Diş Beyazlatma

Diş Beyazlatma

Son dakika diş beyazlatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diş beyazlatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diş beyazlatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Beyazlatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş beyazlatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 diş beyazlatma haberi bulunmuştur. Tüm diş beyazlatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigara ve çaydan sararan dişleri bembeyaz yapıyor: Karışımın malzemeleri mutfağınızda var!
Sigara ve çaydan sararan dişleri bembeyaz yapıyor: Karışımın malzemeleri mutfağınızda var! Günlük sigara ve çay tüketimi, yiyecekler ve diğer sebepler dişlerin sararması için yeterlidir. Dişleri beyazlatma çabaları ise genellikle bir dişçi koltuğunda son bulur. Ancak evinizdeki malzemelerle hazırlayacağınız bu karışımla pırıl pırıl dişlere kavuşacaksınız.
18.02.2024 Yaşam
Ağızdaki bakterileri anında yok ediyor! Macun bittiyse bununla çalkalayın: "Çünkü malik asit, d-limonen diş lekelerini çıkarır"
Ağızdaki bakterileri anında yok ediyor! Macun bittiyse bununla çalkalayın: "Çünkü malik asit, d-limonen diş lekelerini çıkarır" Diş lekeleri günlük yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Düzenli fırçaladığınız halde çay ve kahve tüketimi istenilen beyazlığa ulaşmanızı engeller. Bu meyvelerin içerisinde malik asit ve d-limonen maddesi var. İşte beyaz ve lekesiz dişler için ağız çalkayalacak o besinler...
29.01.2024 Yaşam
Deneyenler öneriyor, bu yöntemler dişleri 3 ton açıyor! Dişçiye gitmeye gerek yok, Avrupalılar dişlerini böyle beyazlatıyor!
Deneyenler öneriyor, bu yöntemler dişleri 3 ton açıyor! Dişçiye gitmeye gerek yok, Avrupalılar dişlerini böyle beyazlatıyor! Çay ve kahveden vazgeçemiyor, ancak aynaya bakınca bembeyaz dişler göremeyince moraliniz bozuluyorsa doğru yerdesiniz. Kimyasal yollara başvurmadan dişlerinizin rengini açmak sandığınız kadar zor değil. Dişlerinizi güvenli ve etkili bir şekilde beyazlatmak, kısa sürede parlak bir gülümsemeye sahip olmak istiyorsanız, bir de sizin için hazırladığımız yöntemlere göz atın.
5.05.2023 Sağlık
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir?
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir? Diş Hekimi Dr. Şahin Durmuş, ağız sağlığına ve güzel bir gülümsemeye nasıl kavuşulacağını tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir?
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir? Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Pınar Ünlü Kutay ortodonti tedavisi ile güzel bir gülüşe sahip olmak için yapılan uygulamaları sizler için anlatıyor.
11.05.2022 Sağlık
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı Sağlıklı bir gülüşü etkileyen hususların bulunduğunu belirten Lema Clinic Kurucusu Polen Akkılıç, “Son teknoloji ile mükemmel bir gülüş sağlıyoruz. Bizim için hastalarımızın istedikleri gülüşe ulaşabilmeleri çok önemli.” ifadelerinde bulundu.
30.04.2022 Yaşam
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural!
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural! Diş Hekimi Şahin Durmuş, sağlıklı bir ağız ve ışıl ışıl bir gülümseme için dikkat edilmesi gereken 5 altın kuralı sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
Fark edilince üzerine yürüdü, videoları silmeye çalıştı! İstanbul'daki AVM'de...
Fark edilince üzerine yürüdü, videoları silmeye çalıştı! İstanbul'daki AVM'de... İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir AVM'nin içinde stant açarak diş temizliği yapan kişiyle, "Doktor musunuz? Çalışma izniniz var mı?" diye soran, standı görüntülemeye çalışan bir diş hekimliği öğrencisi arasında tartışma çıktı. Tartışma anları öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile zabıta ekipleri devreye girdi. Yapılan incelemeler sonrası stant kapatılırken, sahiplerine idari para cezası verildi.
29.03.2022 Yaşam
Diş beyazlatma akımı ölüme kadar götürüyor!
Diş beyazlatma akımı ölüme kadar götürüyor! Sosyal medyada beğeni peşinde koşanlar, bu sefer de diş beyazlatma videoları yayınlamaya başladı. Bu videoların bazılarında kişi karbonat, diş macunu ve benzeri malzemeleri alüminyum folyoya dökerek dişlerine yapıştırıyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise dişlerinin beyazlığının sırrının muz kabuğu, karbonat, limon veya tuz ile diş fırçalamak olduğunu öne sürüyor. Diş Hekimi Arzu Yalnız, "Alüminyum folyonun içerisinde ağır metaller var, bu zehirlenmeye götürür. İçine konulan limon, karbonat, sirke tarzı şeyler onun daha çok aşınmasına sebep olur ve tükürük yoluyla bunlar yutulur. Bu sağlık açısından çok tehlikeli, diş açısından da dişin minesini yumuşatan dişe zarar verip gerçek sağlıklı dokuyu aşındıran eylemlerdir bunlar. Bu metallere karşı alerjik bir reaksiyonu varsa ölüme kadar götürebilir" dedi.
7.02.2022 Yaşam
Diş beyazlatmak isteyenlerin dikkat etmeleri gerekenler nelerdir?
Diş beyazlatmak isteyenlerin dikkat etmeleri gerekenler nelerdir? Diş beyazlatma işleminin mutlaka hekim kontrolünde yaptırılması gerektiğini belirten Diş Hekimi Dr. Şahin Durmuş, diş beyazlatmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.
13.01.2022 Sağlık
Diş beyazlatmada dikkat edilmesi gerekenler!
Diş beyazlatmada dikkat edilmesi gerekenler! Diş beyazlatma işleminin mutlaka hekim kontrolünde yaptırılması gerektiğini belirten Diş Hekimi Dr. Şahin Durmuş, diş beyazlatmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.
13.01.2022 Sağlık
Estetik bir gülüş için turizm akımı!
Estetik bir gülüş için turizm akımı! IstaDental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Türkiye’nin estetik gülüş turizminde en fazla tercih edilen ülkelerinden biri olduğunu belirtti.
30.12.2021 Sağlık
Diş estetiği ağız sağlığına da katkı sağlar
Diş estetiği ağız sağlığına da katkı sağlar Msc. Dt. Mikail Ömergil, diş estetiği uygulamalarının sadece diş ve ağız yapısının görünümüne yönelik olduğu şeklinde bir algı olduğunu fakat diş estetiği uygulamalarının sadece görünüme değil ağız sağlığına da katkı sağladığını belirtti.
16.10.2021 Sağlık
Sağlıklı ve düzgün dişler özgüveni artırıyor!
Sağlıklı ve düzgün dişler özgüveni artırıyor! Diş yapısının bozuk olması, çürük dişlerden kaynaklanan ağız kokuları ve çeşitli nedenlerle ağız diş problemleri yaşayanlar, modern uygulamalar ile başarılı sonuç elde edebiliyor. Diş Hekimi Hacer Esved Alireisoğlu, diş estetiğinin önemi ve tedavi yöntemlerini anlattı.
20.08.2021 Sağlık
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama Protetik Diş Tedavisi Bölümü'nden Uzm. Dr. Halenur Bilir, "Gülüşünden memnun olmayanlar için en ideal gülüş artık kişiye özel olarak tasarlanıyor. Gülüş estetiğinde hastanın yaşı, mesleği, cinsiyeti, yüz ve çene yapısı da göz önünde bulunduruluyor." ifadelerini kullandı.
11.08.2021 Sağlık
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm Diş turizminin kişilerin daha düşük maliyetli diş bakımı almak için yabancı ülkelere seyahat etme ile oluştuğunu belirten Diş hekimi Şahin Durmuş, diş turizmi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
5.08.2021 Sağlık
Sağlıklı dişlere sahip olmanın 9 yolu
Sağlıklı dişlere sahip olmanın 9 yolu Yetişkinlik döneminde sağlıklı dişlere sahip olmak için çocuklukta ilk dişlerin çıkışından itibaren ağız ve diş bakımının düzenli olarak yapılması büyük önem taşır. Dr. Dt. Beril Karagenç Batal daha sağlıklı ve güzel dişler için öneriler verdi.
3.08.2021 Sağlık
'Gülüş tasarımında öncelikle diş eti sağlığı ve estetiği sağlanmalı'
'Gülüş tasarımında öncelikle diş eti sağlığı ve estetiği sağlanmalı' Dr. Hatice Kübra Köse, "Gülüş tasarımında öncelikle diş eti sağlığı ve estetiği sağlanmalı. Çünkü güzel bir gülümseme için 'pembe estetik' olarak da bilinen diş eti estetiği oldukça önemlidir. Bu nedenle gülüş tasarımına, diş eti tedavisiyle ve seviyeleme işlemleriyle başlanır" dedi.
17.07.2021 Sağlık
Bilinçsiz beyazlatma dişlerde hasar bırakabiliyor
Bilinçsiz beyazlatma dişlerde hasar bırakabiliyor Temizliğin ve sağlığın işaretlerinden biri olan beyaz dişler, özgüveni artırırken estetik bir görünümün de olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Günlük yaşamda tükettiğimiz besinler başta olmak üzere kullanılan ilaçlar ya da yapısal nedenler dişlerin sararmasına yol açabiliyor. Bu sararmalar ise ev tipi, ofis tipi, kombine ya da tek diş beyazlatma işlemi ile giderilebiliyor. Doğal ya da doğal olmayan yollarla yapılan bilinçsiz beyazlatmalar ise dişlerde geri dönüşümsüz hasarlara neden olabiliyor. Ağız ve Diş Sağlığı Bölümünden Dr. Dt. Janset Şengül, diş beyazlatma yöntemleri ve etkileri ile ilgili bilgi verdi.
30.06.2021 Sağlık
'Beyazlatma tedavisi, diş hekimi kontrolünde yapılmalıdır'
'Beyazlatma tedavisi, diş hekimi kontrolünde yapılmalıdır' Diş beyazlatma olarak bilinen ‘bleaching’ tedavisinin, diş yapısını korumaya öncelik veren bir tedavi olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Fatma Aytaç Bal, “Estetik bir gülüşe sahip olmak isteyen kişiler için güvenli ve etkili bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Beyazlatma tedavisi, yan etkilerin gelişebileceği riski de göz önünde bulundurularak mutlaka diş hekimlerinin kontrolünde uygulanmalıdır'' dedi.
11.01.2021 Sağlık
'Karbonat, elma sirkesi ile diş beyazlatma dişleri çiziyor'
'Karbonat, elma sirkesi ile diş beyazlatma dişleri çiziyor' Evde uygulanan diş beyazlatma yöntemleri yaygınlaşırken, doğal olarak bilinen ev yapımı malzemeler ile gerçekleştirilen uygulamalar dişlere zarar verebiliyor. Diş hekimi Burak Gümüştaş “Kontrolsüz yapılan diş beyazlatma işlemi daha çok zarara neden olur. Evde kullanılan karbonat, elma sirkesi ile diş fırçalama çiziklere neden olur. Evde kullanılabilecek en güvenli yol beyazlatıcı diş macunlarıdır” dedi.
10.06.2020 Sağlık
Uzmanından uyarı: Karbonat dişi çiziyor
Uzmanından uyarı: Karbonat dişi çiziyor Evde diş beyazlatmanın kötü sonuçları olabileceğine karşı uyaran Dr. Öğr. Üyesi Burak Gümüştaş, “Beyazlatma tozu, karbonat, elma sirkesi ile fırçalamalar dişlerin yüzeyinde çizikler oluşturur. Bu çizikler kısa zamanda renklendirici maddelerin tutulumu ile daha da sarı görünümde dişlere neden olur” dedi.
26.12.2019 Sağlık
Dişlerdeki sararmalar gülüşü etkiliyor
Dişlerdeki sararmalar gülüşü etkiliyor Diş beyazlatıcı jellere dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunan Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, "Diş beyazlatma işlemi için bir engeliniz yok." dedi.
10.12.2019 Sağlık
Diş beyazlatırken dikkat edin!
Diş beyazlatırken dikkat edin! Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, diş beyazlatma işleminin bilinen diş temizliğinden farklı bir tedavi yöntemi olduğunu belirterek, "Ofis ortamında Işın ile hekiminiz tarafından yapılan bir estetik tedavi yöntemidir" dedi.
7.12.2019 Sağlık
Evde diş beyazlatma yöntemleri!
Evde diş beyazlatma yöntemleri! Ağız ve diş sağlığımıza dikkat ettiğimiz halde günlük yediğimiz ve içtiğimiz besinler dişlerimizin sararmasına sebep olabilir. Bu durum gülüşümüzü bile etkiler. En güzel gülüş bembeyaz dişlerle gerçekleşir. Evde doğal yöntemlerle diş beyazlatmak mümkün. Diş beyazlatma yöntemlerini düzenli uyguladığınızda 4 - 6 ton arası renk farkı olacağını göreceksiniz. Eğer " evde diş beyazlatma yöntemleri nelerdir, doğal diş beyazlatma nasıl yapılır " merak ediyorsanız detaylar haberimizde.
28.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Beyazlatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş beyazlatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.