Doğal Gaz Rusya

Doğal Gaz Rusya

Son dakika Doğal gaz rusya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz rusya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz rusya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Rusya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz rusya gelişmeleri de dahil olmak üzere 745 doğal gaz rusya haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz rusya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de kurulacak doğal gaz merkezi için ilk hamle geliyor! Görüşmeler önümüzdeki hafta
Türkiye'de kurulacak doğal gaz merkezi için ilk hamle geliyor! Görüşmeler önümüzdeki hafta Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Rus gazının Türk Akım doğal gaz boru hattı üzerinden Avrupa'ya sevkiyatının gerçekleştirilmesi planına yönelik, "Türk tarafı projeye büyük ilgi gösterdi. Biz de Türkiye Enerji Bakanı ve Türk meslektaşlarımızla önümüzdeki hafta başından itibaren diyaloğu kelimenin tam anlamıyla çok hızlı bir şekilde başlatacağız" dedi.
13.10.2022 Ekonomi
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 petrol boru hattında yaşanan sorunlar nedeniyle Rusya'nın suçlanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Bu tür senaryoların dillendirilmesi oldukça tahmin edilebilir ve aynı zamanda tahmin edilebilir düzeyde aptalca ve saçma" dedi.
28.09.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, resmen bitiyor
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, resmen bitiyor Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı. Resmen harekete geçiliyor. Rusya, ruble ile ödeme yapmayı reddeden Hollanda'ya yarından itibaren gaz akışını keseceğini duyurdu.
30.05.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, gaz kesiliyor
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, gaz kesiliyor Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı. Rusya resmen harekete geçti. Gaz akışını sonlandıracak. Rusya, NATO'ya üyelik başvurusu yapan Finlandiya'nın gazını kesiyor. Rusya, Finli enerji şirketi Gasum'un ruble ile ödeme yapmayı kabul etmemesinden dolayı 21 Mayıs 07.00 itibarıyla gaz akışını sonlandıracak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Dünya
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu Doğal gaz fiyatları artacak mı? Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Dönmez açıkladı. Küresel düzeyde devam eden enerji krizi doğal gaz faturalarına da yansıyacak mı? Havaların soğumaya başlamasıyla herkes doğal giderlerinin artıp artmayacağını merak ediyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz fiyatları ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Bakan Dönmez, "Kış aylarında artacak gaz talebinin karşılanması için ek kaynak görüşmelerimiz sürüyor. Uzun dönemli doğal gaz anlaşmalarımızın olması elimizi rahatlatan bir unsur" dedi.
13.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! 8 yıl boyunca fiyatlar aynı kalacak
Doğal gaz kararı! 8 yıl boyunca fiyatlar aynı kalacak Çok sayıda doğal gaz abonesini ilgilendiren karar! Doğal gaz fiyatları 8 yıl boyunca değişmeyecek. Türkiye'nin hemen her yerinde artık doğal gaz kullanıyor. Bazı köy ve ilçelerde ise doğal gaz kullanımı için çalışmalar hızla devam ediyor. Doğal gaz fiyatları illere göre farklılık gösteriyor. Türkiye'de en düşük doğal gaz faturası ödenen iller Artvin ve Tunceli. Artvin ve Tunceli bölgesi için açılan doğal gaz lisans ihalelerini BOTAŞ’tan aldığı fiyata kar payı koymadan satış yapmayı teklif eden istekliler kazanmıştı. Bu bölgedeki fiyatlar 8 yıl boyunca aynı kalacak, daha sonra EPDK tarafından günün koşullarına göre ilgili kriterlere dayalı yeni bir tarife oluşturulacak. En yüksek doğal gaz fiyatını ise Antalyalılar ödüyor. Antalya'da metreküp başına 2.40 kuruş ödeniyor.
4.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş duyuru! Yükseldi...
Doğal gaz ile ilgili flaş duyuru! Yükseldi... EPDK'dan doğal gaz açıklaması geldi. Eylülde yükseldi. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 22,5 artarak 3 milyar 723 milyon metreküpe çıktı.
25.11.2020 Ekonomi
Doğal gaz ücretleri ile ilgili flaş açıklama! Spot fiyat...
Doğal gaz ücretleri ile ilgili flaş açıklama! Spot fiyat... Milyonları ilgilendiren güzel haber geldi. Doğal gaz spot fiyatla alınacak. Bir ilk gerçekleşecek. Aralık ayında başlayacak. EPDK tarafından yapılan açıklamada 19 Kasım'a kadar başvuru yapılabileceği duyuruldu. İhale için teklifler ise 24 Kasım'da elektronik ortamda alınacak. Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin Türkiye'nin elini güçlendirmesinin ardından Rusya spot fiyatı ile doğal gaz satışı yapma kararı aldı. Rus şirketi Gazprom Export, Türkiye'ye doğal gaz satışında ilk defa Elektronik Satış Platformu (ESP) üzerinden spot boru gazı için ihale düzenledi. Geçen hafta tamamlanan ihaleler sonucunda Rusya ilk kez Türkiye'ye spot fiyatlarla doğal gaz satacak.
17.11.2020 Ekonomi
TürkAkım alım terminalinin yüzde 95'i tamamlandı
TürkAkım alım terminalinin yüzde 95'i tamamlandı Rus gazını Türkiye'ye ulaştıracak ve buradan da Avrupa'ya taşıyacak TürkAkım doğal gaz boru hattının Trakya kıyısındaki Kıyıköy'de yer alan alım terminalindeki inşaat çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı.
14.08.2019 Ekonomi
TürkAkım'da ilk gaz aktarımı için kritik eşik aşıldı
TürkAkım'da ilk gaz aktarımı için kritik eşik aşıldı Rus gazını Türkiye'ye ulaştıracak, buradan da Avrupa'ya taşıyacak TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın Kıyıköy alım terminalindeki inşaat çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı.
24.07.2019 Ekonomi
TürkAkım’da son aşamaya gelindi
TürkAkım’da son aşamaya gelindi TürkAkım Sözcüsü Aslı Esen, Rus gazını Türkiye’ye ve Avrupa’ya ulaştıracak doğal gaz boru hattının yıl sonunda devreye gireceğini belirterek, "Projenin son aşaması olan ve Kıyıköy’de yapımı devam eden alım terminalinde inşaat çalışmalarının yüzde 70’ten fazlası tamamlandı. Projeyi, öngördüğümüz takvime uygun olarak tamamlayacağımıza olan inancımız tam." diye konuştu.
11.05.2019 Ekonomi
TürkAkım`da Kıyıköy alım terminalinin yüzde 50`si tamamlandı
TürkAkım`da Kıyıköy alım terminalinin yüzde 50`si tamamlandı TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı projesinin Kıyıköy Gaz Alım Terminali İnşaat Müdürü Erol Yazıcı, terminalde inşaatın yüzde 50`sinin tamamlandığını bildirdi.
11.03.2019 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Cumhurbaşkanımızın çok önem verdiği İstanbul Finans Merkezi’nde bir enerji ve ticaret borsası oluşturmak istiyoruz. Burada enerji ve maden ticareti yapılacak. Ayrıca İstanbul Finans Merkezi’nde bir uluslararası ticaret platformu kurabiliriz. Bu da tüm taraflara, ticaret yapanlara, aracılara ve diğer paydaşlara büyük fırsatlar ve teşvikler sunabilir. Ortaklarımızla yoğun bir şekilde çalışmamız halinde bunu 2024 yılı içerisinde oluşturabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Doğalgazda Türkiye dönemi başladı! İşte Karadeniz gazının etkisi
Doğalgazda Türkiye dönemi başladı! İşte Karadeniz gazının etkisi Enerjide son dönemde Rusya’ya alternatif olmak isteyen ya da alternatif arayan ülkeler Türkiye’nin kapısını çalmaya başladı.
1.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Rusya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz rusya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.