Dizi Oyuncusu

Dizi Oyuncusu

Son dakika dizi oyuncusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dizi oyuncusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dizi oyuncusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizi Oyuncusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizi oyuncusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.483 dizi oyuncusu haberi bulunmuştur. Tüm dizi oyuncusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Ali Sirmen hayatını kaybetti
Gazeteci Ali Sirmen hayatını kaybetti Duayen gazeteci Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti. Sirmen, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.
17.03.2024 Gündem
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasından kötü bir haber daha geldi. Daha Friends dizisiyle hafızalarda yer eden Matthew Perry'nin evinde ölü bulunmasının şoku atlatılamamışken bu kez de yine başka bir dizi oyuncusu hayata veda etti.
1.11.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti! Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Ulay, Almanya’da yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yıl yaşında sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.
5.09.2023 Magazin
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti Bir süredir sağlık sorunları yaşanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) hayatını kaybetti.
25.07.2023 Magazin
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3' başta olmak üzere birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının, yarın Erenköy Galip Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Ata Demirer de "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan” ifadeleriyle taziye paylaşımında bulundu.
15.07.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Çağdaş Çankaya kimdir? Kuruluş Osman oyuncusu Çağdaş Çankaya kaç yaşında, nereli? Çağdaş Çankaya eşi Zilan Tigris kimdir?
Çağdaş Çankaya kimdir? Kuruluş Osman oyuncusu Çağdaş Çankaya kaç yaşında, nereli? Çağdaş Çankaya eşi Zilan Tigris kimdir?  Kuruluş Osman dizisinde de yer alan dizi oyuncusu Çağdaş Çankaya ve eşi Zilan Tigris depremde hayatını kaybetti. Oyuncu Çağdaş Çankaya ve eşi Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinin Ofis Semti'nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı'nda vefat etti. Oyuncunun ölüm haberinin ardından Çağdaş Çankaya kimdir, kaç yaşındaydı, nereli sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman oyuncusu Çağdaş Çankaya hangi dizilerde oynadı, Çağdaş Çankaya eşi Zilan Tigris kimdir? 
13.02.2023 Gündem
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sağlık durumuyla ilgili hayranları korkutan açıklamalarda bulundu. Sol ayağına inme indiğini açıklayan Ortaç, bu sebeple bisiklet süremediğini söyledi.
19.01.2023 Magazin
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Sema Çelebi: Ben artık İstanbul'da yaşamak istemiyorum!
Sema Çelebi: Ben artık İstanbul'da yaşamak istemiyorum! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden, jüriliğini üstlendiği magazin programlarıyla tanınan Sema Çelebi, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Son yıllarda Bodrum'da yaşadığını açıklayan Çelebi, yeniden ekrana çıkması için kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini belirtirken, "Ekranlar öyle bir hale geldi ki güzellik teşhiri pazarı haline geldi" dedi.
17.12.2022 Magazin
Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir, Ömer Can Aslanhan olayı nedir? Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı? İşte Müge Anlı Ömer Can olayı…
Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir, Ömer Can Aslanhan olayı nedir? Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı? İşte Müge Anlı Ömer Can olayı… Müge Anlı canlı yayına çıkan Ezel Bayraktar’ın açıklamaları izleyiciyi çileden çıkardı. Yengesinin kanser tedavisi parasını yiyen Ömer Can Aslanhan, adını 'Ezel Bayraktar' yapıp canlı yayına çıktı. Müge Anlı'nın 'bu tam dayaklık' dediği Ezel Bayraktar hakkında aramalar arttı. Peki, Ezel Bayraktar kimdir, Müge Anlı Ömer Can Aslanhan olayı nedir?
14.12.2022 Televizyon
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Futbolcu Lucas Torreira ünlü oyuncuyla aşk mı yaşıyor?
Futbolcu Lucas Torreira ünlü oyuncuyla aşk mı yaşıyor? Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusu Lucas Torreira, Fatih Karagümrük maçının ardında sürpriz bir iddianın kahramanı oldu. Arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan 26 yaşındaki futbolcu, ünlü dizi oyuncusu Devrim Özkan ile verdiği samimi pozla dikkat çekti.
30.10.2022 Magazin
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? Dizi ve sinema oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayatını kaybeden Demiray Erül’ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Peki, Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? İşte detaylar…
17.10.2022 Gündem
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Gökçe Bahadır: Başarının sırrı çalışmak
Gökçe Bahadır: Başarının sırrı çalışmak Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği 26. Altın Objektif Ödülleri, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu. 'Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Gökçe Bahadır, törene eşi Emir Ersoy ile geldi.
4.10.2022 Magazin
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! Geçtiğimiz gün gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri ve Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
4.10.2022 Televizyon
Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti
Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti Usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetti. Civan Canova'nın akciğerinde kitle tespit edilmişti.
20.08.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dizi Oyuncusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizi oyuncusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.