Dinleme

Dinleme

Son dakika dinleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dinleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dinleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.581 dinleme haberi bulunmuştur. Tüm dinleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Mukabele saatleri ve kanalları 2024! Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? Diyanet TV mukabele saatleri 2024
Mukabele saatleri ve kanalları 2024! Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? Diyanet TV mukabele saatleri 2024 Diyanet TV'de mukabele saat kaçta başlıyor? Mukabele saatleri ve kanalları 2024 ile ilgili aramalar arttı. Ramazan ayıyla Diyanet TV’deki okunan Kur’an-ı Kerim’i kendisi de takip etmek isteyenler Ramazan ayı mukabelesi saatlerini merak ediliyor. Peki, Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? İşte Mukabele saatleri ve kanalları 2024…
13.03.2024 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı MİT ve İstanbul emniyetinin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Rüyada Kaybolduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaybolmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kaybolduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaybolmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada kaybolduğunu görmek duygusal olarak yorulmak ve hislerinin karışması anlamlarına gelmektedir. Bu kişilerin hayatlarında bazı değişikler olacağı ve bu değişiklikler ile beraber hayatının daha iyi gideceği rivayet edilir.
12.01.2024 Eğitim
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Çoğu insanda sabah aç uyandığımdan veya gün içerisinde farklı nedenlerden dolayı boyun tutulması görülebilir. Bazen kısa sürede geçen boyun tutulması bazen ise uzun bir süre devam eder. Tabi bu durumu yaşayan kişiler çözüm için ne yapmaları gerektiğini merak ederler. Özellikle dinlenmek ve bazı egzersizler boyun tutulması için son derece iyi gelir.
1.01.2024 Sağlık
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
1. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 1. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
1. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 1. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular Öğrencilerin eğitim hayatına ilk defa başladığı bu dönem içerisinde, çocukların alışma süreci sağlayacak müfredat sunulmaktadır. 2023-2024 Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ise Türkçe konusunda okuma yazma üzerinden farklı konular sağlamış durumdadır.
30.11.2023 Eğitim
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Spotify Wrapped ne zaman çıkıyor? 2023 Spotify özetine nasıl erişilir? İşte 2023 Spotify enleri...
Spotify Wrapped ne zaman çıkıyor? 2023 Spotify özetine nasıl erişilir? İşte 2023 Spotify enleri... Spotify, her yıl olduğu gibi 2023 Wrapped için geri sayım başladı. Yıl sonlarının vazgeçilmez haberinde Spotify'da en çok dinlenilenler, kaçırılan hit şarkılar ve yılın sanatçıları gibi kategoriler yer alıyor. Bununla birlikte "Spotify 2023 Wrapped ne zaman çıkacak?" sorusu da gündem oldu. Kullanıcıların "Spotify dinleme özetine nasıl bakılır?" araştırması da hız kazandı.
21.11.2023 Yaşam
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava Spotify sesli kitap dünyasına iddialı bir giriş yaparak Premium abonelerine 150 binden fazla kitaba erişim ve ayda 15 saat dinleme imkanı sunuyor.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, bu öğretim yılına mahsus olmak üzere, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacağını duyurdu.
27.09.2023 Eğitim
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
MEB duyurdu! Sınav sistemi kaldırıldı, işte yeni dönem
MEB duyurdu! Sınav sistemi kaldırıldı, işte yeni dönem Milli Eğitim Bakanlığı ilkokullarda sınav sistemini kaldırdı. Bu yıldan itibaren ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda öğrencilerin notlarını sınavlar değil gelişim dosyaları belirleyecek. Sisteme göre her öğrencinin bir gelişim dosyası olacak. Peki sistem nasıl işleyecek? İşte öğrenci milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
19.09.2023 Eğitim
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze...
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze... Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaş Karadeniz'de tansiyonun tehlikeli bir şekilde artmasına neden olmuştu. Karadeniz'de gerçekleşen yanlış anlaşılma neredeyse dünya savaşının çıkmasına neden olacaktı. Bir yıl saklanan gerçeği ortaya çıkaran BBC, Rus Su-27 pilotlarının kendi aralarındaki konuşmaların detaylarını paylaştı. Buna göre, yer istasyonundan belirsiz emrin ardından Rus pilotlardan biri Britanya uçağına doğru füzeleri ateşledi.
14.09.2023 Dünya
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yazılı sınavlar kalktı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yazılı sınavlar kalktı Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ölçme değerlendirme ile ilgili esasları düzenleyen yönetmeliğe göre, okullarda sınav haftası uygulaması yapılacak. Sınavların hangi tarihlerde yapılacağı, öğretim yılı başında ilan edilecek.
9.09.2023 Eğitim
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu.
8.09.2023 Gündem
UniChallenge, Tech versiyonuyla beşinci kez düzenleniyor
UniChallenge, Tech versiyonuyla beşinci kez düzenleniyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, ilki 2015 yılında düzenlenen Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı UniChallenge, Tech versiyonuyla beşinci kez düzenleniyor.
24.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurularının süresi 15 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
14.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan 4 katlı yol yalısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Göçük altında kalan 2 kişiden biri hafif yaralı olarak kurtarıldı, itfaiye tarafından ağır yaralı olarak çıkarılan stajyer mimar Atilla Aydın (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
12.08.2023 Gündem
Evden çalışanlar dikkat! Personele klavye dinleme uygulaması, işinden kovuldu
Evden çalışanlar dikkat! Personele klavye dinleme uygulaması, işinden kovuldu Büyük bir sigorta şirketi evden çalışan personelini kontrol etmek için klavye dinleme (keystroke) teknolojisini kullandı. Performansı nedeni ile işten çıkarılan kadının itirazı Adil Çalışma Komisyonu tarafından kabul edilmedi.
9.08.2023 Dünya
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
MSB kahreden haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit düştü
MSB kahreden haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit düştü Van’ın Gürpınar ilçesinde askeri araçla otomobilin çarpışması sonucu yaralanan askerden Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.
11.07.2023 Gündem
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dinleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.