Doğal Gaz Ödeme

Doğal Gaz Ödeme

Son dakika Doğal gaz ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 doğal gaz ödeme haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Sevindiren haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Ve ödemeler başladı. Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Doğal gaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğal gaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Peki Peki, doğal gaz desteği nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardımı yattı mı? İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Ekonomi
Doğal gazda yeni dönem! EPDK duyurdu, tamamen değişiyor! Resmen başladı, faturalar artık...
Doğal gazda yeni dönem! EPDK duyurdu, tamamen değişiyor! Resmen başladı, faturalar artık... Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması. Doğal gaz faturası desteği resmen başladı. Paralar hesaplara yatırıldı. Doğal gaz desteği için başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. Yılda iki kez olmak üzere hane başına 450 ile 1.150 TL arasında destek verilecek. Doğal gaz faturası desteğinden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nın kriterlerine uyan 4 milyon hane faydalanabilecek. İhtiyaç sahibi olmak şartıyla doğal gaz altyapısı bulunan 647 ilçe/beldede ikamet eden ve doğalgaz aboneliği olan bütün vatandaşlar destekten yararlanabilecek. Doğalgaz Tüketim Desteği hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere verilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşların, e-devlet'ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşlar PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek. Ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşların ise destek miktarı kartlarına yatırılacak. Öte yandan BOTAŞ, nüfusu 15.000 olan ilçelerde planlanan doğalgaz yatırımlarına başlayacak. 10.000 nüfuslu ilçelerde Hazine ve Enerji Bakanlıklarının oluruyla doğalgaza kavuşabilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
19.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira...
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Doğal gaz desteğiyle ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca vatandaş 2022 doğalgaz yardımı desteği başvurularını merak ediyor. Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Bakan Yanık, "Şubat`ın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve Mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız” dedi. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi? İşte son dakika haberinin detayları...
6.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Doğal gazda, şubat ayında mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı, elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 14 zam yapıldı. Öte yandan Doğal gaz desteği başvuru ekranı sürekli ziyaret ediliyor. Vatandaşlar doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde 2022 doğalgaz yardımı desteği başvuruları var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından dile getirdiği doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi?
2.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Destek ödemesi geliyor, faturalarda...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Destek ödemesi geliyor, faturalarda... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Müjdeli haber geldi. Destek ödemesi, ısınma yardımı yapılacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ısınma yardımı ile ilgili önemli bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Dönmez, sosyal destek olarak verilen ısınma yardımının kapsamının doğal gazı da içine alacak şekilde genişletildiğini belirtti.
13.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlara farklı yansıyacak! Tamamen değişiyor
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlara farklı yansıyacak! Tamamen değişiyor Doğal gaz fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı ve sistem tamamen değişiyor. Faturalara farklı yansıyacak. Konutlara kademeli ve yerine göre fiyat belirlenmesi için çalışma başlatılmıştı; sona gelindi. Detayların yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor. Lüks bir evde kullanılan doğalgazın fiyatı ile dezavantajlı mahalle ya da illerde kullanılan doğalgaz için gelen faturadaki tutar aynı olmayacak. Elektrik faturaları için 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan kademeli tarife uygulaması getirilmiş ve evde elektriği az tüketen vatandaşların daha az fatura ödeyeceği açıklanmıştı. Buna benzer bir yapı doğal gaz fiyatları için de kurulacak.
22.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart…
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart… Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mart tarihine kadar geçerli. Kredi kartı ile ödeme yapmak da mümkün.
19.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Indiana eyaletinde bulunan Purdue Üniversitesi, Davidson School of Engineering Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırmacı olarak çalışan kimya yüksek mühendisi Dr. Çağrı Ün, kullanılmış atık yüz maskelerini yakıta çeviren teknolojiyi geliştirdi. Yapılan yenilikçi çalışma, uluslararası Processes Dergisi tarafından 238 eser arasından seçilerek kapak sayısı oldu.
24.01.2024 Adana
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir?
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir? Aylık 438 TL'ye kadar doğal gaz yardımı alabilecek dar gelirli aileler yıllık 3500 TL'ye çıkabiliyor. e-devlet'ten başvurusu onaylanan vatandaş kışı sıcak geçiriyor. İşte doğal gaz yardımının ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'e gönderilen "Aile ve Gençlik Bankası" ile ilgili düzenlemenin yeni yıldan önce hayata geçeceğini söyledi. Bakan Göktaş, 81 ilde gerçekleştirilen Aile Çalıştayları'nın ardından düzenlenen Aile Şurası'ndan elde edilen sonuçların da yeni yılda açıklanacağını belirtti.
1.11.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var Erdoğan ile Putin, Tahıl Koridoru’nun yeniden açılması yolunda bugün anahtar niteliğinde bir görüşme yapacak. Daha önce Türkiye’de yapılacağı açıklanan görüşme bugün Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde gerçekleşecek.
4.09.2023 Gündem
Hasta yakınları doktora demir sopa ile saldırdı! 'Canımızı zor kurtardık'
Hasta yakınları doktora demir sopa ile saldırdı! 'Canımızı zor kurtardık' Gaziantep'te hasta yakınları tarafından kemer ve demir sopalarla dövülen acil servis doktoru Esadullah Beğoğlu (36), "Bir anda hastane önünde 20 kişi saldırdı. Kemerlerle, demir sopalarla saldırdılar. Canımızı zor kurtardık. Kafamda 15 dikiş var. Omuz ve boynumda yara izleri var. Kolumu ısırdılar. Sırtımda ve kalçalarımda demir sopa ve kemer izleri var" dedi.
21.08.2023 Yaşam
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önümüzdeki dönemde yatırım ve reform hamleleri başlatacaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye’ye muazzam bir yatırım çekmek olduğunu söyledi.
12.06.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu 11 ilde elektrik ve doğal gaz fatura borçları silindi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle, afet bölgesi olarak kabul edilen yerlerde, konutu ve/veya işyeri yıkılan, acil yıkılacak olan, ağır veya orta hasarlı hale gelen elektrik ve/veya doğal gaz abonelerinin ödenmemiş fatura borçlarının silinmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
25.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnaflara da bir müjde vererek "Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak" dedi.
6.05.2023 Gündem
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi  Antalya'da caddede seyir halindeki halk otobüsünün arkasına tutunan patenli gençlerin yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.04.2023 Yaşam
Karadeniz gazında yeni gelişme! Bakan Dönmez açıkladı, nisan ayında getiriliyor
Karadeniz gazında yeni gelişme! Bakan Dönmez açıkladı, nisan ayında getiriliyor Karadeniz gazında yeni bir gelişme yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez duyurdu. Bakan Dönmez 'Sabırsızlıkla beklediğimiz an artık yaklaşıyor' diyerek yeni tarihi açıkladı.
22.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.