Doçka

Doçka

Son dakika doçka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doçka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doçka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doçka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doçka gelişmeleri de dahil olmak üzere 536 doçka haberi bulunmuştur. Tüm doçka haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB: Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, "Kararlılıkla uyguladığımız terörü kaynağında yok etme stratejisi ile Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu kapsamda, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak'tan itibaren 942'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne ise 38 bin 285'e ulaşmıştır" dedi.
3.08.2023 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen bir mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.
5.11.2022 Gündem
Terör örgütüne Eren Abluka darbesi! 3 teröristin cesedi ele geçirildi
Terör örgütüne Eren Abluka darbesi! 3 teröristin cesedi ele geçirildi Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Hakkari'den geldi. Kavaklı köyü kırsalındaki operasyonda 7 katlı mağara içerisinde 3 teröristin cesedi ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığınca Hakkari Kazan Vadisi’nde 610 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka-37 Operasyonu' başlatıldı.
15.09.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
2.08.2022 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde mağara ve mühimmat kullanılamaz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde mağara ve mühimmat kullanılamaz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetleriyle tespit edilen, teröristlerin kullandığı mağara, silah ve mühimmatın kullanılamaz hale getirildiğini duyurdu.
20.06.2022 Gündem
MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Mehmetçik barınaklara tek tek giriyor!
MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Mehmetçik barınaklara tek tek giriyor! Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar 63 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonun birinci safhasını başarıyla tamamlayan ve belirlenen hedeflere ulaşan Mehmetçik, teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor." denildi.
4.05.2022 Gündem
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda bordo bereliler ve özel eğitimli komandolar Zap'ta stratejik tepelerde kontrolü sağladı. Türkiye'ye doğru uzanan tüneller imha edilirken, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 30'a ulaştı.
21.04.2022 Gündem
JÖH'ten flaş operasyon! Terör örgütünün mühimmat deposu ele geçirildi
JÖH'ten flaş operasyon! Terör örgütünün mühimmat deposu ele geçirildi Son dakika haberi... Hakkari'de yürütülen "Eren Kış-4 Operasyonu" kapsamında terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
7.01.2022 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonda patlayıcı düzenekleri, silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
9.11.2021 Gündem
Avaşin'de sıcak temas! TSK’dan nokta operasyon, hepsi teslim oldu
Avaşin'de sıcak temas! TSK’dan nokta operasyon, hepsi teslim oldu Son dakika haberi... Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyindeki Avaşin'de, 1917 rakımlı tepeye düzenlediği nokta operasyonda mağarada saklanan 4 PKK'lının silahlarını bırakarak teslim olduğu anlar görüntülendi.
30.10.2021 Gündem
Sığınakta PKK cephaneliği ele geçirildi
Sığınakta PKK cephaneliği ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bir sığınakta terör örgütü PKK'ya çok ait çok sayıda silah, el bombası, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
24.10.2021 Yaşam
Hakkari'de operasyonda mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de operasyonda mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda mühimmat ve çeşitli malzemeler bulundu.
21.09.2021 Gündem
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınaklarda mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
7.08.2021 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonunda 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi
Pençe-Şimşek operasyonunda 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi MSB, Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında bir mağaraya düzenlenen operasyonda 3 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
12.06.2021 Gündem
MSB duyurdu! Ele geçirildi, kullanılmaz hale getirildi
MSB duyurdu! Ele geçirildi, kullanılmaz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında terör örgütü PKK'ya ait önemli mağaranın ele geçirilerek, içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hâle getirildiğini duyurdu.
6.05.2021 Gündem
Bakan Akar: Biri sözde bölge sorumlusu 7 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Biri sözde bölge sorumlusu 7 terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberine göre; Bakan Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında biri sözde bölge sorumlusu 7 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
3.05.2021 Gündem
Pençe - Yıldırım bölgesinde silah ve mühimmat ele geçirildi
Pençe - Yıldırım bölgesinde silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe- Yıldırım bölgesinde 2 adet doçka uçaksavar silahı ile 290 adet doçka uçaksavar mühimmatı ele geçirildiğini duyurdu.
1.05.2021 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: PKK/YPG'ye, Azez'de büyük darbe!
Bakan Soylu duyurdu: PKK/YPG'ye, Azez'de büyük darbe! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez'de, sivillere yönelik saldırılarda kullanılacak; 2 TOW füzesi, 24 kalaşnikof, 1 keskin nişancı tüfeği, 2 doçka silah namlusu ve 200 adet tetikleme kapsülünün ele geçirildiğini açıkladı.
28.03.2021 Gündem
Mehmetçik, nehirden karşıya geçerken köpeğini omzunda taşıdı
Mehmetçik, nehirden karşıya geçerken köpeğini omzunda taşıdı Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta arama-tarama faaliyetlerine devam eden Mehmetçik, kendilerine eşlik eden köpeği nehirden karşıya omzunda taşıdı.
12.01.2021 Gündem
Terör örgütüne bir darbe daha! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Terör örgütüne bir darbe daha! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda mühimmat ve doçka silahı ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1 ton 50 kilogram...
İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1 ton 50 kilogram... İçişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre göre Yıldırım 16 Sehi Ormanları operasyonları kapsamında Bitlis kırsalında terör örgütü PKK'ya ait 1 ton 50 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi.
20.12.2020 Yaşam
PKK'ya yönelik operasyonda silah ve patlayıcı ele geçirildi
PKK'ya yönelik operasyonda silah ve patlayıcı ele geçirildi Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik "Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu"nda çok sayıda silah, patlayıcı, mühimmat ve çeşitli malzeme ele geçirildi.
7.12.2020 Gündem
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
10.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doçka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doçka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.