Lunapark

Lunapark

Son dakika lunapark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lunapark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lunapark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lunapark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lunapark gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 lunapark haberi bulunmuştur. Tüm lunapark haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul aşığı olarak tanınan ve 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü yazar Mario Levi Kadıköy'de Acıbadem Musevi Mezarlığında bulunan Sinagog'da yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Mario Levi'nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailesi ve yakınları katıldı.
1.02.2024 Gündem
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti. Büyük bir İstanbul aşığı olmasıyla tanınan Levi 66 yaşındaydı.
31.01.2024 Magazin
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı, nem oranının yüzde 75'i bulduğu Antalya'da, özel halk otobüsünde klimaların çalıştırılmamasıyla ilgili yolcularla, şoför arasında tartışma çıktı. Psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle araçtan inen şoför, trafik polisinin yarım saat süren ikna çalışması sonrası klimaları açıp otobüsü hareket ettirdi.
7.08.2023 Yaşam
Vialand doğum gününde ücretsiz mi? Doğum günlerinde Vialand ücretsiz mi oluyor?
Vialand doğum gününde ücretsiz mi? Doğum günlerinde Vialand ücretsiz mi oluyor? Eğlence merkezi Vialand doğum gününde ücretsiz mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Özellikle okulların kapanmasıyla birlikte öğrencilerin akın ettiği lunapark konseptli Vialand doğum günlerinde ücretsiz hizmet veriyor. İşte detaylar...
7.07.2023 Gündem
Lunaparkta faciadan dönüldü! Dev salıncak ağaç dallarına takıldı...
Lunaparkta faciadan dönüldü! Dev salıncak ağaç dallarına takıldı... Bursa'da, dün zincirlerin birbirine dolanmasıyla 8 kişinin yaralandığı dev salıncak, bugün de ağaç dallarına takıldı. Şans eseri bugünkü olayda yaralanan olmazken, korku dolu o anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
23.04.2023 Yaşam
Hatay’da lunaparkta yangın
Hatay’da lunaparkta yangın Hatay’ın Antakya ilçesindeki bir lunaparkta çıkan yangın paniğe yol açtı. Lunaparktan yükselen dumanlar kentin birçok noktasından görülürken, yangın halkın ve itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
25.10.2022 Yaşam
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Çok sayıda ilde sağanak yağış hayatı felç etti!
Çok sayıda ilde sağanak yağış hayatı felç etti! Bolu'da sağanak, su baskınlarına neden oldu. Apartmanların zemin ve bodrum katlarını su basarken, itfaiye ekipleri tahliye çalışması yaptı. Bursa ve Sakarya'da da sağanak yağış etkisini gösterdi.
13.08.2022 Gündem
Irak’ta lunaparkta gondol faciası! 14 kişi yaralandı
Irak’ta lunaparkta gondol faciası! 14 kişi yaralandı Irak’ın Süleymaniye kentinde bir lunaparktaki gondolun devrilmesi sonucu meydana gelen kaza sonucu 14 kişi yaralandı.
12.08.2022 Dünya
Lunaparkta eğlence treni raydan çıktı! Komiser yardımcısı öldü, 3 yaralı
Lunaparkta eğlence treni raydan çıktı! Komiser yardımcısı öldü, 3 yaralı Giresun'da, lunaparkta raydan çıkıp devrilen eğlence treninde yaralanıp, hastaneye kaldırılan 4 kişinin, kimlikleri belli oldu. Kazada ağır yaralan Giresun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin (28), tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, yanındaki eşi Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Samet Dilekçe (31) ile Yaren (17) ve Fatma Akbaş'ın (39) ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
9.08.2022 Yaşam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Lunaparkta rollercoaster raydan çıktı! 14 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi
Lunaparkta rollercoaster raydan çıktı! 14 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi Danimarka’nın Aarhus'ta bulunan lunaparktaki rollercoaster (lunapark treni) raydan çıktı, olayda 14 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, 13 yaşındaki bir çocuk ise yaralandı.
14.07.2022 Dünya
Antalya'daki lunapark kazası sonrası o oyuncak kaldırılıyor
Antalya'daki lunapark kazası sonrası o oyuncak kaldırılıyor Antalya'da, lunaparkta 3 çocuğun yaralandığı kazada savcılığın soruşturması devam ederken, işletme yetkilileri, oyuncağı parktan kaldırmak için çalışma başlattı. Kazaya ilişkin gözaltı kararı ve şikayet olmadığı da kaydedildi. Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, "Olası lunapark kazalarının önüne ancak konusunda uzman makine mühendislerinin denetimi ile geçilebilir" dedi.
13.06.2022 Yaşam
Lunaparkta salıncak koparak düştü; baş aşağı kurtarılmayı beklediler! O anlar kamerada
Lunaparkta salıncak koparak düştü; baş aşağı kurtarılmayı beklediler! O anlar kamerada Antalya'da, lunaparkta 'disco' adlı oyuncağın çocukları taşıyan sepet kısmının mekanizmadan koparak düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Çocuklar sallandığı sırada Ceyhun Erdem Met'in, oyuncağı görüntüleyerek "Arkadaşlar ben buna bindim. Çok korkunç ve tehlikeli. Sakın binmeyin" dediği sırada kazanın meydana geldiği ortaya çıktı.
11.06.2022 Haber
Lunaparkta korku dolu anlar! Salıncak mekanizmadan koparak düştü
Lunaparkta korku dolu anlar! Salıncak mekanizmadan koparak düştü Antalya'da, lunaparkta oyuncağın, çocukların bindiği sepet kısmı, mekanizmadan koparak düştü. Hafif yaralanan 3 çocuk, baş aşağı oyuncaktan çıkarılmayı bekledi. 'Disco' adlı oyuncağın çocukları taşıyan sepet kısmının mekanizmadan koparak düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Çocuklar sallandığı sırada Ceyhun Erdem Met'in, oyuncağı görüntüleyerek "Arkadaşlar ben buna bindim. Çok korkunç ve tehlikeli. Sakın binmeyin" dediği sırada kazanın meydana geldiği ortaya çıktı. 
11.06.2022 Yaşam
Metrelerce kuyruk oluştu! Saatlerce beklediler
Metrelerce kuyruk oluştu! Saatlerce beklediler Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'ne gitmek isteyenler, elektrikli araçların önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Adadaki araç kapasitesi, takviyelerle 34 araca çıkarıldı.
23.04.2022 Yaşam
İki grup arasında kavga: 1 yaralı
İki grup arasında kavga: 1 yaralı Samsun'un Bafra ilçesinde kalabalık 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.
18.04.2022 Yaşam
'Kilo vermelisin' diyen doktoru bıçakla yaralamıştı! Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi
'Kilo vermelisin' diyen doktoru bıçakla yaralamıştı! Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi Diyarbakır'da, gittiği aile sağlığı merkezinde kendisini muayene eden Dr. Aziz Tanelçi’yi kilo vermesi gerektiğini söyleyince bıçakla yaralayan H.E. (39) adlı kadın, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.
26.11.2021 Gündem
'Kilo vermelisin' diyen doktora bıçaklı saldırı! Bakan Koca paylaştı
'Kilo vermelisin' diyen doktora bıçaklı saldırı! Bakan Koca paylaştı Diyarbakır'da şizofreni hastası olduğu iddia edilen H.E. (39) adlı kadın, kendisine kronik rahatlığını hatırlatıp, kilo vermesi gerektiğini söyleyen Dr. Aziz Tanelçi'ne bıçakla saldırdı. Dr. Tanelçi, kolundan ve omuzundan yaralanırken, H.E. gözaltına alındı.
25.11.2021 Gündem
Doktor 'kilo vermelisin' deyince bıçakla saldırdı!
Doktor 'kilo vermelisin' deyince bıçakla saldırdı! Diyarbakır'da, şizofreni hastası olduğu iddia edilen H.E. (39) adlı kadın, kendisine kronik rahatlığını hatırlatıp, kilo vermesi gerektiğini söyleyen Dr. Aziz Tanelçi'ne bıçakla saldırdı. Dr. Tanelçi, kolundan ve omuzundan yaralanırken, H.E. gözaltına alındı.
25.11.2021 Gündem
Lunaparkta üzen haber! Hedeflediği üniversiteyi kazandığını göremedi
Lunaparkta üzen haber! Hedeflediği üniversiteyi kazandığını göremedi Avcılar'da lunaparka giden Zeynep Günay (19), 'Kamikaze' olarak bilinen oyuncakta fenalaştı. İddiaya göre geç çağrılan ambulans nedeniyle genç kız kurtarılamadı. Yakınları, lunapark yöneticilerinin kendilerini oyaladığını, sağlık görevlilerine haber vermediğini öne sürerken, Zeynep Günay'ın bugün açıklanan üniversite sonuçlarında hedeflediği bölümü kazandığı ortaya çıktı. Genç kızın ölümünden birkaç dakika önce lunaparkta çekilen görüntüleri acı anı olarak kaldı.
31.08.2021 Yaşam
Taliban üyelerinin son görüntüleri herkesi şaşırttı
Taliban üyelerinin son görüntüleri herkesi şaşırttı Afganistan'ın başkenti Kabil'e kimsenin beklemediği bir hızda giren Taliban üyelerinin son görüntüleri izleyenleri şoka uğrattı.
17.08.2021 Dünya
Kayıp 3 çocuk bulundu mu? Kayıp kızlar neden evden kaçtı?
Kayıp 3 çocuk bulundu mu? Kayıp kızlar neden evden kaçtı? Kayıp 3 çocuk bulundu mu, kayıp kızlar neden evden kaçtı? İstanbul'un Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy'de 3 kız çocuğu, dün gece saatlerinde kaybolmuş, kayıp ihbarının üzerine Avcılar'da özel ekip kurulmuştu. Kayıp kızlar özel ekip tarafından bulundu. Kız çocuklarının Kore'ye gitmek için evden kaçtıklarını öğrenilirken, çocukların lunaparka da gittikleri ve burada bir süre dolaştıkları ortaya çıktı.
10.08.2021 Gündem
Manavgat'taki orman yangınında kahreden haber geldi! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı...
Manavgat'taki orman yangınında kahreden haber geldi! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı... Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı, yaralı 2 işçi tedavi altına alındı.
31.07.2021 Gündem
Rusya'dan flaş karar: Vakalar yükselince 9 gün tatil ilan ettiler!
Rusya'dan flaş karar: Vakalar yükselince 9 gün tatil ilan ettiler! Rusya, alınan tüm tedbirlere ve aşılamanın devam etmesine rağmen son günlerde koronavirüs vakalarında tedirgin edici bir yükselişle karşı karşıya. Durumu değerlendiren yetkililer başkent Moskova’da Kovid-19 vakalarının artması üzerine tatil ilan etti.
12.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lunapark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lunapark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.