Dizi Seti

Dizi Seti

Son dakika dizi seti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dizi seti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dizi seti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizi Seti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizi seti gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 dizi seti haberi bulunmuştur. Tüm dizi seti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atiye'nin dizi setinde hayatını kaybetmişti! 6 yıl hapsi istendi
Atiye'nin dizi setinde hayatını kaybetmişti! 6 yıl hapsi istendi 'Atiye' dizinin setinde, boya yapmak için çıktığı merdivenden düşerek yaşamını yitiren set çalışanı Hasan Karatay'ın hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı.
5.04.2023 Magazin
Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç açıklaması: Uzun süreli bir ilişki değil
Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç açıklaması: Uzun süreli bir ilişki değil Şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Demet Özdemir, önceki akşam Anadolu Yakısı'nda gerçekleştirilen dizi seti çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu, yeni ilişkisi hakkında ortaya atılan 'ihanet' iddiasına ilk kez yanıt verdi.
23.01.2021 Magazin
Dizi seti aşka mı dönüştü?
Dizi seti aşka mı dönüştü? 'Sefirin Kızı' dizisiyle ekranlara geri dönen Engin Akyürek'in aradığı aşkı dizi setinde bulduğu iddia edildi.
9.02.2020 Magazin
Ücretini ikiye katladı!
Ücretini ikiye katladı! Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, dizi setlerindeki başarısını reklam dünyasına da taşıdı. Daha öncede kozmetik reklamında oynayan Ergüçlü, yeni bir anlaşmaya imza attı.
31.01.2020 Magazin
Sette korkutan kaza!
Sette korkutan kaza! ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin İlbilge Hatun’u Hande Soral, sette kaza geçirdi. Senaryo gereği kılıçların çekildiği sahnede eli kesilen Soral, ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.
25.12.2018 Magazin
Cem Yılmaz'dan Acun bombası
Cem Yılmaz'dan Acun bombası Onlarca fenomen filme imza atan Cem Yılmaz, asıl işinin stand-up olduğunu söyledi. Komedyen, “Sahnede kendimi daha iyi ve özgür hissediyorum. Yapamayacağım şey yok” dedi. Cem Yılmaz, filminde Acun Ilıcalı'ya da rol verdiğini söyledi.
27.11.2018 Magazin
Renklerin enerjisine inanıyorum
Renklerin enerjisine inanıyorum Kalbimdeki Deniz dizisi ile adından iki sezon boyunca başarıyla söz ettiren oyuncu Özge Özberk, oğlu Leo ile yaşamak için Tarabya sırtlarında kendine oldukça sakin bir site seçmiş. Özberk, renkli tabloları ile neşeli ve iç dünyasını yansıtan evinin kapılarını bu ay InStyle Home’a açtı.
1.04.2018 Magazin
Kadın polisler benden daha süslü giyiniyor
Kadın polisler benden daha süslü giyiniyor Ufak Tefek Cinayetler dizisinde polis rolünde izlediğimiz Hayal Köseoğlu’nun tiyatro sahnesi ve dizi seti arasında geçen dünyasına konuk oldum.
17.03.2018 Arşiv
Müzikalde başrol oynamak isterim
Müzikalde başrol oynamak isterim Son dönemin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bu sezon katılan İrem Sultan Cengiz, performansıyla herkesi büyüledi. Ekranla ilk kez Koralar Çarpışıyor ile tanışan Cengiz, bir müzikalde başrol oynamak istediğini söylüyor.
6.01.2018 Arşiv
Sinema filminde oynamak istiyor
Sinema filminde oynamak istiyor Tiyatro eğitimi alan ve Bücür Cadı dizisiyle adını duyuran, Merve Erdoğan şimdilerdeyse Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği Frankenstein oyununda yer alıyor. Erdoğan’la kariyeri ve gelecek planları üzerine sohbet ettik...
22.12.2017 Arşiv
Aşk dedikoduları  alev aldı
Aşk dedikoduları alev aldı Hollywood yıldızı Tom Cruise ile aralarında aşk dedikoduları çıkan rol arkadaşı Vanessa Kirby, ‘Görevimiz Tehlike 6’ filminin setinde tutkulu bir sahne çekiminde görüntülendi.
4.05.2017 Magazin
Hilal ve Leo 'dan 'tarihi' öpüşme!
Hilal ve Leo 'dan 'tarihi' öpüşme! Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’ dizisinin son bölümüne Hilal (Miray Daner-18) ile Leo’un (Boran Kuzum-24) öpüşmesi damga vurmuştu.
7.03.2017 Magazin
İçerde keyifler yerinde
İçerde keyifler yerinde İçerde dizisinin oyuncusu Bensu Soral, sevgilisi ve arkadaşlarıyla Arnavutköy’deki Eftelya Balık’ta buluştu
23.02.2017 Magazin
Polisten, dizi setine uzun namlulu silah baskını
Polisten, dizi setine uzun namlulu silah baskını ADANA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çekimleri devam eden ve sadece internet üzerinde yayınlanan 'Adana 01' dizisinin platosunu, kullanılan uzun namlulu oyuncak silahlar nedeniyle bastı.
9.12.2016 Yaşam
Nursel’i setinde ziyaret etti
Nursel’i setinde ziyaret etti Ünlü oyuncu Andie MacDowell kendisi gibi Antalya Film Festivali jürisinde yer alan Nursel Köse’yi, ‘Paramparça’nın setinde ziyaret etti...
26.10.2016 Magazin
Balayı isyanı
Balayı isyanı “Kuş Öpücüğü’nün oyununun galasına katılan Hatice Şendil yoğunluktan dert yaptı: “Biliyorsunuz bu yaz düğünüm vardı...
22.12.2015 Magazin
Eşiyle ters düştü
Eşiyle ters düştü Gülben Ergen eşi Erhan Çelik’in aksine Deniz Seki’nin dizide oynamasına destek verdi
10.12.2015 Magazin
Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanında final-izle
Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanında final-izle Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Kocamın Ailesi 57. bölümü ile bu akşam ekranlara veda ediyor. Peki Kocamın Ailesin'de bu akşam neler yaşanacak. Kocamın ailesi 57. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...
11.11.2015 Magazin
Benim enstrümanım vücudum
Benim enstrümanım vücudum Uzun süredir başrol oyuncusu olduğu “Beni Affet” dizisinde dişli bir karakteri canlandıran Gaye Turgut Evin’in oyunculuk hayatına nasıl başladığını, formunu nasıl koruduğunu, hangi egzersizleri yaptığını ve cilt bakım sırlarını öğrendik.
17.07.2015 Magazin
'Oruç tutmuyoruz diye saldırdılar' demişti
'Oruç tutmuyoruz diye saldırdılar' demişti İşin aslı ortaya çıktı...
20.06.2015 Magazin
Krala dizi seti hediye etti
Krala dizi seti hediye etti İspanya’da ekonomik krizin etkisiyle ortaya çıkan ve 2014’ten beri siyasi parti halini alan ‘Podemos’un lideri Pablo İglesias ile İspanya Kralı 6...
16.04.2015 Dünya
‘Bu ülkede film çekmek çok zor’
‘Bu ülkede film çekmek çok zor’ İsmail Hacıoğlu, beyazperdede gerçekçi oyunculuğu ile her rolün hakkını veren isimlerden...
30.01.2015 Magazin
Sette 'köpek' kavgası
Sette 'köpek' kavgası Dizi setlerindeki agresifliğiyle tanınan Mehmet Akif Alakurt, bu kez sete Alman kurdu cinsi köpeğini getirdi...
1.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dizi Seti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizi seti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.