Disko

Disko

Son dakika disko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disko gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 disko haberi bulunmuştur. Tüm disko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı Gezgin Salon Festivali'nin genel biletleri satışa çıktı. Festivalde yer alacak isimler ise belli olmaya başladı. Stavroz, Parcels, La Femme'in festivalde yer alacağı bilinirken yeni isimlerinde yakın zamanda açıklanacağı öğrenildi.
28.04.2024 Magazin
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen operasyonda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verildi.
28.12.2023 Gündem
Antalya'da yoğun yağış iki ilçede sele neden oldu, evleri su bastı!
Antalya'da yoğun yağış iki ilçede sele neden oldu, evleri su bastı! Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur sele döndü. Özellikle Kumluca'da ilçenin tamamında etkili olan sağanak yağmur sebebiyle çok sayıda evde su baskını yaşanırken araçlar da zarar gördü. Taşan derelerden akan sel suları ile park halindeki otomobiller sürüklenirken, her iki ilçede çok sayıda ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, örtü altı üretim merkezi olan ilçede seralarda da çok büyük zarar meydana geldiğini belirtirken, "50 yıldır böyle bir şey görmedik. Sular bir anda yukarıya çıkarak arabaları sürükledi. Teyakkuz halindeyiz" dedi. Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan sel sebebiyle okullar bugün tatil edildi.
12.12.2022 Gündem
Bayramda eğlence tavan yaptı
Bayramda eğlence tavan yaptı 9 Günlük bayram tatili fırsat bilen yerli ve yabancı turistler plaj ve su parklarını doldururken geceleri de eğlence mekanlarını doldurdu.
12.07.2022 Yaşam
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Antalya'daki lunapark kazası sonrası o oyuncak kaldırılıyor
Antalya'daki lunapark kazası sonrası o oyuncak kaldırılıyor Antalya'da, lunaparkta 3 çocuğun yaralandığı kazada savcılığın soruşturması devam ederken, işletme yetkilileri, oyuncağı parktan kaldırmak için çalışma başlattı. Kazaya ilişkin gözaltı kararı ve şikayet olmadığı da kaydedildi. Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, "Olası lunapark kazalarının önüne ancak konusunda uzman makine mühendislerinin denetimi ile geçilebilir" dedi.
13.06.2022 Yaşam
Lunaparkta korku dolu anlar! Salıncak mekanizmadan koparak düştü
Lunaparkta korku dolu anlar! Salıncak mekanizmadan koparak düştü Antalya'da, lunaparkta oyuncağın, çocukların bindiği sepet kısmı, mekanizmadan koparak düştü. Hafif yaralanan 3 çocuk, baş aşağı oyuncaktan çıkarılmayı bekledi. 'Disco' adlı oyuncağın çocukları taşıyan sepet kısmının mekanizmadan koparak düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Çocuklar sallandığı sırada Ceyhun Erdem Met'in, oyuncağı görüntüleyerek "Arkadaşlar ben buna bindim. Çok korkunç ve tehlikeli. Sakın binmeyin" dediği sırada kazanın meydana geldiği ortaya çıktı. 
11.06.2022 Yaşam
Mehmet Birgen dördüncü kez nikah masasında! Yaş farkı dikkat çekti...
Mehmet Birgen dördüncü kez nikah masasında! Yaş farkı dikkat çekti... Yüzer disko Catamaran Club’ın sahibi olarak tanınan Mehmet Birgen, 78 yaşında dördüncü kez nikâh masasına oturdu. 2016'da boşanan dört çocuk babası sosyetik iş insanı ile Ukraynalı tescilli güzel arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
9.05.2022 Magazin
Ebru Fidan kimdir? Müge Anlı’da işlenen Tiktok Ebru Fidan olayı nedir, Ramazan Aydın tarafından dolandırıldı mı?
Ebru Fidan kimdir? Müge Anlı’da işlenen Tiktok Ebru Fidan olayı nedir, Ramazan Aydın tarafından dolandırıldı mı? Müge Anlı'ya çıkan Ebru Fidan olayının detayları merak konusu oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'ya katılan Ebru Fidan isimli kadın elinde gelinliği ve bindallısıyla döktüğü gözyaşı nedeniyle gündem oldu. Tiktok'ta tanıştığı ve kendisini 'Özel harekatçı ve muhbir' olarak tanıtan şahıs tarafından nikahtan bir gün önce terk edilen Ebru Fidan kimdir, Tiktok Ebru Fidan olayı nedir? İşte Müge Anlı Ebru Fidan olayı ve detayları…
1.03.2022 Gündem
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
İstanbul'da suçüstü yakalandılar! Çok sayıda kadın gece yarısı...
İstanbul'da suçüstü yakalandılar! Çok sayıda kadın gece yarısı... İstanbul'da dün gece bar, disko, pavyon gibi umuma açık yerlere yapılan baskınlarda konsomatris olarak çalıştıkları tespit edilen 31 kadın haklarında işlem yapılmak üzere Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine götürüldü.
16.10.2021 Gündem
Hollanda'da 1,5 metre sosyal mesafe kuralı kalktı!
Hollanda'da 1,5 metre sosyal mesafe kuralı kalktı! Hollanda'da, 1,5 metre sosyal mesafe kuralı ve birçok kısıtlama bugünden itibaren sonra erdi.
25.09.2021 Dünya
Ünlü şarkıcı Maria Mendiola hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Maria Mendiola hayatını kaybetti! 1970'li yıllarda Yes Sir, I Can Boogie adlı şarkıyla tanınan İspanyol ikili Baccara'nın üyesi Maria Mendiola, 69 yaşında yaşamını yitirdi.
12.09.2021 Magazin
FETÖ'cü işkenceci general Metin Alpcan’a milyonluk ceza
FETÖ'cü işkenceci general Metin Alpcan’a milyonluk ceza 15 Temmuz darbe girişiminde rol aldığı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü eski tuğgeneral Metin Alpcan’ın 9 yıl önce işkencesine maruz kalan er Ferdi Geyik, açtığı davayı kazandı. Mahkeme ere 1 milyon 371 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti
19.06.2021 Yaşam
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Gökhan Türkmen, ‘7’ adlı yedinci stüdyo albümünün 4 Haziran’da tüm dijital platformlarda yer alacağını açıkladı.
18.05.2021 Magazin
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var Geçtiğimiz ay annesi, babası ve ablasıyla birlikte koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül, 10 gün hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.
24.04.2021 Magazin
Tatilcilerin alışkanlıkları değişti! Artık bunları soruyorlar
Tatilcilerin alışkanlıkları değişti! Artık bunları soruyorlar Koronavirüs, yerli ve yabancı tatilcinin 'tatil' anlayışını değiştirdi. Önceden açık büfe restoran, her şey dahil sistem, kapalı mekandaki konser, bar, disko, havuzlar sorulurken, yeni dönemle birlikte tatilciler en çok koronavirüs önlemleri, izole tatili, kendisine ait havuz, bahçe ve alakart restoranı sorar oldu. Tatilci, pandeminin belirsizliği nedeniyle daha kısa vadeli rezervasyona yöneldi. Tesisler ise tatilcilere daha güvenli tatil sunmak için fiziki birçok değişikliğe gitti.
12.04.2021 Ekonomi
Otel diskosunda tepki çeken görüntüler
Otel diskosunda tepki çeken görüntüler Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otel yönetimi, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bünyesindeki diskoyu açtı. Otelin bir müşterisi diskoda eğlenenleri cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyadan paylaşarak tepki gösterdi.
18.02.2021 Yaşam
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı! Yazdığı şarkı sözleri, muhteşem ses aralığı ile klasik rock müziğin gelmiş geçmiş en güçlü ismi Freddie Mercury'nin ölümünün üzerinden 29 yıl geçti. Hayatı boyunca pek çok ünlü şarkıya imza atan Freddie Mercury bir döneme şarkıları ile damga vurdu. İlk Asyalı rock star olarak adlandırılan Mercury, sahnedeki duruşu ve şovuyla hala dünyanın en güçlü vokali olarak anılıyor. Peki, Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury nereli? Freddie Mercury nasıl öldü? İşte Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
24.11.2020 Gündem
Para bulamayınca eşlerini pazarlamışlar!
Para bulamayınca eşlerini pazarlamışlar! Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 69 kişiden 28’i serbest bırakılırken, 41 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin şehir şehir gezip parti masraflarını karşılayamayınca eşlerine para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı. Şüphelilerden su tesisatçısı M.S.Ş’nin kendisini diş hekimi olarak tanıttığı, kadınlarla birlikte olduktan sonra para vermeden kaçtığı öne sürüldü.
10.10.2020 Gündem
İkinci dalga endişesi! 'Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın'
İkinci dalga endişesi! 'Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın' Avrupa ülkelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artması endişeye yol açtı. Sokağa çıkmayın çağrısı yapıldı.
30.07.2020 Corona Virüsü
Hepsi tarih oldu! Yüzde 30 arttı...
Hepsi tarih oldu! Yüzde 30 arttı... Turizm kenti Antalya'da, 5 yıldızlı otellerde yeni normalleşme süreciyle birlikte yerli ve yabancı tatilciler kabul edilmeye başlandı. Oteller misafirlere daha hijyenik bir tatil sunabilmek için personel sayısını yüzde 30 artırdı.
9.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Disko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.