Din Görevlileri

Din Görevlileri

Son dakika din görevlileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan din görevlileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını din görevlileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Din Görevlileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan din görevlileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 din görevlileri haberi bulunmuştur. Tüm din görevlileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı Kızılay, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.  Bu yıl da ‘Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, vekâlet bedellerini de açıkladı. Kurban hisse bedelleri yurt içi için 5 bin 950 TL, yurt dışı için ise 2 bin 650 TL olarak belirledi. Kızılay bu yıl kendisine bağışlanan kurbanların büyük bölümünü deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
2.06.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Memur ve emekliye yüzde 25 zam
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Memur ve emekliye yüzde 25 zam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da "Sözleşmeliye Kadro Şöleni" programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Yeni yılda gözler TBMM'de... İşte sözleşmeli personele kadroda merak edilen detaylar
Yeni yılda gözler TBMM'de... İşte sözleşmeli personele kadroda merak edilen detaylar Yeni yıldaki çalışmalarına 3 Ocak Salı günü başlayacak olan TBMM'de, sözleşmeli personelin kadroya alınması da öncelikli gündem maddelerinden biri. CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan, sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili çalışmalar hakkında detayları paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Sözleşmeli personelin kadroya geçmesine yönelik düzenleme Meclis’e geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro düzenlemesinde tarihi duyurdu. Peki, Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeliye kadroda son durum ne? İşte Sözleşmeliye kadro taslağı detayları!
26.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Sözleşmeli personele kadro düzenlemesinde kapsam genişledi
Sözleşmeli personele kadro düzenlemesinde kapsam genişledi Yüz binlerce kişinin merakla beklediğini haber geldi. Sözleşmeliye kadro geliyor. Şartlar belli oldu. Sözleşmeli personel, kadro için Kabineden çıkacak kararı bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, düzenlemeyle ilgili yeni detayı açıklayarak kapsamın genişletildiğini duyurdu. İşte haberin detayları...
30.11.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi!
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmasına ilişkin düzenlemenin kimleri kapsadığı, hangi kurumlarda çalışan sözleşmeli personelin kadroya alınacağı merak ediliyordu. Detayları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı. Sayıları yaklaşık 227 bin olan sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli ve din görevlilerinin kadro alıp almayacağı merak ediliyordu. Peki, Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? İşte detaylar…
30.11.2022 Çalışma Hayatı
Cuma Hutbesi konusu 30 Eylül 2022! Bu hafta Cuma hutbesinin konusu ne, PDF nasıl indirilir? Diyanet Cuma Hutbesi tam metni!
Cuma Hutbesi konusu 30 Eylül 2022! Bu hafta Cuma hutbesinin konusu ne, PDF nasıl indirilir? Diyanet Cuma Hutbesi tam metni! Cuma namazı öncesi okunacak Cuma hutbesinin konusu belli oldu. İşte 30 Eylül Cuma hutbesi konusu…
30.09.2022 Gündem
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri kapsıyor! Maaşlara zam geliyor, kabul edildi!
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri kapsıyor! Maaşlara zam geliyor, kabul edildi! Emekli, memur milyonları kapsıyor. Müjdeli haber geldi. Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi. Oran belli oldu. Milyonlarca kişinin maaşında büyük artış yaşanacak. AK Parti tarafından 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini TBMM’de kabul edildi. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. Emekli aylığı da belli bir oranda yükselecek. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? İşte son dakika haberinin detayları...
22.09.2022 Emekli
Sözleşmeli memur 3600 ek göstergeden yararlanır mı? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?
Sözleşmeli memur 3600 ek göstergeden yararlanır mı? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Memurların ek göstergesinde 600 puan artış yapan 3600 ek gösterge düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'ndan geçerek yasalaştı. 3600 ek gösterge son durum merak edilirken 3600 ek göstergenin kapsamı ile ilgili aramalar da arttı. Pek çok kişi 3600 ek göstergeden yararlanıp yararlanamayacağını araştırıyor. Bunların başında sözleşmeli memurlar geliyor. Peki, Sözleşmeli memur 3600 ek göstergeden yararlanır mı? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte merak edilen soruların cevapları…
3.08.2022 Memur
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı Hayırseverlerin kurban emanetlerini alan Türk Kızılay, Kurban Bayramı’nın ilk günü itibariyle kesim işlemlerine başladı. Türkiye’de ve dünyanın üç kıtasındaki 21 ülkede kesim işlemlerini başlatan Kızılay ekipleri, yurt dışında kesimlerin hemen ardından, yurt içinde ise anlık ve kavurma konservesi olarak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
9.07.2022 Gündem
Diyanet Kurban bağışı 2022! Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır?
Diyanet Kurban bağışı 2022! Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban Bayramı’na çok az bir süre kaldı. Milyonlarca müslüman Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler de hazırlıklarını tamamlıyor. Bayram öncesi pek çok kişinin gündeminde vekaleten kurban bağışı konusu var. Kurum ve derneklerin kurban bağışı fiyatları sıklıkla araştırılan konular arasında geliyor. Özellikle Diyanet 2022 kurban bağışının nasıl yapılacağı ve Diyanet’in vekalet yoluyla kurban kesim bedeli merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Diyanet kurbanlık bağış 2022 fiyatları ne kadar? Diyanet kurban bağışı nasıl yapılır? Diyanet yurt dışı kurbanlık bağış fiyatı ne kadar? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı kurbanlık bağış fiyatları!
5.07.2022 Gündem
3600 ek gösterge Meclisten geçti mi? Ek gösterge kimleri kapsıyor, kimlere verildi?
3600 ek gösterge Meclisten geçti mi? Ek gösterge kimleri kapsıyor, kimlere verildi? 5,3 milyon memur ve memur emeklisini kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Peki, 3600 ek gösterge Meclisten geçti mi? Ek gösterge kimleri kapsıyor, kimlere verildi?
30.06.2022 Memur
3600 ek gösterge ve öğrenci affı ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ve öğrenci affı ile ilgili son dakika gelişmesi! Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika kararı! Kritik gelişme sonrası milyonlarca kişinin maaşında büyük artış yaşanacak. AK Parti tarafından 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini TBMM’de kabul edildi. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. İşe 3600 ek gösterge ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri...
30.06.2022 Memur
Kızılay, 42 bin hisse kurban etini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak
Kızılay, 42 bin hisse kurban etini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak Türk Kızılay ve Et ve Süt Kurumu organizasyonu kapsamında, bu yıl bağışçılar tarafından vekalet edilen 42 bin hisse kurbanlık et, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
30.06.2022 Gündem
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! Lise mezunları için 4.238 lira fark göründü, 5 milyonu aşkın kişiyi kapsıyor...
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! Lise mezunları için 4.238 lira fark göründü, 5 milyonu aşkın kişiyi kapsıyor... Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi. Milyonlarca kişinin maalında büyük artış olacak. AK Parti, 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sundu. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. Lise ve altı memurların emekli ikramiyelerinde yaklaşık 4.238 lira fark oluşacak.
29.06.2022 Memur
Memur maaşlarında, emekli aylıklarında ve ek ödemelerde büyük artış! Tablo netleşti, 4.238 TL fark..
Memur maaşlarında, emekli aylıklarında ve ek ödemelerde büyük artış! Tablo netleşti, 4.238 TL fark.. Memur ve emekli maaşları ile ilgili son dakika gelişmesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Büyük fark ortaya çıktı. Milyonlarca kişinin maaş ve ikramiyeleri ile birlikte aldıkları ek ödemelerde artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge tablosu belli oldu. Maaş farkları ortaya çıktı. Maaş ve ikramiyelerin yanı sıra birçok kalemde de artış olacak. Aile, doğum, ölüm, giyecek-yiyecek, konut kredisi yardımı, toplu sözleşme ikramiyesi, sosyal denge tazminatı, memura ödül tutarları da artacak
28.06.2022 Kobi
3600 ek gösterge ne oldu? 3600 ek gösterge çıktı mı? 3600 ek gösterge Meclis’e geldi mi?
3600 ek gösterge ne oldu? 3600 ek gösterge çıktı mı? 3600 ek gösterge Meclis’e geldi mi? TBMM’yi yoğun bir hafta bekliyor. TBMM Genel Kurulu, 3600 ek gösterge başta olmak üzere pek çok kanun tekliflerini yasalaştırmak için mesai yapacak. Meclis gündemine gelmesi beklenen düzenlemeler arasında 3600 ek gösterge de bulunuyor. Haftalık çalışmasına 28 Haziran Salı günü başlayacak Genel Kurulda 5,3 milyon memur ve memur emeklisini kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesi görüşülecek. Peki, 3600 ek gösterge ne oldu? 3600 ek gösterge çıktı mı? 3600 ek gösterge Meclis’e geldi mi? 3600 ek gösterge taslağında neler var? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilenler…
27.06.2022 Memur
Temmuz’da memura ne kadar zam yapılacak? Sosyal koruma ilave zammı ne kadar olacak? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?
Temmuz’da memura ne kadar zam yapılacak? Sosyal koruma ilave zammı ne kadar olacak? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? Milyonları kapsıyor! Memur ve emeklileri ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı. Temmuz enflasyon farkı zamları ile ilgili konuşan Bakan Bilgin, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Temmuz’da yapılacak düzenleme ile kamu çalışanlarının nefes alacağını belirten Bakan Bilgin, enflasyon oranında memurların haklarını koruyan oranda ilave zam yapacaklarını belirtti. Peki, Temmuz’da memura ne kadar zam yapılacak? Sosyal koruma ilave zammı ne kadar olacak? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte Bakan Bilgin’in açıklamaları…
24.06.2022 Memur
İran'da 2 din görevlisini öldüren Afgan idam edildi
İran'da 2 din görevlisini öldüren Afgan idam edildi İran'ın Meşhed kentinde İmam Rıza Türbesi'nde 2 Şii din görevlisini öldüren Afganistan uyruklu Abdullatif Muradi’nin sabah saatlerinde idam edildiği açıklandı.
20.06.2022 Dünya
Maaşlara zam geliyor! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, yüzde 22 artış ve...
Maaşlara zam geliyor! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, yüzde 22 artış ve... Maaşlara zam geliyor! Müjdeli haberi verdi. Milyonlarca memuru kapsıyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur ve emekli hepsini yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Yüzde 22 artıyor. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tüm lisans mezunlarını kapsıyor" dedi ve müjdeyi duyurdu. Öte yandan 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge tablosu belli oldu. 3600 ek gösterge maaşları ne kadar etkileyecek? İşte 3600 ek göstergenin avukat, öğretmen, polis ve memur emekli maaşına etkisi...
17.06.2022 Memur
3600 ek gösterge detayları belli oldu! 3600 ek gösterge emekli ikramiyesi ve maaşa etkisi ne? İşte 3600 ek gösterge tablosu!
3600 ek gösterge detayları belli oldu! 3600 ek gösterge emekli ikramiyesi ve maaşa etkisi ne? İşte 3600 ek gösterge tablosu! 5 milyon 300 bin memur ve memur emeklisini kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oldu. Düzenlemeye göre, birinci derece memur olmak kaydıyla tüm öğretmenlerin, 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu polislerin, alan sınırlaması olmaksızın 4 yıllık yükseköğrenim mezunu sağlık çalışanları ile din görevlilerinin ek göstergeleri 3600'e yükseltilecek. Ek göstergesi 3600'e çıkan ve 30 yıllık hizmeti olan bir memurun emekli aylığı ve emekli ikramiyesi artacak. Peki, 3600 ek gösterge emekli ikramiyesi ve maaşa etkisi ne? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge sonrası emekli ikramiyesi ve maaşı ne kadar artacak? İşte 3600 ek gösterge maaş hesaplama!
8.06.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Din Görevlileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki din görevlileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.