Swinger

Swinger

Son dakika swinger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan swinger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını swinger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Swinger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan swinger gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 swinger haberi bulunmuştur. Tüm swinger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen operasyonda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verildi.
28.12.2023 Gündem
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi!
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.
13.12.2023 Magazin
Sosyal medyada rezalet 'swinger' ilan! Buluşmaya gittiler ve...
Sosyal medyada rezalet 'swinger' ilan! Buluşmaya gittiler ve... Afyonkarahisar'da, sosyal medya üzerinden swinger (eş değiştirme) paylaşımlarında bulunan evli çift, kimliğini gizleyerek kendileriyle buluşma ayarlayan polis tarafından yakalandı. Çift hakkında 'müstehcenlik' suçundan işlem başlatıldı.
17.12.2020 Gündem
Swinger operasyonu! Ortaya çıkan detaylar şoke etti
Swinger operasyonu! Ortaya çıkan detaylar şoke etti Adana’da geçtiğimiz ay polisin 16 ilde gerçekleştirdiği ve 69 kişinin gözaltına alındığı swinger (eş değiştirme) operasyonuyla ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Kendini diş hekimi olarak tanıtan su tesisatçısı M.S.Ş’nin, partilere eşi yerine eskort kızlarla katıldığı iddia edildi. Tesisatçı M.S.Ş’nin kurnazlığını eşiyle partiye katılan Y.K’nin ortaya çıkardığı belirlendi.
3.11.2020 Yaşam
Para bulamayınca eşlerini pazarlamışlar!
Para bulamayınca eşlerini pazarlamışlar! Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 69 kişiden 28’i serbest bırakılırken, 41 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin şehir şehir gezip parti masraflarını karşılayamayınca eşlerine para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı. Şüphelilerden su tesisatçısı M.S.Ş’nin kendisini diş hekimi olarak tanıttığı, kadınlarla birlikte olduktan sonra para vermeden kaçtığı öne sürüldü.
10.10.2020 Gündem
Swinger rezaletinde görüntülü konuşma detayı!
Swinger rezaletinde görüntülü konuşma detayı! Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen ve polisin operasyonuyla çökertilen şebekeye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.
8.10.2020 Yaşam
Swinger operasyonu... Şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını...
Swinger operasyonu... Şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını... Swinger (eş değiştirme)operasyonundan şoke eden ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Akıllara durgunluk veren olayda en çok çocuklar etkileniyor. Sosyal medyadan birbirlerine çıplak fotoğraflarını gönderip bazı kişilerin toplandıkları evlerde çocukları bir odaya kilitleyip fuhuş yaptıkları belirlendi.
7.10.2020 Yaşam
Manta efsanesi 50 yaşında
Manta efsanesi 50 yaşında Opel’in adını manta balığından alan efsane modeli 50 yaşında. Manta A ve Manta B olarak iki nesli ile bir milyon adetten fazla üretilmiş olan bu model, ilk olarak ismine uygun bir konum olan Baltık Denizi kıyısında, 1970 yılında dünyaya tanıtıldı.
19.06.2020 Otomobil
Swinger partisinde dehşet! Kanlar içinde yere yığıldı
Swinger partisinde dehşet! Kanlar içinde yere yığıldı İlişkilerine renk katmak isteyen bir çift, "Günahkarlar ve Azizler" adında bir swinger partisine katıldı. Ancak bir ihbar sonrası gece kulübüne polis ekipleri tarafından baskın yapılınca kabus başladı.
15.11.2019 Dünya
Swinger partisinde faciaya ramak kaldı!
Swinger partisinde faciaya ramak kaldı! Almanya'nın Kuzey Vestfalya bölgesinde bulunan Hattingen kentinde 350'den fazla insanın katıldığı bir swinger partisinde ısıtma sistemleri bozulunca katılımcılar karbonmonoksitten zehirlendi. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderilirken, 11 kişi hastaneye kaldırıldı.
3.11.2019 Dünya
İğrenç adam davası! O babaya 'beraat' talebi
İğrenç adam davası! O babaya 'beraat' talebi Kocaeli'nde karısına 3 kez swinger (eş değiştirme) ilişkiye zorlayıp, 12 yaşındaki kızını istismar ettiği iddia edilen Erol U.'nun 28 yıl hapis cezasına çarptırıldığı karara bir kadın üye hakim tarafından şerh düşüldü.
18.06.2019 Gündem
Eşi ve çocuğuna yaptıkları büyük tepki çekmişti! Ve karar çıktı
Eşi ve çocuğuna yaptıkları büyük tepki çekmişti! Ve karar çıktı Kocaeli'nde 26 yıl şiddet uyguladığı karısını swinger'a (eş değiştirme) zorladığı ve kızı M.U.'ya (12) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Erol U. (52), 27 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.06.2019 Yaşam
İğrenç adam davası!
İğrenç adam davası! Böyle iğrençlik görülmedi. Karısına 26 yıl şiddet uyguladı. Zorla eş değiştirmeye götürdü.16 yaşındaki oğlunu hapse düşürdü. 12 yaşındaki kızını istismar etti.
12.06.2019 Yaşam
Kayseri'de swinger operasyonu: 8 gözaltı
Kayseri'de swinger operasyonu: 8 gözaltı Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 5 ayrı adrese düzenlenen operasyonda fuhşa teşvik ettiği ve para karşılığında eş değiştirerek (Swinger) cinsel ilişkiye girdikleri belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.
5.04.2019 Yaşam
Manisa'da 'swinger' operasyonu: 12 kişi tutuklandı
Manisa'da 'swinger' operasyonu: 12 kişi tutuklandı Manisa'da, sosyal medya üzerinden bağlantı kurarak para karşılığı 'swinger' yöntemiyle fuhuş yaptıkları tespit edilen 6'sı kadın 18 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltındaki kadınlar, suça sürüklenen ve mağdur sıfatıyla yapılan işlem sonrası serbest bırakıldı. 12 erkek şüpheli ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
4.01.2019 Yaşam
4 evli çifte 'swinger' baskını!
4 evli çifte 'swinger' baskını! Manisa’da polisin düzenlediği operasyonla 'swinger' yöntemiyle fuhuş yaptıkları belirlenen 18 kişi gözaltına alındı.
3.01.2019 Gündem
Antalya'da 'swinger' operasyonu: 6 gözaltı
Antalya'da 'swinger' operasyonu: 6 gözaltı Antalya'da, polis ekipleri, internet üzerinden bağlantı kurarak, fuhuş yapanlara yönelik operasyon düzenledi. 'Swinger' operasyonunda 6 kişi gözaltına alınırken, fuhşa zorlanan 5 kadın ise kurtarıldı.
11.12.2018 Yaşam
Lüks villada 'swinger' gözaltısı
Lüks villada 'swinger' gözaltısı Bursa'da lüks bir villada 'swinger partisi' yaptıkları iddia edilen T.C. ile eşi Z.C., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Bir başka opersayonda ise Kırgızistan uyruklu kadınları internet üzerinden pazarladıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
31.10.2017 Yaşam
“Swinger çetesini çökerttim, iftira atıyorlar”
“Swinger çetesini çökerttim, iftira atıyorlar” Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ile botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu cezaevinden firar ettikten sonra Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan kuaför Soner Gülnaz, kendisi için özel olarak kurulan polis ekibi tarafından firarından 5 gün sonra yakalanarak cezaevine gönderildi. Gülnaz, "Swinger çetesini ortaya çıkarttım. İftiralarla doluyum" diye konuştu.
15.08.2017 Yaşam
‘Swinger’ partisine 33 yıl hapis!
‘Swinger’ partisine 33 yıl hapis! Eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri organize ettiği iddiasıyla yargılanan üniversite öğrencisi E.Ş. 33 yıl, diğer 18 sanık ise 2 yıl ile 13 yıl arasında değişen hapis cezalarına mahkum edildi
27.02.2017 Yaşam
Swinger çetesi için karar çıktı
Swinger çetesi için karar çıktı Adana'da "suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, müstehcenlik ve fuhuş" suçlarından açılan davada tutuksuz yargılanan 29 sanıktan 19'una 2 yıl 1 aydan 33 yıl 9 aya kadar hapis cezası verildi, diğerleri beraat etti.
27.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Swinger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki swinger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.