Dikkat Çeken Pozlar

Dikkat Çeken Pozlar

Son dakika dikkat çeken pozlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dikkat çeken pozlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dikkat çeken pozlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dikkat Çeken Pozlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dikkat çeken pozlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 dikkat çeken pozlar haberi bulunmuştur. Tüm dikkat çeken pozlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal'dan dikkat çeken yeni pozlar!
Sinem Kobal'dan dikkat çeken yeni pozlar! Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, yaklaşık üç ay önce ikinci kez anne olmuştu. Kızlarına Leyla adını veren çiftten güzel oyuncudan yeni fotoğraflar geldi. Siyah uzun elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü ismin kısa sürede eski formuna kavuşması dikkatlerden kaçmadı.
2.08.2022 Magazin
Defne Samyeli 50'nci yaş pozlarıyla nefes kesti!
Defne Samyeli 50'nci yaş pozlarıyla nefes kesti! Şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, 50'nci yaş gününü yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen bir organizasyonla kutladı. Partide tüy detaylı elbise tercih eden Samyeli'nin yaş gününde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu.
6.07.2022 Magazin
Gupse Özay müjdeli vermişti! Barış Arduç’tan dikkat çeken pozlar...
Gupse Özay müjdeli vermişti! Barış Arduç’tan dikkat çeken pozlar... İki yıl önce Çeşme'de nikah masasına oturan oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç çiftinden geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber gelmişti. Her fırsatta çocuk istediklerini dile getiren Özay'ın altı aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten Arduç, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraflarla adından söz ettirdi. Yakışıklı oyuncuya yorum yağdı.
3.06.2022 Magazin
Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz'dan dikkat çeken pozlar!
Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz'dan dikkat çeken pozlar! Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın paylaştığı Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
15.05.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodríguez'den dikkat çeken pozlar! Beğeni yağdı!
Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodríguez'den dikkat çeken pozlar! Beğeni yağdı! Dünyaca ünlü başarılı futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Georgina Rodríguez'den hamilelik pozu geldi. Georgina'nın karnı burnunda pozlarına takipçileri tarafından milyonlarca beğeni ve iyi dilek yorumları geldi.
25.02.2022 Magazin
Hande Yener'in dekolteli klip kıyafeti çok konuşuldu!  O kareleri paylaştı...
Hande Yener'in dekolteli klip kıyafeti çok konuşuldu! O kareleri paylaştı... Hande Yener, cuma günü çıkacak 'Olmazsan Olmaz' şarkısının klibinde tarzıyla yine sınırları zorladı. Selim Akar’a dikkat çeken pozlar veren Yener, o kareleri Instagram hesabından paylaştı.
9.12.2021 Magazin
Asuman Dabak'tan dikkat çeken bikinili pozlar!
Asuman Dabak'tan dikkat çeken bikinili pozlar! Çeşme'de tatil yapan Asuman Dabak, düzgün fiziğiyle gençlere taş çıkarıyor. Neşeli hali ve fit görüntüsüyle dikkat çeken 51 yaşındaki oyuncu, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
15.07.2021 Magazin
Öykü Serter'den dikkat çeken pozlar
Öykü Serter'den dikkat çeken pozlar Sunucu Öykü Serter, mayolu pozları ile tüm dikkatleri üzerine topladı
19.07.2019 Magazin
‘Arkamdan vuruldum’
‘Arkamdan vuruldum’ Cindy Crawford’un olay yaratan o pozu, 2013 yılında Marie Claire dergisinin Meksika baskısı için çekilmişti...
2.09.2015 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Nicole Scherzinger bikinili pozları ile olay yarattı!
Nicole Scherzinger bikinili pozları ile olay yarattı! ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Nicole Scherzinger, Hawaii'nin Honolulu kentinde tatiline devam ediyor. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Scherzinger'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
14.07.2023 Magazin
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı! Aslı Enver, ani bir kararla bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu, tiyatro çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Aslı Enver, hamilelikle ilgili soruları yanıtladı.
15.12.2022 Magazin
Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu!
Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu! Testis tümörüyle savaşan yıldız forvet Sebastian Haller'in son durumu sporseverleri oldukça üzdü. Futbol camiası 28 yaşındaki oyuncu için kenetlenirken, Borussia Dortmund'da futbolcular attıkları gollerden sonra 28 yaşındaki oyuncunun formasıyla pozlar verdi.
29.08.2022 Almanya
Demet Özdemir'den nefes kesen pozlar!
Demet Özdemir'den nefes kesen pozlar! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Demet Özdemir, bir derginin Eylül kapağı için objektif karşısına geçmişti. Özdemir'in gerçekleştirdiği çekimin kamera arkası görüntüleri nefes kesti.
11.09.2021 Magazin
Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci süper minisiyle olay yarattı!
Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci süper minisiyle olay yarattı! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide ‘Turna Hatun’ karakterine hayat veren Sevda Erginci,süper minisiyle adından söz ettirdi.
11.07.2021 Magazin
Naz Mila'dan seksi kalça dansı!
Naz Mila'dan seksi kalça dansı! Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan Naz Mila, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mila, en son bir eğlence mekanında yaptığı kalça dansı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.
10.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dikkat Çeken Pozlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dikkat çeken pozlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.