Dijital Oyun

Dijital Oyun

Son dakika dijital oyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dijital oyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dijital oyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dijital Oyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dijital oyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 dijital oyun haberi bulunmuştur. Tüm dijital oyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında Can Sağlığı Vakfı yürütücülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor.
17.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Hibe desteği! Çok sayıda girişimci ve sektörü kapsıyor
Hibe desteği! Çok sayıda girişimci ve sektörü kapsıyor Devlet tarafından hibe ve destek veriliyor. Bilişim, gayrimenkul, sağlık turizmi, ihracat başta olmak üzere birçok şirket ya da girişimcinin hakkı var ama bilgileri olmadığı için bu hibelerden faydalanamıyor. Geri ödemesiz milyonlarca liralık teşvik ve hibe alınabiliyor. İşte detaylar...
26.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk-Amerikan İş Dünyası Ödül Töreni'nde video mesaj yöntemiyle bir konuşma gerçekleştirdi.
12.12.2022 Siyaset
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin sanayi üretiminde, ekonomik büyümede ve ihracatta müthiş bir ivme yakaladığını ifade ederek, “Yeni dünya düzeninin sunduğu fırsatları doğru bir şekilde kullanarak bu potansiyeli daha da geliştirecek ve Allah'ın izniyle ülkemizi global bir üretim üssü haline getireceğiz” dedi.
3.10.2022 Siyaset
Burs ve konaklama dolandırıcılığı! Öğrencileri avlıyorlar
Burs ve konaklama dolandırıcılığı! Öğrencileri avlıyorlar Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde tercih dönemlerinin ardından burs ve konaklama gibi başvurular yapılmaya başlanıyor. Ancak öğrencilerin bu başvuruları yaparken siber suçlulara dikkat etmesi gerekiyor.
8.09.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Maddelerle ya da teknolojiyle köle efendi ilişkisi kuruyoruz
Emine Erdoğan: Maddelerle ya da teknolojiyle köle efendi ilişkisi kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bağımlılıkların bireysel ve toplumsal hayatı tehdit ettiğini belirterek, "Geleneksel değerlerden ve geleneksel kurumlardan bir kopuş söz konusu. Yakın ilişkilerimiz zayıflıyor, maddelerle ya da teknolojiyle köle efendi ilişkisi kuruyoruz" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Bakanlıktan aileler için 'Çocukları dijital tehlikelerden koruma rehberi'
Bakanlıktan aileler için 'Çocukları dijital tehlikelerden koruma rehberi' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukların dijital dünyada sosyal, akademik, psikolojik yönden ve güvenlik açısından karşılaşabilecekleri sorunların anlatıldığı ve ebeveynlerin çocuklarını dijital ortamlardaki tehlikelerden koruyabilmeleri için gerekli bilgilerin yer aldığı rehber hazırladı.
17.01.2022 Gündem
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı Playstore’da, 2021 yılının en popüler oyunları listesi açıklandı. Zirvede Resident Evil Village yer alırken, onu eFootball PES 2021 ve God of War PC versiyonu takip etti.
22.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne?
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? 176 milyar dolarlık oyun sektörüne damgasını vuran Türk projesi GAU Token’ın ön satış için ayrılan bölümü 3 dakikalık rekor bir sürede tükendi. Kripto para ve tokenlara ilgi duyanlar da Gamer Arena yani GAU Token ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? İşte detaylar...
26.11.2021 Ekonomi
Bakan Varank: Bugüne kadar 88 projeye 780 milyon avro destek sağladık
Bakan Varank: Bugüne kadar 88 projeye 780 milyon avro destek sağladık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyetinin finansal iş birliğiyle gerçekleştirilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında "Etkisi ve Ötesi" temasıyla düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı ve Ağ Oluşturma Etkinliği"nin ikinci gününde konuştu. Ataşehir'de düzenlenen etkinlikte konuşan Varank, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak, bu dönüşüm sürecinin fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirebilmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bunun için de planlı sanayi altyapısından iş ve yatırım ortamına; Ar-Ge ve teknoloji ekosisteminden bölgesel kalkınmaya kadar birçok alanda sonuç odaklı politikalar uyguluyoruz. Bu politikaların etkili bir şekilde uygulanabilmesi, güçlü finansman mekanizmalarının varlığıyla mümkün. Bu mekanizmaların sürekli çeşitlenmesine, daha fazla KOBİ'nin, daha fazla girişimcinin desteklerden faydalanmasına özel bir önem veriyoruz" dedi.
19.11.2021 Ekonomi
Türkiye'nin oyun teknolojileri tek çatıda toplandı
Türkiye'nin oyun teknolojileri tek çatıda toplandı Türkiye’nin farklı bölgelerinden dijital oyun teknolojileri firmalarının katılımıyla Oyun Teknolojileri Kümelenmesi kuruldu.
30.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin oyun teknolojilerindeki gücü tek çatıda toplandı
Türkiye'nin oyun teknolojilerindeki gücü tek çatıda toplandı ODTÜ TEKNOKENT ve TOGED'in yanı sıra 32 firmanın katılımıyla Oyun Teknolojileri Kümelenmesi kuruldu.
29.06.2021 Bilim ve Teknoloji
'Dijital Mahremiyet Rehberleri' yayımlandı
'Dijital Mahremiyet Rehberleri' yayımlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, güvenli internete ilişkin hem ebeveynler hem de çocuklar için tavsiyeler içeren "Dijital Mahremiyet Rehberleri"nin yayımlandığını bildirdi.
18.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Ne altın, ne dolar, ne de kripto para... Ona yatıran kazanıyor
Ne altın, ne dolar, ne de kripto para... Ona yatıran kazanıyor Piyasalar hareketli. Altın yükseliş eğilimini sürdürüyor. Dolar uzun süre yüksek seviyelerden işlem gördü. Kripto paralar son zamanların en gözde yatırım araçlarından. Fakat hepsinden daha fazla kazandıran bir yatırım aracı bulunuyor. Fon yatırımı ile daha fazla kazanmak mümkün. Son dönemde vatandaşların yatırım fonlarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Hem küçük hem de büyük yatırımcıların tercih edebileceği fonlar, yatırımlarınızın profesyoneller tarafından yönetilmesi olarak tanımlanabilir. Peki vatandaşlar fon alırken nelere dikkat etmeli? Fon yatırımının avantajları ve riskleri neler? İşte fonlar ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
10.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
'Dijital Oyunlarda Mahremiyet Rehberi' yayımlandı
'Dijital Oyunlarda Mahremiyet Rehberi' yayımlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "İnternetin uçsuz bucaksız dünyasında, milletimizi ve çocuklarımızı dijital tehlikelere karşı korumak için elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız" dedi.
31.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Pandemide çocuklarda ekran bağımlılığı uyarısı
Pandemide çocuklarda ekran bağımlılığı uyarısı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Çilem Bilgiler, “Covid-19 ilişkili stresin, kişilerin sosyal medya kullanımı ve televizyon başında geçirdiği süreyi, anlamlı biçimde arttırdığı gösterilmiştir. Diğer bir deyişle ekranlar ve internet, kişilerin kendini yatıştırma aracı haline gelmiştir” dedi.
25.05.2021 Sağlık
'Takip eden değil yönlendiren ülke olmayı hedefliyoruz'
'Takip eden değil yönlendiren ülke olmayı hedefliyoruz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Elektrikli mobilite araçlar, dijitalleşme, uzay ve fırlatma teknolojileri, yapay zekâ ve otonom sistemler gibi yeni nesil teknolojilerde dünyayı takip eden değil yönlendiren bir ülke olmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube yeni uygulamasını Türkiye'de hizmete sundu!
YouTube yeni uygulamasını Türkiye'de hizmete sundu! YouTube'un çocuklara özel uygulaması YouTube Kids, Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine sunuldu.
21.04.2021 Bilim ve Teknoloji
SİBERAY, 23 Nisan'da farkındalık etkinlikleri yapacak
SİBERAY, 23 Nisan'da farkındalık etkinlikleri yapacak Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının güvenli internet kullanımı için vatandaşlara rehberlik amacıyla başlattığı SİBERAY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler yapacak.
15.04.2021 Bilim ve Teknoloji
TLM coin nedir? Binance, Launchpool’daki 19. Proje Alien Worlds Trilium (TLM)…
TLM coin nedir? Binance, Launchpool’daki 19. Proje Alien Worlds Trilium (TLM)… TLM coin nedir? sorusuna yanıt aranıyor. Alien Worlds Trillium (TLM) oyuncular arasındaki ekonomik rekabeti ve işbirliğini simüle eden bir NFT DeFi metaversedir. Oyuncuları, rakip merkezi olmayan otonom kuruluşları kontrol etmek ve ek oyunlara erişim elde etmek amacıyla gerekli olan TLM için rekabet etmeye teşvik eder. Trilium (TLM) Coin de Alien Worlds metaverse’nin yerel yardımcı program tokenidir. TLM token sahipleri, gezegenlerin yönetişimine ve diğer potansiyel ödüllere katılmak amacıyla TLM’ye pay verebilir.
7.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dijital Oyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dijital oyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.