Döküman

Döküman

Son dakika döküman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döküman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döküman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döküman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döküman gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.217 döküman haberi bulunmuştur. Tüm döküman haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 ilde ‘Bozdoğan-42’ operasyonu: 58 şüpheli yakalandı!
16 ilde ‘Bozdoğan-42’ operasyonu: 58 şüpheli yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Bozdoğan-42” operasyonlarında 58 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
13.06.2024 Gündem
17 ilde FETÖ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı
17 ilde FETÖ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye yönelik son 4 günde 17 ilde düzenlenen “Kıskaç-19” operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
6.06.2024 Gündem
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.. Doktorlar Fırat S. ile İlker G'nin, irtibatlı oldukları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla ortak hareket ettiği tespit edildi. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenildi. Öte yandan operasyonda 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi
27.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
21 ilde DEAŞ operasyonu! 51 şüpheli yakalandı
21 ilde DEAŞ operasyonu! 51 şüpheli yakalandı 21 ilde terör örgütü DEAŞ'a gerçekleştirilen BOZDOĞAN-18 operasyonu kapsamında 51 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyon kapsamında çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konduğunu açıkladı.
31.03.2024 Gündem
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı Şanlıurfa’da, 600 jandarma personelinin katılımıyla terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması mensupları olan ve kendilerine 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adını veren şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı MİT ve İstanbul emniyetinin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
Kilise saldırısıyla bağlantılı DEAŞ'lı 17 şüpheli yakalandı
Kilise saldırısıyla bağlantılı DEAŞ'lı 17 şüpheli yakalandı Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıyla bağlantılı olan terör örgütü DEAŞ üyesi 17 şüpheli, İstanbul merkezli düzenlenen operasyonla yakalandı.
3.02.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
11.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı aplikasyonlar yerine Türkiye menşeli uygulamalar kullanılmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı aplikasyonlar yerine Türkiye menşeli uygulamalar kullanılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanlığı'nın 97'nci kuruluş yıl dönümü etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte kamu görevlileri arasında yabancı mesajlaşma uygulamalarının kullanımının da arttığını söyleyerek, "Yabancı aplikasyonlar yerine kendi şirketlerimiz tarafından geliştirilen Türkiye menşeli uygulamaların kullanılmasının teşviki bu süreçte bir alternatif olarak değerlendirilebilir" diye konuştu.
10.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
12 ilde 'Kahramanlar' operasyonu: 42 mağara ve sığınak imha edildi
12 ilde 'Kahramanlar' operasyonu: 42 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen ‘Kahramanlar’ operasyonunda, bölücü terör örgütü mensuplarının kırsalda kış aylarında barınmak için hazırladıkları 42 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
12.11.2023 Gündem
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir"
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" Merkezi Kayıt Kuruluşu verileri, 17 Ekim itibarıyla Türkiye'de borsa yatırımcısı sayısının 8 milyonu aştığını gösterirken, varlık piyasalarında işlem yapan yatırımcılar için araştırma ve güvenilir finansal bilgi, her zamankinden daha önemli hale geldi. Statista verileri, 5 yatırımcıdan üçünün araştırmaya daha fazla odaklanarak geliştiğini ortaya koydu. Big Trade Boss'un Kurucusu Ergun Cihat Cankurt, "Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" dedi.
8.11.2023 Finans
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı 28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile "Kahramanlar Operasyonu" düzenlendi. Terör örgütlerinin kış aylarında kullanmak için hazırladığı 11 büyük mağara ve sığınak ile yüklü miktarda patlayıcı madde imha edildi.
31.10.2023 Gündem
Terör örgütü üyelerine sahte pasaport hazırlayanlara operasyon! Gözaltılar var
Terör örgütü üyelerine sahte pasaport hazırlayanlara operasyon! Gözaltılar var İstanbul ve Bitlis'te PKK/KCK terör örgütünün siyasal yapılanması içerisinde faaliyet gösterip, örgüt mensuplarının yurt dışına çıkabilmesi için sahte pasaport ve evrak hazırladıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 şüpheliden 7’si yakalanarak gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı bir TV programında Orta Vadeli Program ve enflasyon gelişmeleri, memur ve emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeye ilişkin de tarih verdi. Yılmaz ayrıca son günlerde çok konuşulan kıdem tazminatı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
24.09.2023 Ekonomi
Fırsatçı ev sahiplerinden 'pes' dedirten yöntem! 'Mutlaka şikayet edin'
Fırsatçı ev sahiplerinden 'pes' dedirten yöntem! 'Mutlaka şikayet edin' Kira fiyatları adeta uçtu. Ev sahipleri de mevcut kiracıları çıkarıp daha yüksek kira bedeli almak için birçok yol deniyor. Bunlardan en sık karşılaşılanı ihtiyaç sebebi ile tahliye. Ancak kiracı olumsuz yanıt verince sonuç kiracıyı tehdide kadar gidiyor; hatta daha da fazlası... Kiracının kişisel haklarının ihlal edildiği noktada, hukuki süreç başlıyor. Uzman isim kiracıların maruz kaldığı bu gibi durumlarda yapması gerekenleri açıkladı.
11.09.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı olmayacak
Cevdet Yılmaz: Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı olmayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı olmayacağını belirtti. Yılmaz, enflasyonla mücadelenin de devam edeceğini bildirdi.
29.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Döküman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döküman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.