Gökhan Tepe

Gökhan Tepe

Son dakika gökhan tepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökhan tepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökhan tepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Tepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan tepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 gökhan tepe haberi bulunmuştur. Tüm gökhan tepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı!
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı! Kendisini Tan Taşçı olarak tanıtan bir kişi, cep telefonu numaralarını öğrendiği ünlü isimlere ulaştı. Dolandırıcının, WhatsApp profil fotoğrafı olarak da ünlü şarkıcı ile aynı kareyi seçmiş olması dikkat çekti.
29.03.2023 Magazin
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm Söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, 2012'de Demet Akalın'ın seslendirdiği, sözü kendisine, müziği Gökhan Tepe'ye ait olan ve 'Yılın Şarkısı' seçilen ‘Türkan’ ile meslektaşı Özcan Deniz hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.
31.03.2022 Magazin
Ailece selfIe!
Ailece selfIe! Gökhan Tepe, eşi Aylin Hanım ve oğlu Denizhan’la çektiği fotoğrafı Instagram hesabından “Canlar” notuyla paylaştı.
24.09.2020 Magazin
Elveda Derken İspanya’da
Elveda Derken İspanya’da Ece Uslu’nun ünü, rol aldığı dizilerle Türkiye sınırlarını aştı. Oyuncunun başrolünü üstlendiği “Sevgili Geçmiş” İtalya’da büyük ilgiyle izlenirken, bir diğer dizisi “Elveda Derken” de İspanya’ya satıldı.
27.08.2020 Televizyon
Gökhan Tepe'nin hayali gerçek oldu
Gökhan Tepe'nin hayali gerçek oldu Şarkıcı Gökhan Tepe, Kanal D’de ekrana gelen Ercan Saatçi’nin sunduğu ‘Çok Akustik’ programına konuk oldu.
20.07.2020 Televizyon
'Seni ilk o stüdyo da gördüm. Arkadaş dedim bu nasıl bir ses!'
'Seni ilk o stüdyo da gördüm. Arkadaş dedim bu nasıl bir ses!' Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
19.07.2020 Televizyon
Çok Akustik 7. bölüm fragmanı yayında!
Çok Akustik 7. bölüm fragmanı yayında! Ercan Saatçi'nin sunduğu Çok Akustik programının yeni bölüm konuğu Gökhan Tepe oluyor.
12.07.2020 Televizyon
Gökhan Tepe oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi
Gökhan Tepe oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi Geçtiğimiz aralık ayında babalık duygusunu tadan Gökhan Tepe, oğlu Denizhan'ın yüzünü ilk kez gösterdi.
25.05.2020 Magazin
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Gökhan Tepe baba oldu
Gökhan Tepe baba oldu Üç ay önce Aylin Özer ile nikah masasına oturan şarkıcı Gökhan Tepe, bu sabah baba oldu.
10.12.2019 Magazin
Gökhan Tepe'nin babalık heyecanı
Gökhan Tepe'nin babalık heyecanı Gökhan Tepe, Bahçelievler’deki Metroport AVM’nin “Yaza Veda” etkinliğinde sahneye çıktı.
17.09.2019 Magazin
Yaptığı üç işaretinin anlamını açıkladı!
Yaptığı üç işaretinin anlamını açıkladı! Şarkıcı Gökhan Tepe, Ortaköy'de bir mekanda sahne aldı.
13.08.2019 Magazin
Ünlü şarkıcı güzel haberi canlı yayında duyurdu!
Ünlü şarkıcı güzel haberi canlı yayında duyurdu! Şarkıcı Gökhan Tepe müjdeyi verdi. 2016 yılında Aylin Özer ile nikah masasına oturan Gökhan Tepe baba olacağını açıkladı.
8.07.2019 Magazin
'Kal Biraz Daha' kliplendi
'Kal Biraz Daha' kliplendi Gökhan Tepe'nin geçtiğimiz yıl yayınladığı albümünde yer alan 'Kal Biraz Daha' şarkısına klip çekildi.
8.02.2019 Magazin
5 yıl sonra yeniden!
5 yıl sonra yeniden! Ebru Gündeş, beş yıl aradan sonra 15’inci albümü ‘Aşık’la sevenleriyle buluştu.
31.01.2019 Magazin
Mustafa Ceceli'ye darbe üstüne darbe!
Mustafa Ceceli'ye darbe üstüne darbe! Zonguldak'ın Filyos beldesinde düzenlenecek festivalde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin vermesi planlanan konser, vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildi.
23.07.2018 Magazin
Göbek alarmı!
Göbek alarmı! Gökhan Tepe, önceki gün konser vermek için geldiği Bodrum’da Casa Costa Otel iskelesinde görüntülendi.
21.06.2018 Magazin
Ebru Gündeş kesenin ağzını açtı!
Ebru Gündeş kesenin ağzını açtı! Verdiği iki yıl aranın ardından albüm çıkarmaya hazırlanan Ebru Gündeş, yeni albümü için 950 bin TL harcadı.
11.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Tepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan tepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.