Dışişleri Bakanlığı Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı Personel Alımı

Son dakika dışişleri bakanlığı personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dışişleri bakanlığı personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dışişleri bakanlığı personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dışişleri bakanlığı personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 dışişleri bakanlığı personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm dışişleri bakanlığı personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Memur ve sözleşmeli personel alınacak. Dışişleri Bakanlığı’na 75 aday meslek memuru, 75 konsolosluk ihtisas memuru ve 60 sözleşmeli personel alacak. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
Dışişleri Bakanlığı personel alımı 2021! Başvurular nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
Dışişleri Bakanlığı personel alımı 2021! Başvurular nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları! Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, yazılım geliştirici, güvenlik uzmanı, sistem uzmanı ve kıdemli ağ geliştiricisi kadrolarında alım yapılacak. Başvurular 5 Kasımda başlıyor. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
21.10.2021 Personel Alımı
Dışişleri Bakanlığı KPSS’siz personel alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı 40 personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
Dışişleri Bakanlığı KPSS’siz personel alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı 40 personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre T.C Dışişleri Bakanlığı yazılı ve sözlü sınav ile 40 personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları bugün (16 Kasım) başladı, 27 Kasım 2020 Cuma günü saat 18:00’de sona erecek. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
16.11.2020 Personel Alımı
Dışişleri Bakanlığı 40 personel alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir?
Dışişleri Bakanlığı 40 personel alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir? Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre T.C Dışişleri Bakanlığı yazılı ve sözlü sınav ile 40 personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 16 Kasım’da başlayacak ve 27 Kasım 2020 Cuma günü saat 18:00’de sona erecektir. İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı 2020…
12.11.2020 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak!
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak! KPSS'nin açıklanmasının ardından pek çok kişi devlete kademelerinde memur olmak için Devlet Personel Başkanlığı ilanlarını takip ediyor. Devlete bağlı kurum ve kuruluşlara binlerce teknisyenden, sağlık personeline, sekreter ve büro personelinden maliye uzman yardımcısına kadar pek çok kadroda memur, işçi, sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, Başvurular nasıl yapılır? İşte Devlet Personel Başkanlığı ilanları ve kamu personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2020 Personel Alımı
Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı yapacak! (Dışişleri Bakanlığı personel alımı)
Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı yapacak! (Dışişleri Bakanlığı personel alımı) Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Dışişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden sözleşmeli sekreter alımı ilanı verdi. Bakanlık tarafından verilen ilanda sözleşmeli sekreterlik için aranan nitelikler de açıklandı.
6.09.2020 Personel Alımı
Dışişleri Bakanlığı KPSS’siz personel alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihi!
Dışişleri Bakanlığı KPSS’siz personel alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihi! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapağını duyurdu. Dışişleri Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi üzerinden KPSS'siz sözleşmeli personel alım ilanı yayınlandı. Dışişleri Bakanlığı Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusunda başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartlarını da açıklandı. İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihi…
10.01.2020 Personel Alımı
Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu! İşte şartlar...
Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu! İşte şartlar... Dışişleri Bakanlığı merkez teşkilatında büro hizmetlerinde çalıştırılmak üzere “mütercim” unvanlı toplam 30 personel alınacağını duyurdu. Giriş sınavına ilişkin olarak bu ilanda yer verilmemiş düzenlemeler, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında 1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 6004 Sayılı Kanun ve Dışişleri Bakanlığı Sınav Yönetmeliği’nde yer almaktadır. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Dışişleri Bakanlığı personel alımı sınavı ne zaman?
25.11.2019 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! İç denetçi aday belirleme sınavı başvuru şartları belli oldu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! İç denetçi aday belirleme sınavı başvuru şartları belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi aday belirleme sınav ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu’na alınacak iç denetçiler için “iç denetçi aday belirleme sınavı” yapılacak. Başvuru şartları ve sınava ilişkin detaylar belli oldu. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alımı şartları ne? İç denetçi aday belirleme sınavı ne zaman? İşte detaylar…
24.10.2022 Personel Alımı
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu sınavla iç denetçi alacak! Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İç Denetçi Sertifika Eğitimine katılacak 100 Genel Katılımcı kontenjanından, 30 Bilgi Teknolojileri Kontenjanından olmak üzere 130 iç denetçi adayının belirlenmesi amacıyla İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı yapılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte iç denetçi alımı başvuru şartları!
5.10.2021 Personel Alımı
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
HSK memur alımı şartlarında artık KPSS aranmayacak! (HSK memur alımı şartları)
HSK memur alımı şartlarında artık KPSS aranmayacak! (HSK memur alımı şartları) Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) memur alımı şartlarında değişikliğe gitti. HSK memur alımı şartlarında KPSS şartı kaldırıldı. Karar Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında duyuruldu. HSK memur alımı ile ilgili yayımlanan kararda HSK , KPSS yönetmeliğinin dışına alındığı belirtildi. Hakimler ve Savcılar Kurulu 'na memur alımı artık KPSS şartı aranmaksızın yapılabilecek.
4.03.2020 Çalışma Hayatı
İŞKUR üzerinden 41 bin personel alımı yapılacak
İŞKUR üzerinden 41 bin personel alımı yapılacak Kurumların personel ihtiyacı için işe alım ilanları İŞKUR'da yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 41 bin işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Pek çok sektörü kapsayan ilanlara ilköğretim mezunları da başvurabiliyor. İŞKUR üzerinden başvuru yaparken dikkat etmeniz gerekenler...
20.01.2020 Personel Alımı
KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı personel alımı başvuru şartları nedir?
KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı personel alımı başvuru şartları nedir? 2020’nin ilk günlerinde Kamu kurumları KPSS şartlı ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapacağını duyurdu. JGK tarafından 60 KPSS puanı ile 94 personel alımı yapılacak olup adayların ilgili ilana 5 Ocak 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekmekte. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanda ise 24 sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek olup adayların 15 ile 27 Ocak 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. İşte KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı yüzlerce personel alım başvuru şartları…
4.01.2020 Eğitim
Resmi Gazete'de yayımlandı! Personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! Personel alınacak Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı toplam 46 uzman yardımcısı istihdam edecek.
20.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Beştepe'ye giden CHP'li" açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Beştepe'ye giden CHP'li" açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istihbarat birimlerinin CHP'nin içini karıştırdığı iddiasıyla ilgili, "İstihbaratın öyle büyük işleri var ki böyle basit işlerle uğraşacak vakti mi var? Muharrem Bey senin içini gayet iyi anlatıyor. İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Görüldüğü gibi bu CHP, siyaset değil yalan üretiyor. Çözüm değil, sorun üretiyor. Bay Kemal CHP’yi yalan üretme merkezi haline getirdi. Şu anda kendi kumpasları çok açık ve net ortada. Bir gün söylediğini ertesi gün inkar ediyor. Kemal Bey'in kalmasında fayda var" diye konuştu.
26.11.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı memur alımı yapacak
Dışişleri Bakanlığı memur alımı yapacak Dışişleri Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere, 150 memur alımı yapılacak.
27.09.2019 Personel Alımı
FETÖ'den az İngilizceli diplomat ağı
FETÖ'den az İngilizceli diplomat ağı Dışişleri Bakanlığı’ndaki FETÖ soruşturmasında, ODTÜ, Boğaziçi gibi üniversite mezunlarının diplomat olmalarının önünün kesildiği ve vasat derecede İngilizce bilen örgüt bağlantılı mezunların işe alındığı belirtildi. İtirafçı olan 15 diplomat, “cemaatin çalışma evlerinde mahrem imamların kendilerine sınav sorularını verdiğini” anlattı.
23.07.2019 Gündem
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti...
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti... Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 9 bakanlığın teşkilat yapılanmasındaki Hukuk Müşavirlikleri kaldırılarak Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlükleri kuruldu. Ulaştırma türlerinde meydana gelen belirgin bir etkiye sahip kaza veya olayları araştırmak ve incelemek üzere "Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığı" kurulacak. Söz konusu başkanlık bünyesinde oluşturulacak 7 kişilik "Değerlendirme Heyeti" kara, hava ve deniz ulaşımındaki önemli kaza veya olayları mercek altına alacak.
10.01.2019 Ekonomi
İŞKUR'dan binlerce memur adayına müjde!
İŞKUR'dan binlerce memur adayına müjde! İŞKUR üzerinden 5 bakanlık ve 31 kamu kurumunun personel alım ilanları yayımlandı. Memur olma hayali kuran binlerce kişi DPB personel alım ilanlarına İŞKUR üzerinden ulaşabiliyor.
16.10.2018 Ekonomi
Kamu personel alımı hangi tarihte başlayacak? Hangi branşlara memur alınacak
Kamu personel alımı hangi tarihte başlayacak? Hangi branşlara memur alınacak Kamu personel alımı için geri sayım sürüyor. Çeşitli kurumlar yıl tamamlanana kadar yaklaşık 30 bin geçici memur istihdam edecek. Kamu kurumları memur alımı için üst üste duyurular yayınlamaya devam ediyorlar. İşte kamu personel alımına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dışişleri Bakanlığı Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dışişleri bakanlığı personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.