk kez oluyor, fiyatlar katlanıyor, ilanlar yayından kaldırılıyor, döviz kuru belirliyor, yasaklar hiçe sayılıyor
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Böylesi ilk kez oluyor, fiyatlar katlanıyor, ilanlar yayından kaldırılıyor, döviz kuru belirliyor, yasaklar hiçe sayılıyor Gayrimenkul sektörü uzun süredir hareketli. Farklı yatırım araçlarından gelir sağlayanlar gayrimenkule yöneldi. Ancak arzın sınırlı, talebin fazla olması fiyatları etkilerken, kura bağlı maliyet artışı da yeni konutları ulaşılabilir olmaktan uzaklaştırdı. Konut fiyatlarındaki artış talebe bağlı olarak artmaya devam ediyor. Metrekare fiyatları 30 bin liraları buluyor. Satışların dolar üzerinden yapılması yasak. Ancak fiyatlar belirlenirken döviz kuru dikkate alınıyor. Metrekare fiyatları kur üzerinden belirleniyor. Ev fiyatları her hafta değişirken döviz kurundaki harekete göre mülk sahiplerinden ek ücret talebi geliyor. Sözleşmeden caymak yasak ve cezası bulunuyor. Fakat her dört satıştan birinde iptal yaşanıyor. Ev sahibi olmak isteyenler ise yaşanan süreçte mağdur oluyor.
19.12.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'nın uyarısı ne anlama geliyor?
Merkez Bankası'nın uyarısı ne anlama geliyor? Döviz kurlarındaki hareketlilikle ilgili konuşan Prof. Dr. Sefer Şener, Merkez Bankası'nın uyarısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şener, "Merkez Bankası şunu söylüyor. Bu algı ile alakalı uygulanacak politikaların beklentisi ile alakalı bir durum. Sermaye akımı olursa olumlu mesajlar verilebilirse o zaman biz günlük yüzde 13’lük bir düşüşü de görebiliriz. Merkez Bankası’nın elindeki imkanları kullanması bu durumu tersine çevirebilecektir diye düşünüyorum." dedi.
24.11.2021 Ekonomi
Gram altında yeni rekor! Altın için yeni fiyat 670 lira
Gram altında yeni rekor! Altın için yeni fiyat 670 lira Gram altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altın 606 lira ile tarihi yüksek seviyesine ulaştı. Ons altın hafif yükselişle 1866 dolar seviyesinden işlem görüyor. Uzmanlar ise uzun vadede altın fiyatlarının ne kadar olacağı ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
16.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20... Elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklama geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 20 düşüyor. Ödediğiniz parayı azaltabilirsiniz. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok sebebi var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 20'ye kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler
11.06.2021 Ekonomi
Thodex mağdurları ne yapmalı? Thodex mağdurları paralarını geri alabilir mi?
Thodex mağdurları ne yapmalı? Thodex mağdurları paralarını geri alabilir mi? Türkiye kripto para dolandırıcılığını konuşuyor. Thodex mağdurları kimler, listesi var mı? soruları merak edilirken, 2 milyar doları alınıp yurt dışına kaçılmasının ardından Thodex mağdurları ne yapmalı sorusuna da yanıt aranıyor. Hukuki açıdan kripto para dolandırıcılığın tekrar yaşanmaması ne yapılmalı nerelere başvurulmalı? Prof. Dr. Erol Ulusoy kripto parayı hukuk penceresinden inceledi. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ragıp Ertem, CNN TÜRK’e konuk oldu ve 2 milyar dolarlık kripto para vurgunu iddiasıyla ilgili merak edilenleri anlattı.
24.04.2021 Gündem
Dolar neden düşüyor! Uzmanlar açıkladı...
Dolar neden düşüyor! Uzmanlar açıkladı... Ekim ayında 8 TL bandının üzerine çıkan dolar, Kasım'da 8,58 TL ile tarihi zirvesini gördü. Yükselişin ardından ise düşüş eğilimi başladı. Peki dolar neden düşüyor? Dolardaki düşüş ithal ürünlerin fiyatlarına nasıl ve ne zaman yansır?
13.02.2021 Ekonomi
Güncel altın fiyatları! Çeyrek ve gram altın ne kadar oldu? İşte analistleri altın yorumları!
Güncel altın fiyatları! Çeyrek ve gram altın ne kadar oldu? İşte analistleri altın yorumları! Haftanın son işlem gününe altın satıcılı bir görünümle başladı. Hafta içi aşağı yönlü sert düşüşler kaydeden altında son ayların en sert kayıplarından birini yaşamıştı. Dolar tarafında toparlanma görülürken koronavirüs vaka sayılarındaki endişeler de altın fiyatlarını baskılıyor. Peki, Altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte 8 Ocak 2021 altın fiyatları...
8.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dolar Artar Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolar artar mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.