Devlet Hava Meydanları

Devlet Hava Meydanları

Son dakika Devlet Hava Meydanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devlet Hava Meydanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devlet Hava Meydanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Hava Meydanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet hava meydanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 901 devlet hava meydanları haberi bulunmuştur. Tüm devlet hava meydanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türk hava sahası yerli ve milli imkanlarla izlenecek
Bakan Uraloğlu: Türk hava sahası yerli ve milli imkanlarla izlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarıyla yapıldığını ve Gaziantep Havalimanı'nda hizmete hazır olduğunu bildirdi. Uraloğlu, farklı bölgelere de kurulması hedeflenen proje ile 1 milyon kilometrekarelik Türk hava sahasının tamamının yerli ve milli imkanlarla izlenebileceğini kaydetti.
18.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nda mevcut kaynakların en etkin şekilde kullanılabilmesi amacıyla "Eş Zamanlı Bağımsız Üçlü Paralel Pist Operasyonları (Triple RWY Operations TRO)" uygulaması için 2022'den beri çalıştıklarını belirterek, "Uygulamanın hayata geçirilmesiyle İstanbul Havalimanı'na 3 uçağın aynı anda bağımsız üçlü iniş ve kalkış yapabilmesi imkânı kazandırılacak." dedi.
10.02.2024 Ekonomi
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri kapsamında 54 havalimanı kampüsü, kampüs içerisinde yer alan elektronik cihaz istasyonları, hizmet binaları, ticari alanlar, müştemilat yapıları, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğü kampüs ve binaları ile havalimanı sınırları dışında yer alan 108 elektronik cihaz istasyonunda kullanılmaya başlandı” dedi.
10.11.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2003 yılında hava ulaştırma anlaşmamız bulunan ülke sayısını 81’den 173’e yükselttik. Bu anlaşmalar ve müzakereler neticesinde, 2003 yılında 50 ülkede 60 olan dış hat uçuş nokta sayımıza 282 yeni nokta ekledik. Uçuş ağımız, bugün 130 ülkede 342 noktaya ulaştı" dedi.
10.06.2023 Gündem
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görülmesinin rapor edilmesi üzerine Gaziantep Havalimanı'nda gece yarısından itibaren durdurulan uçuşlar, yaklaşık 12 saat sonra normale döndü.
20.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklama yaptı. Fuat Oktay, "Doğal gaz ana iletim hatlarında sorunları çözmeye devam ediyoruz. 9 ana hattaki tüm arızaların bakımı tamamlandı. Tüm afet bölgesine kontrollü bir şekilde doğal gaz vermeye başlıyoruz. Refakatsiz çocuklar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımız bizim için kıymetlilerimiz." dedi.
8.02.2023 Gündem
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı!
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! 29. Dönem POMEM giriş sınavı aday belirleme ön başvuruları başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine önlisans ve lisans mezunu 13 bin öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları 14 Kasım’da başlıyor. Peki, POMEM başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı açıldı mı? İşte Polislik başvurusu ile ilgili detaylar…
13.11.2022 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları (DHMİ) duyurdu! Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü alınacak. Başvurular 14 Kasım’da online olarak alınmaya başlayacak. Peki, Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ personel alımı başvuru şartları!
13.11.2022 Personel Alımı
İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri yüzde 15 azalacak
İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri yüzde 15 azalacak İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri Gelişmiş Yer Hareketleri Rehberlik ve Kontrol Sisteminin (A-SMGCS) üçüncü aşaması olan Yönlendirme Seviyesi ile yüzde 15 azalacak.
10.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen Birlikte Karar Alma Projesi Mutabakat Protokolü İmza Tören'inde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ,Adil Karaismailoğlu "Onlar bizim projelerimizi izlemeye devam etsinler. 5'er yıllık planlamalarla demiryolu, karayolu, denizyolu, havayolu ve haberleşme için 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız "dedi.
8.08.2022 Ekonomi
Kurban Bayramı’nda kiralamaya talep artışta
Kurban Bayramı’nda kiralamaya talep artışta Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından araç kiralama sektöründe yoğunluk yaşanıyor.
11.07.2022 Otomobil
GES'te büyük kazanç! Bugün son gün, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira...
GES'te büyük kazanç! Bugün son gün, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira... Büyük kazanç sağlanıyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası aracılığı ile uygulanacak. Asgari tutar 1.000 TL olarak belirlendi. Yatırım araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve yatırımcıların Türk Lirası cinsi varlıklara yönelimlerinin teşvik edilmesi amacı ile uygulanmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığının Gelire Endeksli Senet ihracına ilişkin süre bugün bitiyor. Talepler 3 kamu bankası aracılığıyla toplanıyor. Yatırımcılar en az bin lira tutarında talepte bulunabiliyor. Gelire Endeksli Senet (GES) getirileri, DHMİ ve KEGM’den bütçeye aktarılan hasılatın paylarına endekslendi. Dönemsel getiri oranı yüzde 5.32, yıllık bileşik getiri oranı ise yüzde 23.04 olarak belirlendi. Senet, yalnızca gerçek kişilere ihraç edilecek ve talep toplama işlemleri ile kupon ve anapara ödemeleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Senetlerin getirileri 24 Haziran Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Senetlerin ilk kupon ödemesi ise 23 Eylül'de yapılacak.
22.06.2022 Ekonomi
Gelire Endeksli Senet (GES) ile ilgili flaş duyuru! Geri sayım başladı, yarın son...
Gelire Endeksli Senet (GES) ile ilgili flaş duyuru! Geri sayım başladı, yarın son... GES ile ilgili son dakika açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Gelire Endeksli Senet (GES) ihracına ilişkin süre yarın bitiyor. Talepler 3 kamu bankası aracılığıyla toplanıyor. Yatırımcılar en az bin lira tutarında talepte bulunabiliyor. Senetlerin ilk kupon ödemesi 23 Eylül'de yapılacak. GES ile ilgili vatandaşların kafasında soru işaretleri bulunuyor. Gelire endeksli olduğu ifade edilen senetler hangi kurumun gelirine endeksli olacak? Ürünün vadesi ve vade getirisi nasıl hesaplanacak? Kur korumalı mevduat hesabın ya da açıklanan farklı ürünleri kullananlar bunu da kullanabilecek mi? İşte çok sayıda kişinin merak ettiği 10 önemli soru ve yanıtları...
21.06.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den GES mesajı: 3 ayda 1 ödenecek
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den GES mesajı: 3 ayda 1 ödenecek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Adana'daki 'Üreten Kadınlar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nureddin Nebati, Gelire Endeksli Senet (GES)'ler ile ilgili "Talepler çok iyi geliyor. GES'lerin getirisi yıllık minimum yüzde 23.04 olacak ve kupon gelirleri vatandaşlarımıza 3 ayda 1 ödenecek. Bu gelirin artma potansiyeli de yüksek olacaktır" dedi.
17.06.2022 Ekonomi
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri...
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri... VakıfBank ve Halkbank tarafından resmi açıklama yapıldı. Büyük kazanç sağlanacak. En düşüğü 1.000 TL. Hesap işletim ücreti ödenmeyecek. Oranlar belli oldu. Gelire Endeksli Senetlerin arzı için süreç başladı. Talep toplama ilk etapta üç kamu bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek.Konu ile ilgili VakıfBank ve Halkbank art arda açıklamalar geldi. Detaylar netleşti. Peki, GES talep toplama tarihleri ne zaman? GES nedir, getiri hesaplama nasıl yapılır? Gelire Endeksli Senet ne kadar kazandırır? İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
16.06.2022 Ekonomi
Akşener: Yunanistan ile davamızda, sonuna kadar haklıyız
Akşener: Yunanistan ile davamızda, sonuna kadar haklıyız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye olarak, Yunanistan ile davamızda, sonuna kadar haklıyız. Ama Sayın Erdoğan yüzünden, haksız duruma düşmekten kaygılıyız" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Bakan Nebati'den GES açıklaması! İşte 10 maddede Gelire Endeksli Senet ile ilgili detaylar...
Bakan Nebati'den GES açıklaması! İşte 10 maddede Gelire Endeksli Senet ile ilgili detaylar... Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Gelire Endeksli Senet (GES) uygulamasına değinerek, “GES’lerde getiri KİT içindeki DHMİ ve Kıyı Emniyeti’nden bütçeye aktarılacak hasılata endeksli olacak. Hasılat arttıkça yatırımcılar ilave getiri kazanacak. GES’te asgari getiri garantisi olacak” dedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelire Endeksli Senet (GES) ihracının detaylarını 10 soruya verilen cevaplarla anlattı.
12.06.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den flaş enflasyon ve döviz kuru açıklaması
Bakan Nebati'den flaş enflasyon ve döviz kuru açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dünyanın ortak sorunu olan enflasyonun kendileri için birinci mücadele alanı olduğunu belirterek, "Ekonomideki büyük başarı tüm dünyanın dikkatini çekiyor. 2008’de kriz teğet geçti. 2020 yılı herkesi şaşırttı, 2021’de öyle oldu. Özellikle aramızdaki bir kısım insanı da şaşırttı. 2022’de öyle olacak inşallah.” dedi. Öte yandan döviz kurundaki istikrarı Kur Korumalı Mevduat hesabıyla sağladıklarını belirten Nebati, Ukrayna savaşına rağmen döviz kurundaki istikrarın bozulmadığına dikkat çekti.
11.06.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den son dakika GES açıklaması! 'Asgari getiri garantisi olacak'
Bakan Nebati'den son dakika GES açıklaması! 'Asgari getiri garantisi olacak' Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Gaziantep'te enflasyonla mücadele kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati yaptığı açıklamada, " Gelire endeksli senetler bireysel yatırımcılara yönelik olacak ve bankalar aracılığıyla 15 Haziran'dan itibaren talep toplanmaya başlayacak. KİT içindeki DHMİ ve Kıyı Emniyeti'nden bütçeye aktarılacak karlara endeksli olacak. Asgari getiri yüzde 23.04 olacak GES'lerin ilave getiri imkanı da var. GES'lere konu olan KİT'lerden bütçeye aktarılan hasılat beklenenin üstünde geldiğinde yatırımcılara ilave getiri sunulacaktır." dedi.
11.06.2022 Ekonomi
GES’te büyük kazanç! Hesaplara yatacak!  Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek!  En az 1000 lira...
GES’te büyük kazanç! Hesaplara yatacak! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira... Gelire Endeksli Senet (GES) getirileri, DHMİ ve KEGM’den bütçeye aktarılan hasılatın paylarına endekslendi. Dönemsel getiri oranı yüzde 5.32, yıllık bileşik getiri oranı ise yüzde 23.04 olarak belirlendi. Senet, yalnızca gerçek kişilere ihraç edilecek ve talep toplama işlemleri ile kupon ve anapara ödemeleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Senetlerin getirileri 24 Haziran Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Senetler için asgari talep tutarı 1000 lira olacak ve 1 liranın katları şeklinde ihraç edilecek.
11.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Hava Meydanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet hava meydanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.