Didem Şahin

Didem Şahin

Son dakika didem şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan didem şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını didem şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 didem şahin haberi bulunmuştur. Tüm didem şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı Etiler'de kadınları ofisine davet ettiği iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Şahin, 38 yıllık eşi Didem Şahin'in tepkisini çekmişti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Şahin'in tavrına eşi de anlam veremedi.
26.10.2023 Magazin
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi...
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi... İki yıldır birlikte olan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in ilişkileri doludizgin sürüyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çiftten Çırpan, sevgilisi Lider Şahin'in doğum gününü "İyi ki doğdun, deliler gibi..." sözleriyle kutladı.
4.12.2022 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
Lider Şahin ile Ecem Çırpan aşkına anneden onay çıktı!
Lider Şahin ile Ecem Çırpan aşkına anneden onay çıktı! Selami Şahin'in şarkıcı oğlu Lider Şahin'in yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı model sevgilisi Ecem Çırpan, aileye girdi. Şahin, doğum gününde Çırpan'ı; annesi Didem Şahin ve babasıyla tanıştırdı.
6.12.2021 Magazin
Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali ulusal uzun metraj film yarışmasında En İyi Film Ödülü 'Okul Tıraşı' filminin oldu. Filmin yönetmeni Ferit Karahana ödülü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy takdim etti. Ödülü alan Karahan, "Bu ödülü dünyanın son iki yıldır içinde bulunduğu bu kaostan etkilenen ve yaşamını yitiren başta babam olmak üzere bütün kovid mağdurlarına ithaf ediyorum" dedi.
9.10.2021 Kültür Sanat
Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?
Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi? Kişiye etrafının döndüğünü hissettiren baş dönmesi rahatsızlığı, “vertigo” olarak biliniyor. Vertigonun sanılanın aksine bir hastalık değil, bazı hastalıkların belirtilerinden biri olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, vertigonun iç kulak, göz ve iskelet-kas sistemindeki organizasyonun iç kulak ve bağlantılarından kaynaklı bozulması ile ortaya çıktığını ifade ediyor. Vertigo şikayeti olan kişilerin öncelikli olarak bir Kulak, Burun, Boğaz (KBB) hekimine görünmeleri gerektiğini belirten uzmanlar, işitme ve denge testi yapıldıktan sonra odyolog tarafından önerilen egzersizlerin titizlikle uygulanmasını tavsiye ediyor.
29.04.2021 Sağlık
Şarkılarını kadınlar için söyledi
Şarkılarını kadınlar için söyledi Şarkıcı Selami Şahin, cuma akşamı İstanbul'da, cumartesi akşamı da İzmir'de sahne aldı.
8.03.2020 Magazin
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı!
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı! Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve Türk Müziği’nin usta besteci ve yorumcusu Selami Şahin, dün akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
27.08.2019 Magazin
Can ve Lider'e cevap yok
Can ve Lider'e cevap yok ‘Erkenci Kuş’ dizisinin final yapmasıyla tatile çıkan demet Özdemir, İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi.
11.08.2019 Magazin
Annesi onay verdi ama...
Annesi onay verdi ama... Didem Şahin, oğlu Lider Şahin’le birlikte olan Didem Soydan’a onay verdi.
5.08.2019 Magazin
Sanatçı Selami Şahin vefat eden ağabeyini son yolculuğuna uğurladı
Sanatçı Selami Şahin vefat eden ağabeyini son yolculuğuna uğurladı Ünlü sanatçı Selami Şahin'in vefat eden ağabeyi Ahmet Şahin, son yolcuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşlarını tutamayan Selami Şahin, “İçim yanıyor” dedi.
30.12.2018 Magazin
Albüm adını onlarla birlikte belirleyecek
Albüm adını onlarla birlikte belirleyecek Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’ yaz turnesi kapsamında Bodrum’da izleyiciyle buluştu. Selami Şahin’inde müzikali izleyenler arasında yerini aldı.
27.08.2018 Magazin
Oğlumun müzikali geliyor
Oğlumun müzikali geliyor Selami Şahin, önceki gün eşi Didem Şahin’le Zorlu AVM’deydi.
3.06.2018 Magazin
Kur yapanı görmezden gelirim
Kur yapanı görmezden gelirim Selami Şahin ile eşi Didem Şahin önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
2.03.2018 Magazin
60. yaş kutlaması
60. yaş kutlaması Şarkıcı Yeliz, 60’ıncı yaş gününü ailesi ve sanatçı dostlarıyla birlikte kutladı.
14.12.2017 Magazin
Beni 45 yıldır sırtında  taşıyorsun Selami!
Beni 45 yıldır sırtında taşıyorsun Selami! Selami Şahin önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde ‘Eskimeyen Şarkılar’ adlı konseptiyle sahne aldı.
2.12.2017 Magazin
İrem Derici'den ayrıldı çapkınlığa başladı!
İrem Derici'den ayrıldı çapkınlığa başladı! İrem Derici'yle yaşadığı 1 yıllık aşkı geçtiğimiz ay son bulan Lider Şahin, çapkınlığa başladı..
13.09.2017 Magazin
İrem Derici ve Lider Şahin ayrılığının gerçek nedeni ortaya çıktı
İrem Derici ve Lider Şahin ayrılığının gerçek nedeni ortaya çıktı İrem Derici 1 yıllık sevgilisi Lider Şahin'den ayrıldı. Çift birlikte çektirdikleri tüm fotoğrafları sosyal medya hesaplarından sildi. Ayrılık sebebi ise yeni ortaya çıktı...
30.06.2017 Magazin
Babaanne olmak istiyor
Babaanne olmak istiyor Yazar Aşkım Kapışmak önceki akşam Trump AVM’de sevenleriyle bir araya geldi.
5.05.2017 Magazin
Horoz aramızda espri oldu
Horoz aramızda espri oldu Didem Şahin, İrem Derici’nin doğum günü pastasına horoz koyarak kendisine gönderme yapmasına bozulmadığını söyledi. “Horoz, İrem Hanım’la aramızda espri oldu” dedi
25.03.2017 Magazin
İrem Derici aileye girdi!
İrem Derici aileye girdi! Didem Şahin, eşi Selami Şahin'le beraber tüm aileyi topladı ve evinde Lider Şahin’in sevgilisi İrem Derici'nin 30'uncu yaş gününü kutladı.
20.03.2017 Magazin
Sanat pahalı bir şeydir
Sanat pahalı bir şeydir Gökhan Tepe, sanat hayatının 20. yılını önceki akşam kutladı. Gecede Ayla Çelik, şarkılarının pahalı olduğu söylentilerine, “Sanat pahalı bir şeydir. Biz de sanat yapıyoruz” diye cevap verdi
5.02.2017 Magazin
Buzlar eridi
Buzlar eridi İrem Derici ile sevgilisi Lider Şahin’in annesi Didem Şahin ilk kez aynı kareye girerek birbirlerini selamladı. Anne Şahin, “İrem Hanım evlenip ayrılmış olabilir. Selami Bey de benden önce evlenip ayrılmıştı. Evlenirlerse karşı çıkmam” dedi
6.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didem Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.