Doğal Gaz Spot

Doğal Gaz Spot

Son dakika Doğal gaz spot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz spot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz spot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Spot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz spot gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 doğal gaz spot haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz spot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu Doğal gaz fiyatları artacak mı? Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Dönmez açıkladı. Küresel düzeyde devam eden enerji krizi doğal gaz faturalarına da yansıyacak mı? Havaların soğumaya başlamasıyla herkes doğal giderlerinin artıp artmayacağını merak ediyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz fiyatları ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Bakan Dönmez, "Kış aylarında artacak gaz talebinin karşılanması için ek kaynak görüşmelerimiz sürüyor. Uzun dönemli doğal gaz anlaşmalarımızın olması elimizi rahatlatan bir unsur" dedi.
13.10.2021 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili önemli karar. Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakanlık harekete geçti. İade bedeli ödemesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Abonelik sözleşmelerinden alınan güvence bedelleri verilen hizmetin türüne göre öngörülecek birim miktar üzerinden belirlenecek. Böylece vatandaşlar maddi kayba uğramayacak.
30.04.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! 31 Mayıs'a kadar süre verildi
Doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! 31 Mayıs'a kadar süre verildi Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mayıs tarihine kadar uzatıldı. İsteyen tüketiciler kredi karı ile de ödeme yapabilecekler.
20.04.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! BOTAŞ...
Doğal gaz açıklaması! BOTAŞ... Doğal gaz ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yaptığı açıklamada BOTAŞ tarafından yapılacağı duyuruldu. Doğal gaz yeterliliği sağlayan ilçelere yönelik şehir besleme hattı yatırımları, imarlı alan sınırının iletim hattına mesafesi 5 kilometrenin üzerinde olan ilçelerde Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılacak.
16.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları için flaş karar!
Doğal gaz faturaları için flaş karar! Doğal gaz abonelerine duyuruldu. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiriyor. Vade farkı, ilave ücret, komisyon alınmayacak. Doğal gaz fatura borcu olanları sevindiren haber İGDAŞ'tan geldi. Borcu olan vatandaşlara taksit imkanı sunuluyor. Birçok kişi doğal gaz borcunu bu şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan, taksitler halinde ödeyebilecek. Pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için önemli bir karar aldı ve yeni bir kampanya başlattı. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapılabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Mart'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
11.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! 8 yıl boyunca fiyatlar aynı kalacak
Doğal gaz kararı! 8 yıl boyunca fiyatlar aynı kalacak Çok sayıda doğal gaz abonesini ilgilendiren karar! Doğal gaz fiyatları 8 yıl boyunca değişmeyecek. Türkiye'nin hemen her yerinde artık doğal gaz kullanıyor. Bazı köy ve ilçelerde ise doğal gaz kullanımı için çalışmalar hızla devam ediyor. Doğal gaz fiyatları illere göre farklılık gösteriyor. Türkiye'de en düşük doğal gaz faturası ödenen iller Artvin ve Tunceli. Artvin ve Tunceli bölgesi için açılan doğal gaz lisans ihalelerini BOTAŞ’tan aldığı fiyata kar payı koymadan satış yapmayı teklif eden istekliler kazanmıştı. Bu bölgedeki fiyatlar 8 yıl boyunca aynı kalacak, daha sonra EPDK tarafından günün koşullarına göre ilgili kriterlere dayalı yeni bir tarife oluşturulacak. En yüksek doğal gaz fiyatını ise Antalyalılar ödüyor. Antalya'da metreküp başına 2.40 kuruş ödeniyor.
4.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok
Doğal gaz kararı! Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm doğal gaz abonelerine duyuruldu. Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok. Doğal gaz fatura borcu olanları sevindiren haber İGDAŞ'tan geldi. Borcu olan vatandaşlara taksit imkanı sunuluyor. Birçok kişi doğal gaz borcunu bu şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan, eşit taksitler halinde ödeyebilecek. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti ve yeni bir kampanya başlattı. İsteyenler nakit ödeme yapacak, isteyenler ise kredi kartı ile ödeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Mart'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
25.01.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş duyuru! Yükseldi...
Doğal gaz ile ilgili flaş duyuru! Yükseldi... EPDK'dan doğal gaz açıklaması geldi. Eylülde yükseldi. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 22,5 artarak 3 milyar 723 milyon metreküpe çıktı.
25.11.2020 Ekonomi
Doğal gaz ücretleri ile ilgili flaş açıklama! Spot fiyat...
Doğal gaz ücretleri ile ilgili flaş açıklama! Spot fiyat... Milyonları ilgilendiren güzel haber geldi. Doğal gaz spot fiyatla alınacak. Bir ilk gerçekleşecek. Aralık ayında başlayacak. EPDK tarafından yapılan açıklamada 19 Kasım'a kadar başvuru yapılabileceği duyuruldu. İhale için teklifler ise 24 Kasım'da elektronik ortamda alınacak. Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin Türkiye'nin elini güçlendirmesinin ardından Rusya spot fiyatı ile doğal gaz satışı yapma kararı aldı. Rus şirketi Gazprom Export, Türkiye'ye doğal gaz satışında ilk defa Elektronik Satış Platformu (ESP) üzerinden spot boru gazı için ihale düzenledi. Geçen hafta tamamlanan ihaleler sonucunda Rusya ilk kez Türkiye'ye spot fiyatlarla doğal gaz satacak.
17.11.2020 Ekonomi
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
Ahlatçı halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalar ile yapılacak? Ahlatçı halka arz hisse kodu ne, eşit mi oransal mı?
Ahlatçı halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalar ile yapılacak? Ahlatçı halka arz hisse kodu ne, eşit mi oransal mı? SPK, Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım AŞ'nin halka arzını onayladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), haftalık bültenine göre, Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım'ın 66 liradan halka arz başvurusuna onay verdi. Peki, Ahlatcı Doğal Gaz halka arz ne zaman? Ahlatcı Doğal Gaz hangi bankalarda, fiyatı ne kadar? Ahlatçı halka arz eşit mi oransal mı?
13.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Yerli doğal gaz ile ilgili geri sayım başladı! Tarih verildi
Yerli doğal gaz ile ilgili geri sayım başladı! Tarih verildi Karadeniz gazını konutlara taşıyacak altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten Enerji Bakanı Dönmez Türkiye’nin hem altyapısı hem gaz piyasalarıyla doğal gaz merkezi olmak için bütün enstrümanlara sahip olduğunu söyledi.
22.11.2022 Ekonomi
Almanya doğal gaz kullanımında kısıtlamaya gidiyor! Tarih verildi, dikkat çeken 19 derece sınırı
Almanya doğal gaz kullanımında kısıtlamaya gidiyor! Tarih verildi, dikkat çeken 19 derece sınırı Almanya federal hükümeti, kış mevsimine girilmeden önce kamu binalarında ısıtmanın ve aydınlatmanın kısıtlanmasını içeren enerji tasarrufu önlemini onayladı. Böylece gaz kullanımının yaklaşık yüzde 2 oranında azaltılması hedefleniyor.
25.08.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 14 arttı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 14 arttı Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Resmen değişti. Yüzde 14 arttı. Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Türkiye’nin doğalgaz tüketiminin Mart ayında bir önceki yıla göre yüzde 2 oranında arttığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
13.06.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir!
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Belki önümüzdeki günlerde Doğu Akdeniz gazının da Türkiye üzerinden pazarlara ulaşmasıyla alakalı yeni adımlar atılabilir” dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor...
Altın fiyatlarında kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor... Altın fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş altın fiyatlarında etkisini sürdürürken, Fed’in vereceği gelecek karar merakla bekleniyor. ‘Gram altın ne kadar oldu?’ sorusu cevap beklerken, uzmanlardan art arda flaş tahminler geldi. Güne 915 liradan başlayan gram altın 913 liradan işlem görüyor. Bin 921 dolardan açılan ons altın ise hafif geri çekilerek 1918 dolardan işlem görüyor. Ons altın ve gram altın fiyatında yıl içinde yeni rekorlar gelebileceğini vurgulayan uzmanlar, kritik tahminlerde bulundu. İşte ons altın, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve cumhuriyet altını ile ilgili son dakika gelişmeleri...
23.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatları resmen çakıldı! Peş peşe açıklamalar deprem etkisi yaptı, yarım, gram, çeyrek, tam altın fiyatları...
Altın fiyatları resmen çakıldı! Peş peşe açıklamalar deprem etkisi yaptı, yarım, gram, çeyrek, tam altın fiyatları... Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Resmen çakıldı, deprem etkisi yarattı. Açıklamalar peş peşe geliyor. Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyon haberi sonrasında duruma ilk tepkiyi altın verdi. Ons altın tarafından rüzgar alan gram altın fiyatları ise 900 TL bandını aşarak 2 ayın zirvesini test etti. Dün 1974 dolar bandına kadar yükselen ons altın fiyatları 1883 dolara, 922 TL'yi gören gram altın fiyatları 833 TL'ye kadar gevşedi. Yatırımcılar altın ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten de altın fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Memiş, "Yatırımcılar bu süreci biraz daha panik satışları ile yapmamalılar. Düşük olan enstrümanları göz önünde bulundurmalılar. Borsalar da çok ucuz. Yani düşen enstrümanlara yatırım yapmalılar." ifadelerini kullandı. Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Güncel altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet altını fiyatları ne oldu? Altın ile ilgili hangi açıklamalar yapıldı? Altın ile ilgili son gelişmeler...
26.02.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna krizi tırmanırken Avrupa’yı doğal gaz korkusu sardı!
Rusya-Ukrayna krizi tırmanırken Avrupa’yı doğal gaz korkusu sardı! Dünyayı savaş korkusu sarsarken Avrupa'da enerji paniği başladı. Büyük oranda Rus doğal gazına bağımlı Avrupa ülkeleri, Kremlin’in gazı kesme tehlikesi veya fiyatları tırmandırması ihtimaliyle karşı karşıya. Uzmanlar Rusya’nın tam bir kesintiye gitmeyeceğini düşünse de Avrupa, ABD’nin de desteğiyle gaz arayışına girdi
23.02.2022 Dünya
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu, faturalara yeni düzenleme: Tarife ve yüzde 25...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu, faturalara yeni düzenleme: Tarife ve yüzde 25... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Canlı yayında resmen açıkladı. Faturalara yeni düzenleme sinyalini verdi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında elektrik faturaları ile ilgili yeni bir düzenleme olabileceğinin sinyalini verdi. İndirimli tarifenin 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldığını anımsatan Kurtulmuş, "Belki tekrar olabilir. Ortalama bir evin 250 kilovat kullandığı tahmin ediliyor ayda. Bir taraftan zaruri olarak ortaya çıkan fiyatın, vatandaşın üzerine ne büyük bir baskı oluşturduğunu biliyoruz. Bir taraftan da bu baskının nasıl ortadan kaldırılacağıyla ilgili sürekli çalışmalar yapıyoruz." dedi. Öte yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan elektrik dağıtım şirketlerinin kâr marjları ile ilgili açıklama yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), belirlenen elektrik tarifelerinde, dağıtım şirketlerinin kazancı ve bu kazancın tüketicilerin elektrik faturasına etkisi üzerine yöneltilen iddialara ilişkin, "Tüketicilerimize elektriği dağıtım şirketleri değil, görevli tedarik şirketleri satar. Bu şirketlerin tarifeleri EPDK tarafından belirlenir. Bu tarifeler dışında şirketler kendi inisiyatifleri ile faturalarda oynama ya da zam yapamazlar" ifadelerine yer verdi. İşte son dakika haberin detayları...
13.02.2022 Ekonomi
Elektrik zammı ne kadar 2022? Elektrik faturası zammı 2022 yüzde kaç?
Elektrik zammı ne kadar 2022? Elektrik faturası zammı 2022 yüzde kaç? Elektrik zammı ne kadar? EPDK geçtiğimiz günlerde 2022 yılı için belirlenecek zam miktarını duyururdu. EPDK tarafından yapılan açıklamada 1 Ocak 2022 itibarıyla kademeli tarife uygulamasına geçileceği de bildirildi. Ocak ayı elektrik faturalarının yüksek geldiğini belirten vatandaşlar, elektriğe ne kadar zam geldi, sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2022 elektrik zammı yüzde kaç oldu?
14.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) gelen şikayetler sonrası harekete geçti. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek elektrik faturaları ile ilgili inceleme başlatıldı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik zammının aralık faturalarına yansıtıldığına dair gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldı.
12.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Değişti, devlet desteği artırıldı, aylık 206 lira...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Değişti, devlet desteği artırıldı, aylık 206 lira... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Destek ödemesi ile ilgili flaş karar! Ödeme miktarı artırıldı. 2022'de aylık 206 lira fatura desteği verilecek. Geçen yıl hanedeki birey sayısına göre 137,33 lira olan elektrik tüketim desteğinin üst limit tutarı, yeni yılda 206 liraya çıkarıldı. Cihaza bağımlı kronik hastalara da elektrik tüketimine göre 200 liraya kadar destek verilecek. Öte yandan elektrik tüketiminde kademeli sisteme geçildi. Kademeli elektrik faturası sistemi, 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle hayata geçti. Buna göre belirli bir kilovat altında tüketim sergileyen tüketiciler ile üzerinde tüketim gerçekleştiren tüketiciler arasında çarpan değeri farklı olacak. Peki, kademeli elektrik faturası nedir, nasıl hesaplanıyor? İşte elektrikte yeni dönem ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
6.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık...
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık... Enerji sektöründe uzun süredir küresel düzeyde yaşanan kriz gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan fiyat artışlarının büyük kısmının tüketicilere yansıtılmadığı bildirilmişti. Ancak ocak ayı ile birlikte elektrik faturalarında artış olacak. Elektrikte kademeli tarife başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) iki kademeden oluşan sistem için sınırı 150 kilovatsaat olarak belirledi. 150 kilovatsaata kadar tüketim birinci kademe 1.37 liradan, bu sınırın üzerindeki tüketim de ikinci kademe 2.06 liradan hesaplanacak. Aylık tüketimin yer aldığı faturada her iki kademede yapılan tüketim de yer alacak. Şimdi herkes kademeli faturalarda kendi tüketiminin ne kadar olacağını araştırıyor. 49 inç LED televizyon, 520 L buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ütü, fırın, 3 adet klasik ampul ve elektrik süpürgesinin ortalama kullanımı 142 ile 163 kilovatsaat arasında değişiyor. Bu durumda tüketicilerin kendi tasarruf önlemlerini alması faturalardaki artıştan daha az etkilenmelerini sağlayacak. Boğaziçi Elektrik internet sitesinde basit tasarruf tedbirleri sıraladı. İşte yeni dönemde elektrik faturalarındaki kademeli tarife ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
2.01.2022 Ekonomi
Elektrik zammı ne kadar? Elektriğe yüzde kaç zam geldi 2022, zam ne zaman uygulanacak? Resmi Gazete’de yayımlandı!
Elektrik zammı ne kadar? Elektriğe yüzde kaç zam geldi 2022, zam ne zaman uygulanacak? Resmi Gazete’de yayımlandı! Elektrik zammı ne kadar 2022, ne zaman uygulanacak? Elektrik tarifelerinde tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere zam yapıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin kurul kararı Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Peki, elektriğe yüzde kaç zam geldi 2022?
1.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Spot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz spot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.