Didem Arslan Yılmaz

Didem Arslan Yılmaz

Son dakika Didem Arslan Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didem Arslan Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didem Arslan Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem arslan yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 didem arslan yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm didem arslan yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Didem Arslan hamile mi? Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz kimdir, nereli?
Didem Arslan hamile mi? Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz kimdir, nereli? Didem Arslan hamile mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hafta içi her gün yaptığı programla gündeme gelen ünlü sunucu hakkında hamilelik iddiaları yer aldı. Seyirci de bu iddialar sonrası, "Didem Arslan Yılmaz hamile mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
7.11.2023 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023 Televizyon
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?  Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 
15.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor?
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor? Deprem ortak yayını 15 Şubat 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak amacıyla gerçekleştirilecek Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm kanallarda canlı olarak ekrana gelecek. Peki deprem ortak yayını hangi kanallarda olacak?
14.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Korkunç yasak aşk şüphesi! Mine her yerde aranıyordu
Korkunç yasak aşk şüphesi! Mine her yerde aranıyordu Denizli'de yaklaşık 5 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının bulunması için, kocasının çalıştığı otelin kanalizasyonu ve bölgedeki termal su kuyularında arama çalışması yapılıyor.
17.01.2023 Yaşam
Üç Kuruş 10. bölüm ne zaman? Bu akşam Üç Kuruş var mı, bugün Üç Kuruş neden yok?
Üç Kuruş 10. bölüm ne zaman? Bu akşam Üç Kuruş var mı, bugün Üç Kuruş neden yok? Bu akşam Üç Kuruş var mı, Üç Kuruş 10. bölüm ne zaman? Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş’un yeni bölümü aramaları arttı. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç gibi isimlerin yer aldığı yapım her hafta pazartesi günleri ekranlara geliyor. Yılbaşı nedeniyle ara verilen Üç Kuruş’un bugün olup olmayacağı merak ediliyor.
10.01.2022 Televizyon
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
Üç Kuruş bu akşam var mı? Bugün Üç Kuruş dizisi yayınlanacak mı, yeni bölüm ne zaman (yayın tarihi)?
Üç Kuruş bu akşam var mı? Bugün Üç Kuruş dizisi yayınlanacak mı, yeni bölüm ne zaman (yayın tarihi)? Bu akşam Üç Kuruş dizisi var mı, Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? Bugün Üç Kuruş dizinin olup olmadığı sorgulanıyor. Show TV yayın akışı üzerinden Pazartesi akşamlarının sevilen yapımlarından Üç Kuruş’un yeni bölümü olup olmadığı araştırılıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin Show Tv yayın akışında görülmemesi üzerine Üç Kuruş neden yok? Bu akşam Üç Kuruş yok mu? sorularına yanıt aranıyor. İşte 3 Ocak 2022 Show Tv yayın akışı…
3.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'İlişkiye girerken annem babam bizi izliyordu!' Türkiye'yi şok eden olay
'İlişkiye girerken annem babam bizi izliyordu!' Türkiye'yi şok eden olay 17 yaşındaki Dilek'in acı dolu hayatı tüm Türkiye'yi gözyaşına boğdu. 12 yaşından beri ailesi tarafından bütün köye satıldığını söyleyen Dilek'in, "Satıldıktan sonra annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar" sözleri kan dondurdu.
25.09.2021 Gündem
Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu?
Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu? Türkiye'nin günlerce konuştuğu ve iki küçük çocuğun istismara uğradığı "Elmalı Davası"nda suçlanan anne Merve Akman ile Rahmi Akman, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme canlı yayınına katıldı. Yayında konuşulan Elmalı davası pek çok kişinin gündeminde. Peki, Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu? Elmalı davasında son durum ne? İşte detaylar...
10.08.2021 Gündem
Bir ili sarsan istismar iddiası! CHP inceleme başlattı
Bir ili sarsan istismar iddiası! CHP inceleme başlattı Malatya’da bir tecavüz iddiası, siyaseti de sarstı. Televizyon programına çıkan bir kişi, kendisini terk eden eşi B.Ç.’nin 16 yaşındayken, CHP Kale İlçe Başkanı S.K.’nın tecavüzüne uğradığını iddia etti. Gözaltına alınan S.K., ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. B.Ç. ise ifadesinde eşinin iddialarını reddetti. CHP iddialarla ilgili inceleme başlattı, ilçe başkanının üyeliğini askıya aldı.
8.05.2021 Gündem
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı…
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı… Ramo bu akşam var mı, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo dizisinin 36. Bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizi hakkında yapılan araştırmalar arttı. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo dizisi yer almıyor. Peki, Ramo neden yok, yayından mı kaldırıldı?
12.03.2021 Gündem
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok?
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok? Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ramo dizisinin hayranları 36. Bölüm fragmanının yayınlanmamasıyla dizi hakkında araştırma yapamaya başladılar. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo’nun yer almaması dizinin akıbetinin araştırılmasına neden olarak, Ramo fragman neden yok? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı? gibi soruların sorulmasını beraberinde getirdi. İşte detaylar…
11.03.2021 Gündem
Ünlü sunucu Didem Arslan hakkında suç duyurusu! 'Beni çocuk gibi azarladı'
Ünlü sunucu Didem Arslan hakkında suç duyurusu! 'Beni çocuk gibi azarladı' Ünlülerin avukatı Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak yorum yaptığı televizyon programında, sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve tehdit ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakbak, ''Didem Arslan Yılmaz, pençesine düştüğü egosuyla çocuk azarlar gibi beni milyonlarca kişinin önünde azarlamış, kadınlık onurumu, mesleki itibarımı ve saygınlığıma zarar vermiştir.'' dedi.
16.12.2020 Gündem
Ekranda Kanal İstanbul atışması
Ekranda Kanal İstanbul atışması Televizyon programına katılan İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Celal Şengör, bunun doğru olmadığını söyledi ve “Kanal depremi tetiklemez” diye çıkıştı. Bu açıklama üzerine İmamoğlu, Şengör’ü yayına aldığı için programın moderatörüne tepki gösterdi.
10.01.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den İzlanda'ya sert tepki
MHP lideri Bahçeli'den İzlanda'ya sert tepki MHP Genel Başkanı Bahçeli,"İzlanda'yı kınıyorum, bu ülkeye verilen notayı da çok yerinde ve isabetli değerlendiriyorum" dedi.
11.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Didem Arslan Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem arslan yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.