Dilan Çiçek Deniz Sevgilisi

Dilan Çiçek Deniz Sevgilisi

Son dakika Dilan Çiçek Deniz sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dilan Çiçek Deniz sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dilan Çiçek Deniz sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilan Çiçek Deniz Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilan çiçek deniz sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 dilan çiçek deniz sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm dilan çiçek deniz sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Thor'u öve öve bitiremedi: 'Sevgisini korkmadan gösteriyor'
Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Thor'u öve öve bitiremedi: 'Sevgisini korkmadan gösteriyor' 'Kusursuz Kiracı' dizisinde 'Mona' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz'in, bir yıldır aşk yaşadığı Thor Saevarsson ile bu yaz nikâh masasına oturması bekleniyordu. Sürpriz bir karara imza atan 27 yaşındaki oyuncu, iş yoğunluğu nedeniyle düğünü ertelediklerini açıklamıştı. Dilan Çiçek Deniz, kendisinden 11 yaş büyük İzlandalı yönetmeni öve öve bitiremedi.
8.09.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz evlilik hazırlığında! Gelinlik bakmaya başladı
Dilan Çiçek Deniz evlilik hazırlığında! Gelinlik bakmaya başladı Sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığında olan Dilan Deniz Çiçek, önceki gün bir AVM'ye girerken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Deniz'in, düğün tarihinin belli olmadığını söylemesine rağmen gelinlik örneklerine baktığı öğrenildi.
12.02.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson'ın ailesiyle tanıştı! 'Hanımlar, beyler; kayınpeder'
Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson'ın ailesiyle tanıştı! 'Hanımlar, beyler; kayınpeder' İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson'ın evlilik teklifine "Evet" diyen Dilan Çiçek Deniz, yeni yılı sevgilisinin memleketinde karşılama kararı aldı. Önceki gün İzlanda'ya giden ve Saevarsson'ın ailesiyle tanışan ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.
25.12.2021 Magazin
Dilan Çiçek Deniz - Thor Saevarsson evleniyor! O detayı ilk kez açıkladı
Dilan Çiçek Deniz - Thor Saevarsson evleniyor! O detayı ilk kez açıkladı Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi aldı. "Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" dedi.
10.12.2021 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile Alihan Aloğlu panik oldu! Bir anda ayırdılar...
Dilan Çiçek Deniz ile Alihan Aloğlu panik oldu! Bir anda ayırdılar... Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün sevgilisi Alihan Aloğlu ile Bebek’te objektiflere yansıdı. Görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergiledi.
21.11.2020 Magazin
'Demet Evgar saygı duyduğum bir oyuncu'
'Demet Evgar saygı duyduğum bir oyuncu' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler’de bir mekanda objektiflere takıldı.
15.10.2020 Magazin
Şok ayrılığı böyle açıkladı
Şok ayrılığı böyle açıkladı Dilan Çiçek Deniz, bir davette görüntülendi.
15.11.2018 Magazin
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku!
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku! 2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz, mankenlikle başlayan kariyerini oyunculukla devam ettiriyor.
7.12.2017 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Magazin gündemine oturan karenin ardından Deniz ile Yazıcıoğlu'ndan ayrılık söylentilerine neden olacak bir hamle geldi.
15.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor'
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Röportajı bitirmeden önce arkadaşlarına takılan Yazıcıoğlu'na, Dadak ile Tanlar'dan yanıt gecikmedi.
12.05.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i yalnız bırakmadı!
Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i yalnız bırakmadı! Birkaç ay önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. Yeni aşka yelken açan ikiliden Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i turnede yalnız bırakmadı. Aşıklar İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı.
10.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun hamlesine karşılık verdi!
Afra Saraçoğlu eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun hamlesine karşılık verdi! Afra Saraçoğlu ile dört yıllık ilişkisini geçtiğimiz aralık ayında bitiren ve kısa süre sonra bir diğer meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'le (28) yeni bir aşka yelken açan oyuncu Mert Yazıcıoğlu (29), sosyal medya hamlesiyle dikkat çekmişti. Bir gün bekleyen Afra Saraçoğlu'ndan eski sevgilisine yanıt geldi.
7.04.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Thor, yeni aşkıyla görüldü! 'Ben evliyim'
Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Thor, yeni aşkıyla görüldü! 'Ben evliyim' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, nikah masasına oturmak için hazırlık yaparken beklenmedik bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığın ardından daha önce de gecelerde eğlenirken görüntülenen Saevarsson, son olarak yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Thor'un yanındaki gizemli kadın, evli olduğunu söyleyerek ortalığı karıştırdı.
11.03.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz dövmesini böyle kamufle ediyor!
Dilan Çiçek Deniz dövmesini böyle kamufle ediyor! İzlandalı sevgilisi Thor Saeversson’dan aniden ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in ilişkisinden geriye sadece bir dövme kaldı. O da Dilan Çiçek Deniz'in göğsünde. Ünlü oyuncu dövmesini kolye ile kamufle ediyor.
29.01.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den kötü haber!
Dilan Çiçek Deniz'den kötü haber! Dilan Çiçek Deniz ile ayrıldığı sevgilisi Thor Saevarsson, geçen yıl Romanya'ya gitmişti. Ünlü oyuncunun başına burada görünmez bir kaza gelmiş, omzu çıkmıştı. Dilan Çiçek Deniz'in yine omzu çıktı.
29.12.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson ayrılığının ardından dövme krizi!
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson ayrılığının ardından dövme krizi! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyordu. Ancak ünlü çift ayrılık kararı aldı. Thor Saevarsson, önceki haftalarda eğlence ortamında görüntülendi. Dilan Çiçek Deniz ile ayrıldığı sevgilisi Thor Saevarsson arasında bu defa dövme krizi yaşanıyor. İkili, birlikte olduğu dönemde yaptırdıkları şimşek dövmesiyle birbirine mesaj yolluyor.
9.12.2022 Magazin
Dilara Kırmıt aralık ayında denize girdi!
Dilara Kırmıt aralık ayında denize girdi! Estetik International Miss & Mr Fashion TV Turkey 2021 yarışmasında birinci seçilen Dilara Kırmıt, dünyanın star mankenleriyle bot göstereceği Milan Fashion Week öncesi Dubai tatiline çıktı.
4.12.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz estetik harikası çıktı!
Dilan Çiçek Deniz estetik harikası çıktı! İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson'la evliliğin eşiğinden dönen oyuncu Dilan Çiçek Deniz bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vücuduyla barışık olmadığını söyleyen Dilan Çiçek Deniz'in estetiksiz halini görenler tanıyamadı..
4.12.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı!
Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson, önümüzdeki evlenmek için hazırlık yapıyordu. Ancak her fırsatta birlikte romantik paylaşımlar yapan ünlü çiftin, ayrıldıkları iddia edildi. İkilinin yakın çevresinin devreye girmesine rağmen Deniz'in geri adım atmadığı da öne sürüldü.
16.11.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve nişanlısından kötü haber geldi!
Dilan Çiçek Deniz ve nişanlısından kötü haber geldi! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Son olarak dijital bir platformda Burak Deniz ile bir filmde oynayan Dilan Çiçek Deniz ve nişanlısından kötü haber geldi. Ünlü oyuncu nişan attı. Thor'un ayrılık nedeni hakkında ilk iddia geldi.
15.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilan Çiçek Deniz Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilan çiçek deniz sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.