Gazete Vatan Logo
Almanya Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu!

Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu!

Testis tümörüyle savaşan yıldız forvet Sebastian Haller'in son durumu sporseverleri oldukça üzdü. Futbol camiası 28 yaşındaki oyuncu için kenetlenirken, Borussia Dortmund'da futbolcular attıkları gollerden sonra 28 yaşındaki oyuncunun formasıyla pozlar verdi.

Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu!

Borussia Dortmund kısa süre önce Ajax'tan Sebastian Haller'i transfer etti. 28 yaşındaki golcü futbolcu yeni takımına imzasının ardından hayatının şokunu yaşadı. 31 milyon euro ödenen yıldız oyuncuya testis tümörü teşhisi kondu. Sebastian Haller'in son hali ortaya çıktı.

2026'YA KADAR İMZALADI

Hollanda devi Ajax'ta geçtiğimiz sezon muhteşem bir performans sergileyen Sebastian Haller, Borussia Dortmund'a imza attı. 28 yaşındaki golcü futbolcu için Almanlar, 31 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödedi. Yıldız santrforla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Sebastian Haller'in bu imzası Avrupa'da büyük ses getirdi.

TESTİS TÜMÖRÜ TEŞHİSİ

Borussia Dortmund'un yeni golcüsü transferinin ardından büyük bir şoka uğradı. Alman devi, Sebastian Haller'in testis tümörüne yakalandığını açıkladı. Sebastian Haller bu gelişme sonrası hemen tedavi altına alındı. Yıldız futbolcu, Borussia Dortmund kampından ayrıldı.

"TESTİS TÜMÖRÜYLE SAVAŞIYOR"

Borussia Dortmund yıldız futbolcuyla ilgili testis tümörü tanısını konmasına dair bir açıklama yapmıştı. Bundesliga ekibinden yapılan açıklamada, "Sebastien Haller kötü huylu bir testis tümörüyle savaşıyor ve birkaç ay boyunca sahalarda olmayacak" denilmişti. Yıldız futbolcunun 2022 yılının sonuna kadar sahalardan uzak kalmasının beklendiği belirtilmişti.

FUTBOL CAMİASI KENETLENDİ

Haberin Devamı

Sebastian Haller'le ilgili şoke eden haber sonrası futbol camiası bir araya geldi. Borussia Dortmund'la hazırlık maçlarında oynayan takımlara, Alman devi Sebastian Haller'in formasını hediye etti. Borussia Dortmund'da futbolcular attıkları gollerden sonra 28 yaşındaki oyuncunun formasıyla pozlar verdi.

TEDAVİ SÜRECİNE DAİR PAYLAŞIM

Borussia Dortmund'un yeni golcüsü testis tümörü tedavisinin başlamasının ardından ilk kez bir paylaşım yaptı. Sebastian Haller'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda saçlarını kazıttığı görüldü. Futbol dünyası Sebastian Haller'in bu görüntüsü sonrası çok sayıda destek mesajı attı.

HAALAND'IN YERİNE GELMİŞTİ

Borussia Dortmund'un Manchester City'e gönderdiği Erling Haaland sonrası boşluğu Sebastian Haller ile doldurması bekleniyordu. Bundesliga devi Sebastian Haller'den gelen kötü haber sonrası flaş bir karara imza attı.

MODESTE İMZA ATTI

Haberin Devamı

Borussia Dortmund, Sebastian Haller'in sahalardan uzun süre uzak kalacak olması nedeniyle forvet hattına başka bir takviyede bulundu. Bundesliga devi Köln formasıyla dikkat çeken Anthony Modeste'yi kadrosuna kattı. Fransız santrfor için 5 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödendi.

HALLER VURGUSU

Anthony Modeste transferi için yapılan açıklamada Sebastian Haller'in testis tümörü nedeniyle bu kararın alındığı belirtilmişti. 34 yaşındaki santrfor sezon sonuna kadar Borussia Dortmund'a imza attı. Anthony Modeste, Borussia Dortmund formasıyla ilk golünü Hertha Berlin deplasmanında kaydetti.

Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu