Gazete Vatan Logo
Magazin Sanat pahalı bir şeydir

Sanat pahalı bir şeydir

Gökhan Tepe, sanat hayatının 20. yılını önceki akşam kutladı. Gecede Ayla Çelik, şarkılarının pahalı olduğu söylentilerine, “Sanat pahalı bir şeydir. Biz de sanat yapıyoruz” diye cevap verdi

Sanat pahalı bir şeydir

Gökhan Tepe sanat hayatının 20’nci yılını önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle kutladı. Gecede sürpriz şekilde sahneye çıkan Demet Akalın, eşi Okan Kurt’la konsere katıldı. Tepe, “Bugünleri hayal ediyordum. Benim için çok anlamlı bir gün. 8 albüm ve 2 single çalışmasıyla 20 yılı devirdim” dedi.

Yakın dostu Gökhan Tepe’yi önemli gecesinde yalnız bırakmayan Ayla Çelik, “Gökhan benim yol arkadaşım. Onunla birçok güzel şarkı yazdık. Ben şarkılarımı aşkla yazarım” dedi. “Hit şarkı üretmek zordur. Sizden şarkı almak pahalı mıdır?” sorusuna “Öyle olduğumu iddia ediyorlar. Pahalı bir kadınmışım. Arkadaşlar sanat pahalı bir şey. Ben de sanat yapıyorum” şeklinde iddialı bir açıklamada bulundu.

Selami Şahin de geceye eşi Didem Şahin’le katıldı. Şahin, “Gökhan’ın babası Osman Bey benim yakın dostumdur. Gökhan bizim evladımız, kardeşimiz ve dostumuz” şeklinde konuştu. Tepe’nin eşi Aylin Özer de gecede vokal yaptı.