Gazete Vatan Logo
Magazin Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı!

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson, önümüzdeki evlenmek için hazırlık yapıyordu. Ancak her fırsatta birlikte romantik paylaşımlar yapan ünlü çiftin, ayrıldıkları iddia edildi. İkilinin yakın çevresinin devreye girmesine rağmen Deniz'in geri adım atmadığı da öne sürüldü.

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı!

Thor Saevarsson, geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Hayranları ise oyuncunun tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

"HALA ŞOKTAYIM!"

Ardından Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" şeklinde konuşmuştu.

"DÜĞÜNLE İLGİLİ ÇOK HAYALİM YOKMUŞ"

Dilan Çiçek Deniz, daha önce de Thor Saevarsson ile ilişkisi hakkında, "Her şey çok iyi gidiyor. Onun da kendi işleri var. Umarım ileriki bir zamanda birlikte bir projede yer alırız" ifadelerini kullanmıştı.

Deniz, basın mensuplarının, "Düğününüzle alakalı hayalleriniz var mı? Nasıl olacak?" sorularına ise, "Galiba o kadar çok hayalim yokmuş... Henüz hiçbir şey planlayamadık. Umarım yakında her şeyi planlayacağız. Şu an için hiçbir şey yok" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

"ERTELEDİK"

Ardından İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile yakın zamanda evlenmeleri beklenen oyuncu, düğünü ertelediklerini söyleyerek; "İkimizin de işleri oldukça yoğun, bu yüzden düğünü erteledik. Seneye yaz gibi olacak. Haberiniz olur zaten" ifadelerini kullanmıştı.

ROMANTİK KUTLAMA

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson, geçtiğimiz aylarda ise birlikteliklerinde bir yılı geride bırakmıştı. Objektif karşısında poz veren çift, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yıl dönümlerini kutlamıştı.

Deniz, sevgilisine; "Canımın yarısı ile birinci yıl dönümümüz... Seni gerçekten derinden seviyorum. Ölmeden önce bilmeni istedim" sözleriyle seslenmişti. Saevarsson da gönderisinde, "Bir yıl ve devam ediyor. Sonsuzluğa ve ötesine..." ifadelerine yer vermişti. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi görmüştü.

BİRLİKTE YAŞADIKLARI EVDEN TAŞINDI

Haberin Devamı

Tüm bu yaşananlardan sonra Dilan Çiçek Deniz'in, önümüzdeki yaz evlenmeye hazırlandığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson’dan ayrıldığı öne sürüldü. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı ortaya çıktı.

Saevarsson’un da Deniz’le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi. Yakın çevresinin barışmak için araya girmesine rağmen, Deniz’in geri adım atmadığı da iddialar arasında.

Başka bir iddiaya göre; ünlü çift geçen hafta arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekânda eğlendi. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Deniz ve Saevarsson bir anda kavga etmeye başladı. Bir türlü sakinleşmeyen ikilinin kül tablasını yere fırlattığı öne sürüldü. Saevarsson’ın Deniz’in popülaritesinden dolayı kıskançlık krizlerine girdiği ve bu durumdan hoşlanmayan ünlü oyuncunun ilişkiyi bitirme kararı aldığı ortaya çıktı.