Dış Hatlar

Dış Hatlar

Son dakika dış hatlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dış hatlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dış hatlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dış Hatlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dış hatlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 884 dış hatlar haberi bulunmuştur. Tüm dış hatlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Erciyes ve Kapadokya turizmine yeni soluk
Bakan Uraloğlu açıkladı! Erciyes ve Kapadokya turizmine yeni soluk Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kapadokya turizm bölgesinin hava trafiğinde önemli yer tutan Kayseri Havalimanı’nın yeni terminal binası ve apron yapımının 3 yıldır sürdürülen çalışmaların da son aşamaya gelindiğini bildirdi.
22.01.2024 Gündem
Antalya yılbaşı haftasında rekor kırdı
Antalya yılbaşı haftasında rekor kırdı Turizmin başkenti Antalya 23-30 Aralık tarihlerinde günlük girişlerde rekor üstüne rekor kırdı. Antalya’ya yılın son haftasında hava yoluyla 121 bin 139 turist geldi.
31.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı İstanbul'daki uluslararası havalimanlarından birinde düzenlenen operasyonda, Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan kalkan uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı. Sahte oldukları değerlendirilen 580 bin Amerikan dolarına el konulurken, Arap kökenli şüpheliler tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı Belçikalı turist çift, ülkelerine dönüşte Antalya Havalimanı’nda çantalarında bulunan ve “Akvaryuma koymak için topladık” dedikleri taş parçaları nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Belçikalı çifte yurtdışı yasağı getirildi. Olay, Belçika medyasında mağduriyet gibi yansıtıldı ve Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştü. Oysa ki Antalya Müzesi uzmanları taşların Roma Dönemi’nden kalma olduğunu tespit etti. O taşlar müzede korumaya alındı.
29.09.2023 Yaşam
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı, 14 Temmuz günü 123 bin 449 yolcuyla elde ettiği rekoru, 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşen 674 uçuşta, 123 bin 607’ye yükselterek aynı hafta sonu iki büyük rekora imza attı.
18.07.2023 Ekonomi
THY bayram öncesi yolcu rekoru kırıyor
THY bayram öncesi yolcu rekoru kırıyor Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yarın başlayacak 9 günlük bayram tatili nedeniyle Türk Hava Yolları(THY) bugün yapacağı bin 664 sefer ve 285 bin 877 yolcuyla uçuş ve yolcu rekoru kıracak.
23.06.2023 Gündem
İstanbul Havalimanında tatil yoğunluğu yaşandı
İstanbul Havalimanında tatil yoğunluğu yaşandı İlk, ortaöğretim ve lise kademelerindeki okullarda 2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından memleketlerine ve tatile gitmek için hava yolunu tercih eden vatandaşlar İstanbul Havalimanı'na akın etti.
17.06.2023 Gündem
Yurt dışı temsilcilikleri ve gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı! İşte kullanılan oy sayısı
Yurt dışı temsilcilikleri ve gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı! İşte kullanılan oy sayısı Cumhurbaşkanı 2'inci tur seçimi için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı Türk vatandaşlarının oy verme işlemi başladı. Esenboğa Havalimanı’nda kurulan 8 sandıkta seçmenler oy kullanmaya başladı.
20.05.2023 Gündem
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi!
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi! Havaalanlarında oy kullanma başladı mı, oy kullanma ne zaman bitiyor? Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, İstanbul Havalimanı'nda oy kullanmaya başladı. Peki, oy kullanma ne zaman bitiyor? İşte Havalimanlarında oy kullanma saatleri…
20.05.2023 Seçim
Tüm yılların rekoru kırıldı! Antalya turizminde 'en güzel kış'
Tüm yılların rekoru kırıldı! Antalya turizminde 'en güzel kış' Antalya turizminde 2023 yılı Ocak- Nisan arasındaki 4 aylık dönemde tüm yılların rekoru kırıldı. 'Kış dönemi' olarak kabul edilen bu süreçte, kente 1 milyon 811 bin turist geldi. Sadece nisan ayında 1 milyon 11 bin turistin geldiğini belirten Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, "Turizmde en güzel kış diyebiliriz. Turizm sektörü, bu yıl en iyi nisan ayını yaşadı" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Esenboğa Havalimanı'nda oy verme devam ediyor
Esenboğa Havalimanı'nda oy verme devam ediyor Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci dönem milletvekili genel seçimleri için yurt dışında kayıtlı Türk vatandaşlarının Esenboğa Havalimanı'nda dün başlayan oy verme işlemi devam ediyor.
28.04.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı Yaklaşan bayram tatiline Nisan ara tatilinin de eklenmesiyle oluşan yoğunluk için gerekli hazırlıkları tamamlayan Sabiha Gökçen Havalimanı, 150 rotadan binlerce yolcuyu sevdiklerine kavuşturmak için hazır.
17.04.2023 Ekonomi
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük'
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük' Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan, 2 bin 400 elektronik cihaz ve binlerce eşya Avcılar'da satışa çıkarıldı. Satış mağazasının önünde sabah erken saatlerde kuyruk oluştu.
11.03.2023 Yaşam
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hakan Sabancı ve oyuncu Hande Erçel, Paris tatili dönüşü görüntülendi. Yaklaşık üç aydır aşk yaşadıkları iddia edilen çift ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.
6.03.2023 Magazin
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 17 Kasım'da verilen Türkiye'ye iade edilme kararı, bugün Durres Temyiz Mahkemesi tarafından onandı.
30.12.2022 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Rekor kırıldı, en yüksek rakam...
Türkiye için sevindiren gelişme! Rekor kırıldı, en yüksek rakam... Türkiye için sevindiren gelişme. Böylesi ilk kez oluyor. Rekor kırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, turizm bölgesinde yer alan Antalya Havalimanı’nda Kurban Bayramı’nın birinci günü 1034 uçak trafiği ile rekorun tazelendiğini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
Trabzonspor'un peşine düştüğü Alioski İstanbul'da
Trabzonspor'un peşine düştüğü Alioski İstanbul'da Trabzonspor'un transfer etmek istediği Kuzey Makedon sol bek Alioski'nin “İstanbul Airport Dış Hatlar” diye yaptığı paylaşım bordo mavili cephede heyecan yarattı.
15.06.2022 Trabzonspor
İstanbul Havalimanı’nda Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisiyle alışveriş dönemi
İstanbul Havalimanı’nda Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisiyle alışveriş dönemi İstanbul Havalimanı’ndaki alışveriş alanında yolculara eşlik ederek mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisi hayata geçirildi. Yolcular, İGA’nın mobil aplikasyonu sayesinde mağazalar arasında gezintiye çıkabilmenin yanı sıra fiyat ve kampanyalar hakkında da bilgi alabilecek.
16.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kimlik kartları ile ilgili flaş açıklama! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Kimliğini alana ücretsiz ulaşım hakkı...
Kimlik kartları ile ilgili flaş açıklama! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Kimliğini alana ücretsiz ulaşım hakkı... Kimlik kartlarında yeni dönem başladı. Birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. e-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Kimliğini alanlar kullandığı toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat hakkından yararlanabiliyor. Tüm resmi ve özel halk otobüsleri, deniz ulaşım araçları ve TCDD bünyesindeki trenlerden para ödemeden faydalanabiliyor. Ayrıca müze ve ören yerleri, milli parklar, tabiatı koruma alanları ve tabiat parklarını da ücretsiz bir şekilde ziyaret edebiliyor. Devlet tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için pek çok ayrıcalık tanınıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için başvurularını e-Devlete taşıdığı engelli kimlik kartına Ağustos 2021’den bugüne kadar 47 bin 343 kişi başvurdu.
1.04.2022 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret!
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret! Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman Türkiye'ye geldi.
4.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dış Hatlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dış hatlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.