Diş Hekimi

Diş Hekimi

Son dakika diş hekimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diş hekimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diş hekimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Hekimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş hekimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.097 diş hekimi haberi bulunmuştur. Tüm diş hekimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" dedi.
17.03.2024 Gündem
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024 Sağlık Bakanlığı, tabip, diş hekimi, eczacılar için 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanına çıktı. Kura başvuruları, "https://ekip.saglik.gov.tr" adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacak. Peki, Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? İşte Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Başkan Güler müjdeyi verdi: "Diş hekimlerimize hayırlı olsun"
Başkan Güler müjdeyi verdi: "Diş hekimlerimize hayırlı olsun" Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Adana Diş Hekimleri Odası olarak TDB’ne taşıdıkları ‘Bir diş hekiminin yanında sigortalı bir diş hekimi çalıştırılmalı’ önerilerinin TBMM’de kabul gördüğünü, bunun memnunluk verdiğini söyledi.
18.02.2024 Adana
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak!
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak! Sağlık alanında eleman temininde sıkıntı çekilen yerlerde sözleşmeli pozisyon sayısının 27 binden 36 bine çıkarılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Uzmanı uyardı: Uzun süreli yutkunma güçlüğü ağız kanseri işareti olabilir
Uzmanı uyardı: Uzun süreli yutkunma güçlüğü ağız kanseri işareti olabilir Dünyada en fazla rastlanan 6’ncı kanser türünün ağız kanseri olduğunu söyleyen Uzman Diş Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Gülfem Özlü Uçan, “Ağız kanseri sık rastlanmasına rağmen konuyla ilgili farkındalık oldukça düşük. Tüm kanserler içerisinde en ölümcül 8’inci kanser türü. Ağız kanserleri sinsice ilerlediği için teşhisi de gecikiyor. Dört haftadan fazla süreyle ağız, çene ve yüzde hissedilen ağrı, boyunda son zamanlarda meydana gelen açıklanamayan şişlik, üç haftadan fazla süren yutkunma güçlüğü gibi belirtilere dikkat edilmeli” ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Sağlık
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan şüphelilerin, jandarmadaki ifadelerinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söylediği öğrenildi.
7.01.2024 Gündem
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir diş hekimi, kendine ait evde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.
7.01.2024 Gündem
Diş Apsesi Nasıl Geçer? Diş Apsesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Apsesi Nasıl Geçer? Diş Apsesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş apsesinin geçmesi için dişin çekilmesi ya da diş apsesinin boşaltılması gerekebilir. İlaç tedavisi veya kanal tedavisi de bunun geçmesi için tercih edilebilir.
1.01.2024 Sağlık
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı'
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı' Niğde Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Can, sürekli ağız kokusunun birçok nedeni olabileceğini belirterek, sistemik rahatsızlıkların araştırılmasına ve düzenli ağız bakımına dikkati çekti.
24.12.2023 Yaşam
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Deprem bölgesinde sağlığa erişimde yapılan uygulamaların süresi uzatıldı
Deprem bölgesinde sağlığa erişimde yapılan uygulamaların süresi uzatıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Afet bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız için sağlığa erişimde yapılan uygulamaların süresi 30 Nisan 2024 tarihine kadar uzatıldı" açıklamasını yaptı.
5.12.2023 Gündem
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı!
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı! Diş ağrısı şikayetiyle gittiği dişçide uygulanan tedaviyi beğenmeyen hasta doktara dehşeti yaşattı. Diş hekimini yaralayan şahıs olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri güvenlik kameralarından eşgalini tespit ettiği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı, kliniğin güvenlik kameralarına yansıdı.
21.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Diş gıcırdatmak yüzü yaşlandırıyor!
Diş gıcırdatmak yüzü yaşlandırıyor! Dünya genelinde pek çok insan, diş gıcırdatmaktan şikayet ediyor. Bu problemi çeşitli tedavi yöntemleriyle çözmenin mümkün olduğunu söyleyen Diş Hekimi Güzin Kırsaçoğlu ise diş gıcırdatmanın stres ile açıklarken yüzü daha hızlı yaşlandırdığını belirtti.
4.11.2023 Sağlık
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Diş fırçası en iyi orada saklanır! Diş hekimi açıkladı: Fırçayı banyoda tutmayın!
Diş fırçası en iyi orada saklanır! Diş hekimi açıkladı: Fırçayı banyoda tutmayın! Diş fırçanızı banyoda bırakıyorsanız acilen bunu terk edin. Pratik olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Diş hekimlerinin önemli tavsiyesidir fırçayı banyoda bırakmamak. Uzmanlar diş fırçasını nerede saklamanız gerektiğni açıklıyor.
22.09.2023 Sağlık
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu Kliniğinde 40’a yakın çocuğa ebeveynleri tarafından cinsel tacizde bulunulduğu yönünde rapor hazırlayan FETÖ/ PDY üyesi psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu deşifre oldu. Düzenbazlığın çocuklara uygulanan hipnozla gerçekleştirildiği tespit edildi.
17.09.2023 Yaşam
Deprem bölgesinde GSS kapsamında yapılan düzenlemelerin süresi uzatıldı
Deprem bölgesinde GSS kapsamında yapılan düzenlemelerin süresi uzatıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesi illerinde Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresini 30 Kasım'a kadar uzattıklarını duyurdu.
28.07.2023 Gündem
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum Diş ağrısı sandı ama bambaşka bir hastalık çıktı! Halk arasında delirten hastalık olarak biliniyor, hayatı kabusa çeviriyor. Antalya'da 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Feride Kandan'ın, yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılara neden olan 'Trigeminal Nevralji' nedeniyle hayatı altüst oldu. Kandan, “Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Yaşam
SMA ve Diş hekimliği uygulaması! Bakan Koca: Yakında uygulamaya geçecek
SMA ve Diş hekimliği uygulaması! Bakan Koca: Yakında uygulamaya geçecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SMA Bilim Kurulu’nun gen terapisini kimlere uygulanabileceğini belirlediğini ifade ederek, “Hangi hasta grubunda kullanılabileceğini tespit etti. Etkili olduğu bir hasta grubu var. Uygulanmak üzere planımızı yaptık. Yakında uygulamaya geçecek” dedi. Bakan Koca ayrıca, İstanbul’da nadir hastalıkların tedavisi için yeni bir hastanenin kurulduğunu da açıkladı.
7.06.2023 Gündem
Yeniden çıkabiliyor ve tedavisi yok! Ciddi hastalıkların belirtisi olabilir
Yeniden çıkabiliyor ve tedavisi yok! Ciddi hastalıkların belirtisi olabilir Geçse de yeniden çıkabiliyor. Bir tedavisi yok. İyi huylu ve bulaşıcı değildir. Halk arasında ağız yaraları olarak da bilinen aft, yaygın olan ve birçok insanı etkileyebilen bir hastalık. Nadir de olsa birkaç ciddi hastalığın olası bir belirtisi olabilir. Peki aftöz ülser belirtileri ve çeşitleri nelerdir? Aftöz ülserlerinden ne zaman korkmalıyız? İşte uzman isimden önemli açıklamalar...
12.05.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Hekimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş hekimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.