Dindar

Dindar

Son dakika dindar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dindar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dindar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dindar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dindar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.547 dindar haberi bulunmuştur. Tüm dindar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.
16.04.2024 Fenerbahçe
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Okan Buruk'un yanlışını açıkladı! Artık baskı yaratacak, iki yıldız birden kadro dışı
Okan Buruk'un yanlışını açıkladı! Artık baskı yaratacak, iki yıldız birden kadro dışı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'ı maç öncesinde Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında değerlendirdi. Sakatların son durumu hakkında bilgi veren Dindar, Okan Buruk'un açıklamasına değindi.
12.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk'un elini sıkmamıştı! Yıldız isim gemileri yakmışken Okan Buruk 'dur' dedi
Okan Buruk'un elini sıkmamıştı! Yıldız isim gemileri yakmışken Okan Buruk 'dur' dedi Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirirken Oliveria'nın affedilme sürecinde yaşananları açıkladı.
9.03.2024 Galatasaray
2-0 sonrası kapıyı gösterdi! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor, milyon eurolar çöp oldu
2-0 sonrası kapıyı gösterdi! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor, milyon eurolar çöp oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 elenerek kupaya veda eden Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, sezon sonunda Galatasaray'da birçok oyuncunun takımdan ayrılabileceğini ifade etti.
1.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu! Yıldız oyuncu artık kadroda olmayacak
Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu! Yıldız oyuncu artık kadroda olmayacak Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Antayaspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Galatasaray yeniden liderliğe yükseldi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği yıldız ismi yeni sezonda kadroda yer almayacağını belirtti.
27.02.2024 Galatasaray
4-1 sonrası Erdun Timur harekete geçti! Galatasaray'dan Preciado bombası
4-1 sonrası Erdun Timur harekete geçti! Galatasaray'dan Preciado bombası UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turunda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Sparta Prag'da forma giyen Preciado'nun Galatasaray'ın radarına girdiğini açıkladı.
23.02.2024 Galatasaray
Köhn, Vinicius derken Aurier'i es geçti! Okan Buruk'un hamlesi tepki çekecek
Köhn, Vinicius derken Aurier'i es geçti! Okan Buruk'un hamlesi tepki çekecek Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın Sparta Prag'ı sahasında ağırlayacak. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. İşte dikkat çeken Köhn, Vinicius ve Aurier gelişmesi...
14.02.2024 Galatasaray
Galatasaray için Alman devine resti çekti! Sacha Boey, Bakambu'dan gelen paralar boşa gitmedi
Galatasaray için Alman devine resti çekti! Sacha Boey, Bakambu'dan gelen paralar boşa gitmedi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Köhn transferinin mali detaylarını duyurdu.
7.02.2024 Galatasaray
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür?
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür? Moğollar, Avrasya'nın uçsuz bucaksız bozkırlarında yaşayan birçok göçebe gruptan birisiydi. Moğollar ve diğer göçebelerin çoğu, güç için sık sık kendi aralarında savaşmışlardır. Nadiren tek bir lider altında birleşmişlerdir.
31.01.2024 Gündem
Agnostik Nedir, Kime Denir? Agnostikler Neye İnanır?
Agnostik Nedir, Kime Denir? Agnostikler Neye İnanır? Tanrının var olmadığının bilinmediği ya da hiçbir zaman bilinmeyeceği düşüncesi agnostik düşünceyi temsil eder. Bu yönüyle Ateizm düşüncesinden ayrılır. Çünkü ateizme göre tanrı var olmamıştır ve var olmayacaktır. Yapılan demokratik araştırmalar ise, Ateizm ile beraber agnostik düşüncenin, dini olmayan aynı felsefeyi kategori içerisinde yer aldığını gösterir. Yani agnostik düşünce dini açıdan herhangi bir bilginin hiçbir zaman kesinlik kazanmayacağı ifade etmektedir. O yüzden Dindar kesim ile birlikte Ateizm düşünme sahip kesimin dışında bir yapı oluşturur.
11.01.2024 Gündem
İcardi yarın oynayacak mı, İcardi son durum ne? Mauro Icardi, Galatasaray Bayern Münih maçının kadrosunda var mı? Bayern Münih maçında İcardi’nin son durumu
İcardi yarın oynayacak mı, İcardi son durum ne? Mauro Icardi, Galatasaray Bayern Münih maçının kadrosunda var mı? Bayern Münih maçında İcardi’nin son durumu Mauro Icardi'nin sağlık durumu Galatasaray taraftarları tarafından araştırılıyor. Galatasaray, yarın (24 Ekim) UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşılaşacak. Maç öncesinde Icardi'nin maça çıkıp çıkamayacağı sorgulanıyor. Peki, İcardi yarın oynayacak mı, İcardi son durum ne? Mauro Icardi, Galatasaray Bayern Münih maçının kadrosunda var mı? İşte Bayern Münih maçında İcardi’nin son durumu…
23.10.2023 Şampiy10
MİT'ten Sincar'da nokta operasyon
MİT'ten Sincar'da nokta operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde asayiş sorumlusu Halid Reşo Kasım'ı Irak'ın kuzeyindeki Sincar bölgesinde etkisiz hale getirdi.
22.09.2023 Gündem
Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı, sorun var ve mutsuz
Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı, sorun var ve mutsuz Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transfer döneminde kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendiren Galatasaray, rotasını Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e çevirmiş durumda. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi. Nevzat Dindar, Mertens gerçeklerini açıkladı. İşte detaylar...
20.09.2023 Galatasaray
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
İtalya Bayrağı Anlamı Nedir? İtalya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İtalya Bayrağı Anlamı Nedir? İtalya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Güney Avrupa'da önemli oranda İtalya Yarımadası'nda bulunan İtalya, aynı zamanda İtalya Cumhuriyeti olarak da bilinir. Tepeden bakıldığında ise haritada görüntüsü bir çizmeye benzediği için bu yönüyle dünya çapında bilinmektedir.
10.09.2023 Eğitim
Galatasaray'ın uçağı 500-T'ye döndü: Linç ettiniz kaçtı, Okan Buruk bunu istemedi
Galatasaray'ın uçağı 500-T'ye döndü: Linç ettiniz kaçtı, Okan Buruk bunu istemedi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını gruplara yazdıran ve Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam sarı-kırmızılılar milli araya moralli girdi. Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılıların bu akşam bir transferi bitirmesi bekleniyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...
5.09.2023 Galatasaray
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı!
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı! Artvin'de bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nde gergin anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın Resul Dindar'ın sahnesini bastı. Sıra tartışması yaşayan şarkıcılar tartıştı. Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahneyi erken terk etmesini isteyince sinirler gerildi.
14.08.2023 Magazin
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023 Magazin
2023'e damga vuracak takas! Trabzonspor'un yıldızına karşı 2 futbolcu verdi
2023'e damga vuracak takas! Trabzonspor'un yıldızına karşı 2 futbolcu verdi 2-2 biten Zalgiris-Galatasaray maçından sonra '343 Digital' kanalında yaptıkları açıklamalarla dikkat çeken Süleyman Rodop, Alper Mert ve Nevzat Dindar üçlüsü canlı yayında yılın takas haberini duyurdular. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
26.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Yusuf Demir'in yerine geliyor
Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Yusuf Demir'in yerine geliyor İcardi ve Angelino transferleriyle taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran Galatasaray 3.bombasını patlatmak üzere. Sarı Kırmızılı kulübe yakın muhabirlerden Nevzat Dindar 'Taktik Mania' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Paredes, Kerem Demirbay, Alexis Sanchez, Halil Dervişoğlu' istihbaratları ise oldukça dikkat çekti.
14.07.2023 Galatasaray
'Yakın çevresinden duydum Arda Güler 1 yıl Galatasaray'da kiralık olarak...'
'Yakın çevresinden duydum Arda Güler 1 yıl Galatasaray'da kiralık olarak...' Taktik Mania kanalında yaptığı açıklamalarla özellikle Galatasaray camiasında bomba etkisi yaratan Nevzat Dindar'ın "Barcelona'nın Arda Güler'i 1 sene kiralama ihtimali, 'Galatasaray'a mı?' sorusunu akıllara getirdi. Bunu Galatasaray cephesinden duymadık ama en azından o çevrelere yakın kişilerden duydum." sözleri Fenerbahçe cephesinde de bir hayli ilgi uyandırdı.
1.07.2023 Galatasaray
'Dzeko'nun forvet olduğu yerde Samet Akaydın'dan stoper olmaz!'
'Dzeko'nun forvet olduğu yerde Samet Akaydın'dan stoper olmaz!' Taktik Mania kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Berk Bekgöz ve Nevzat Dindar ikilisi Fenerbahçe'nin yeni transferi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandılar. Dzeko, Ryan Kent, Becao, Dennis Man, Zaha gibi yıldızları ele alan ünlü yorumcular yeni teknik direktör konusuna ayrı parantez açarken, Dindar'ın 'Dzeko'nun transfer olduğu bir takımda Samet Akaydın'dan stoper, İrfan Can Eğribayat'tan kaleci olmaz' ifadeleri bomba etkisi yarattı.
26.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da flaş İlkay Gündoğan gelişmesi! 'İstanbul'a gelip bana mesaj attı'
Galatasaray'da flaş İlkay Gündoğan gelişmesi! 'İstanbul'a gelip bana mesaj attı' Moussa Dembele, Günay Güvenç, Paredes, Hakim Ziyech, Angelino gibi futbolcularla yakından ilgilendiği gibi Sacha Boey, Nelsson, Zaniolo'yu elinde tutmak isteyen Galatasaray'ın 8 numarası belli oldu. Sarı Kırmızılı kulübün muhabirlerinden Nevzat Dindar, Dursun Özbek'in transfer gündemine değinirken, Dindar'ın "Yerli bir oyuncunun çok yakını İstanbul'a geldi. Bana mesaj attı. Yerli bir ismin yakını." sözleri oldukça dikkat çekti.
20.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro
Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro Victor Nelsson'u Avrupa devlerinden birinde yollamaya hazırlanan Galatasaray, Udinese forması giyen Arjantinli stoper Nehuen Perez'i gündemine aldı.
13.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dindar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dindar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.