Gazete Vatan Logo

‘Swinger’ partisine 33 yıl hapis!

Eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri organize ettiği iddiasıyla yargılanan üniversite öğrencisi E.Ş. 33 yıl, diğer 18 sanık ise 2 yıl ile 13 yıl arasında değişen hapis cezalarına mahkum edildi

‘Swinger’ partisine 33 yıl hapis!

Adana’da polis, 2016’nın Şubat ayında Çukurova Üniversitesi öğrencisi 26 yaşındaki E.Ş. ile okuldan sevgilisi olan 25 yaşındaki E.A.’nın, sosyal paylaşım sitesi üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. İkilinin başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden seks yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla partilere katılmak isteyen erkeklere 1000 lira karşılığında kadın ayarladığı tespit edildi. Polis, Adana’nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa’da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi, 29 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 15’i tutuklandı.

Kapalı yapılan duruşmalarda yargılama aşamalarında tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi. Sanıklar suçlamaları kabul etmezken fantezi amaçlı ‘swinger’ ortamına katıldıklarını söyledi. Bazı sanıklar ise cinsel özgürlüklerini kullandıklarını söylerken bazı kadın sanıklar, swinger partisinde giymek üzere fantezi kıyafetler ve benzeri malzemeler için para aldıklarını bazıları ise beraber oldukları erkeklerden para aldığını anlattı.

Haberin Devamı

Cinsel özgürlük savunması

Mahkeme heyeti, partileri organize eden E.Ş.’ye fuhuşa teşvik suçundan 33 yıl 9 ay ile 65 bin TL adli para cezası verdi. 11 sanığın beraatine karar veren mahkeme heyeti, diğer 18 sanığı 2 yıl ile 13 yıl arasında değişen hapis cezaları ve 4 bin ile 28 bin 600 TL arasında değişen adli para cezalarına çarptırdı.

Sanıkların swinger partileri için lüks villalar kiraladıkları tespit edilmişti. Gözaltına alınan kadınlardan bazıları fantezi amaçlı partilere katıldıklarını söylerken bazıları da eşlerinin zoruyla katıldıklarını öne sürmüştü.