Disneyland

Disneyland

Son dakika disneyland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disneyland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disneyland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disneyland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disneyland gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 disneyland haberi bulunmuştur. Tüm disneyland haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Hande Erçel ile Hakan Sabancı el ele yakalandı!
Hande Erçel ile Hakan Sabancı el ele yakalandı! Oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren ünlülerden olan Hande Erçel (29) ile sosyetenin gözde bekârlarından Hakan Sabancı’nın (32) aşkı doludizgin devam ediyor. Paris tatili dönüşünde havalimanında objektiflere yakalanan ikilinin, Disneyland Paris’te el ele çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
14.03.2023 Magazin
Kocası ile bakıcının ilişkisini bu fotoğraf ile öğrendi! Sosyal medyayı salladı
Kocası ile bakıcının ilişkisini bu fotoğraf ile öğrendi! Sosyal medyayı salladı TikTok'ta yayınlanan bir video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Eşi, çocuğu ve bakıcısı ile bir eğlence parkına giden 33 yaşındaki kadının hayatı burada çekilen bir kare ile altüst oldu. Zira burada bir korku trenine binen kadın hatıra için çekilen fotoğraf sayesinde eşinin kendisini bakıcıları ile aldattığını keşfetti.
30.04.2022 Yaşam
Delta alarmı! Girişler yasaklandı
Delta alarmı! Girişler yasaklandı Çin’de koronavirüs salgınının yerel vakalarla tekrar yükselişe geçmesi büyük paniğe sebep oldu. Ülkede Delta varyantı taşıyan Kovid-19 vakaları çok sayıda eyalet ve bölgeye yayıldı. Bu yeni dalga sebebiyle başkent Pekin'e girişler yasaklandı. Koronavirüsün hayatımıza girmesinin üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Dünya genelinde alınan önlemler ve aşılama kampanyaları salgının hızını kesse de insanlık hala diken üzerinde yaşamaya devam ediyor.
4.11.2021 Dünya
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması!
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması! Acun Ilıcalı Hürriyet'te verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı,eski eşi Şeyma Subaşı'nın artık nafaka almadığını söyledi.
20.07.2021 Magazin
Öykü Arin için kritik süreç başlıyor
Öykü Arin için kritik süreç başlıyor Minik Öykü Arin'in babadan yapılan yarı uyumlu naklinin üzerinden geçen 5,5 ayın ardından kritik sürece girildi. 6 ay tamamlandığında Öykü'nün kullandığı ilik savaşını engelleyen ilaçlardan biri kesilecek. Anne Eylem Yazıcı, "İlacın kesilmesiyle ilik savaşı riski bir süre artıyormuş, bu yüzden 6 ay bizim için kritik bir aşama olacak" dedi.
17.11.2019 Yaşam
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi Doğubeyazıt'ta 60 yıl önce keşfedilen gemi şeklindeki oluşum, jeofizikçi Larsen ile bilgisayar mühendisi ve arkeolog Jones tarafından ilk kez 3 boyutlu görüntülendi.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?'
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?' Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2013 yılında bir reklam çekiminde tanıştığı model Sara Sampaio ile yurt dışında bir otelde buluştuğu, otele ayrı ayrı giren ikilinin sonra aynı odada buluştuğu iddia edilmişti.
18.10.2019 Magazin
Disneyland'in ilk müşterisi 64 yıldır bedava eğleniyor
Disneyland'in ilk müşterisi 64 yıldır bedava eğleniyor Disneyland dünyanın en ünlü ve en büyük eğlence merkezi. Dünyanın dört bir yanından çocuk yetişkin demeden milyonlarca ziyaretçi ağırlayan bu parkın 64 yıllık sadık bir müşterisi var...
4.10.2019 Dünya
Çin'i 'Lekima' tayfunu vurdu: 13 ölü, 16 kayıp
Çin'i 'Lekima' tayfunu vurdu: 13 ölü, 16 kayıp Çin’in doğusunu etkisi altına alan Lekima Tayfunu, toprak kaymasına neden oldu. Çin'de etkili olan Lekima Tayfunu'nda 22 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi kayboldu.
10.08.2019 Dünya
İçindeki çocuk ölmedi
İçindeki çocuk ölmedi ABD’li oyuncu ve komedyen Jimmy Kimmel (50), en küçük çocuğu Billy ile Disneyland’a gitti.
28.08.2018 Magazin
Kitle turizmine dur diyen şehirler
Kitle turizmine dur diyen şehirler Kitle turizminden kaynaklanan gürültü, kirlilik, kalabalık, pahalılık gibi sorunlar dünyanın önemli turizm bölgelerinin bir numaralı sorunu olmuş durumda.
25.08.2018 Arşiv
Evli çiftler için hükümet destekli 'seks oteli'
Evli çiftler için hükümet destekli 'seks oteli' İki hafta içinde açılacak 'Domaine 10' adlı otelin amacı, evli çiftlere 'Grinin Elli Tonu' filminin kendilerine ait versiyonunu yaşatmak. Yatakların İran'dan, aydınlatmanın İngiltere'den getirildiği odalarda çiftleri şömine çıtırtısı karşılayacak. Odaların tavanında ayna, striptiz direği gibi bir çok ayrıntı var.
21.06.2018 Dünya
Millet Bahçesi 1 milyon turist çeker!
Millet Bahçesi 1 milyon turist çeker! Devasa park Millet Bahçesi turizmciyi de heyecanlandırdı. Parka konser, sergi, kongre gibi etkinlik alanlarının yapılması gerektiğini belirten turizmciler, “Böylece tek başına 1 milyon turist çeker” dedi.
26.05.2018 Gündem
Çocuk dostu turlar başlıyor
Çocuk dostu turlar başlıyor Prontotour bu yıl hayata geçireceği iki yeni ürünü tanıttı. ProntoKids ve ProntoSeaplus isimli iki yeni ürünün duyurusunu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran yaptı.
19.01.2018 Arşiv
Türkiye’nin en lezzetli müzesi
Türkiye’nin en lezzetli müzesi Tonlarca çikolatadan yapılan, Osman Hamdi Bey’den Eyfel Kulesi’ne 100’den fazla sembolik objenin yer aldığı bir müze... Pelit Çikolata Müzesi Türkiye’de alanında bir ilke imza atıyor.
7.12.2017 Arşiv
'Pazartesiden itibaren herkes işe çıplak gelsin!'
'Pazartesiden itibaren herkes işe çıplak gelsin!' Cambridgeli filozof Clare Chambers, polis, cankurtaran ya da otelde çalışanlar gibi bazı mesleğe sahip olanların topluluk içinde fark edilmesinin istenebileceğini aktarıyor.
7.12.2017 Dünya
Disneyland’da macera zamanı
Disneyland’da macera zamanı Mickey Mouse ve eğlence trenlerinin çok ötesinde keşfetmeyi, eğlenmeyi ve macerayı öne çıkaran Disneyland Paris’te sadece çocukların değil, adrenalin ve heyecan dozu yüksek oyunlarla yetişkinlerin de eğlenmesi garanti.
7.12.2017 Arşiv
Sarraf davasında 3 ihtimal!
Sarraf davasında 3 ihtimal! ABD Güney Bölge New York Federal Mahkemesi’nde görülmeye başlanan Rıza Sarraf’ın tanık, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’nın sanık olarak yargılandığı dava tartışma yarattı. Dokuz sanıklı açılan davada sanık sandalyesinde sadece Hakan Atilla kaldı. ABD hukukuna göre davanın nasıl görüleceği, Sarraf’ın savcılıkla nasıl bir anlaşma yapmış olabileceği, Türkiye’deki 17/25 Aralık operasyonu kapsamındaki delillerin davada savcılık delili olarak kullanılıp kullanılamayacağı gibi konularda Amerikan ve Türk hukuku eğitimi almış, New York ve İstanbul Baroları’na kayıtlı avukat Kortan Toygar önemli bilgiler verdi.
29.09.2021 Gündem
Selena Gomez öpmeye doyamadı!
Selena Gomez öpmeye doyamadı! Hafta sonunu Disneyland’de geçiren Selena Gomez ve sevgilisi The Weeknd, önceki gün Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
24.08.2017 Magazin
Brad’siz kutlama
Brad’siz kutlama Brad Pitt ile boşanma aşamasında olan Angelina Jolie, ikizleri Knox ve Vivienne’in doğum gününü çocuklarıyla baş başa Disneyland’de eğlenerek kutladı.
13.07.2017 Magazin
Anadolu’da bir vaha: Eskişehir
Anadolu’da bir vaha: Eskişehir Eskişehir’e gidip de etkilenmeden dönmek imkansız. Şehir, porsuk köprüleri, heykelleri, parkları, müzeleri ve son yıllarda keşfedilen antik kentleriyle Anadolu’da bir vaha adeta.
1.07.2017 Arşiv
Atatürk Havalimanı'nda bayram yoğunluğu başladı
Atatürk Havalimanı'nda bayram yoğunluğu başladı Ramazan Bayramı'nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Atatürk Havalimanı'nda iç ve dış hatlarda yoğunluğa neden oldu.
29.09.2021 Gündem
Disneyland’da doğum günü
Disneyland’da doğum günü Angelina Jolie kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt’in 11’inci yaş gününü yeryüzündeki en mutlu yer olarak tabir edilen Disneyland’da kutladı.
28.05.2017 Magazin
Çocuklar gibi şen
Çocuklar gibi şen Dünyaca ünlü süper model Heidi Klum, önceki gün çocuklarıyla Disneyland’da keyifli bir gün geçirdi
16.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Disneyland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disneyland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.