Detoks

Detoks

Son dakika detoks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan detoks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını detoks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Detoks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan detoks gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 detoks haberi bulunmuştur. Tüm detoks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramdan sonra vücudu kurtaran detoks - Yediklerinizin zararını minimuma indirin
Bayramdan sonra vücudu kurtaran detoks - Yediklerinizin zararını minimuma indirin Ramazan bayramıyla birlikte tatlılar, börekler sofralarda yerini aldı. 1 ay boyunca uzak kaldığımız lezzetleri bir anda yemek kiloya sebep olsa da bunların zararından kurtulmak mümkün. Bayramda yediklerinizin vücuda zararını minimuma indirecek detoksla karşınızdayız.
11.04.2024 Yaşam
Cilt bakımı sonrası lekeler: Yüzünüzü sivilce ve leke dolduran bu hataya dikkat!
Cilt bakımı sonrası lekeler: Yüzünüzü sivilce ve leke dolduran bu hataya dikkat! Cilt rahatlatıcı bakım planlıyorsanız ihtiyaç duyduğunuz detoks harika bir fikir olabilir. Ancak yüz bakımında yapılmaması gereken hatalar vardır.
1.02.2024 Yaşam
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları...
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları... Jasper taşı akik, kuvars ve kalsedon alt türlerinden biridir. Genelde dekoratif bir taş olarak kabul edilen jasper Antik çağdan beri kullanılır. 
23.01.2024 Yaşam
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir'
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir' Kış aylarında solunum yolunu etkileyen influenza A-B, Respiratuar Sinsityal Virüs (RSV), Rhinovirüs ve Adenovirüs gibi viral enfeksiyon salgınları görülüyor. Bu kış özellikle influenza A ve RSV vakalarında artış yaşandığını ve semptomların geçmiş yıllara göre daha şiddetli olduğunu belirten İç Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, RSV enfeksiyonuna karşı alınabilecek önlemler ve çok güçlü bir antioksidan olduğunu belirttiği glutatyonun hastalıklardan korunmadaki rolünü anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, “Glutatyon tedavisiyle bağışıklığı güçlendirilebilir” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları...
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları... Yeşim taşı Taş devrinden beri takılarda ve dekorasyon ürünlerinde kullanılan bir doğal taştır. Tarih süresince yeşim taşına kraliyet taşı adı da verilmiştir. 
29.12.2023 Gündem
“Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinize kendinizi şartlamayın”
“Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinize kendinizi şartlamayın” Sosyal, kültürel ve psikolojik faktörlerin diyet alımlarında önemli etkenler olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Binnur Okan Bakır, “Yılbaşı akşamı gibi özel günlerde yiyecek ve içecek tüketimimizin rutin miktarların üzerinde olması da alışılageldik bir durumdur. Bu noktada kaçınmamız gereken en önemli şey yılbaşı akşamı fazlaca besin tüketeceğimizi önceden kabul ederek öncesi ve sonrası besin alımımızı aşırı kısıtlamaktır. Yılbaşı akşamı fazla besin tüketeceğine önceden şartlanmak, gerçekten canımız istemese de tok olsak da gereksiz yere tüketime neden olabilir. Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinizi düşünerek gün içinde kendinizi aç bırakmayın” dedi.
27.12.2023 Sağlık
Yaşam Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yaşam Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Yaşam Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yaşam Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Yaşam kürü ile zayıflamak isteyenler kendi damak zevkine göre tarif denemektedir. Yapılan her bir tarif hem lezzetli hem de vücut için oldukça faydalıdır. Metabolizma hızlandırıcı etkisi bulunan maydanoz ve limon kürü en sık tüketilen ve hazırlaması pratik olan kür çeşitlerinden biridir.
25.12.2023 Sağlık
Maydanoz Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Maydanoz Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Sağlıklı beslenme adına tüketilen kürler kilo vermeye de yardımcı olmaktadır. Hazırlanan her bir kür farklı alanlara fayda sağlamaktadır. Vücudunda biriken ödemi atmak ve kilo vermek isteyen kişiler maydanoz, sarımsak ve limon kürünü tercih etmektedir.
18.12.2023 Sağlık
Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Günümüzde internette bulduğunuz kilo kaybına iyi gelen meyve sularının çoğu oldukça farklı içeriklere sahip olmaktadır. Elbette öne çıkan iki bileşeni içerirler ve genellikle başka hiçbir şey içermezler. Sağlam bir kilo verme içeceği olarak karşımıza çıkarlar. 
18.12.2023 Sağlık
Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Kilo kaybı için limon suyu, kilo vermek için yaygın olarak kullanılan bir içecektir. Aynı zamanda kilo sorunu yaşayanlar için de muazzam sonuçlar verir. Limonun bir narenciye meyvesi olmasından dolayı C Vitamini bakımından yüksektir.
18.12.2023 Sağlık
Karnabahar Kaç Kalori? Karnabahar Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Karnabahar Kaç Kalori? Karnabahar Besin Değerleri Ve Kalorisi... Karnabahar, düşük kalorili bir besin olduğu için diyet listelerinde sıklıkla tercih edilir. Karnabaharın 100 gramı 25 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
İncir Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...incir Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
İncir Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...incir Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? İncir kürü çok fazla kişinin tercih ettiği ve tükettiği kürlerden biridir. Hazırlaması kolay olan bu kürün ana malzemesi incirdir. Sindirim sisteminin anında çalışmasını sağlayan incir aç karnına tüketilerek mide enzimini de arttırmaktadır. En faydalı besinlerden biri olan incir ile yapılan kürler vitamin desteği de sağlamaktadır.
17.12.2023 Sağlık
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Dut kurusu hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren kürlerin başında yer almaktadır. Sindirimi en hızlı çalıştıran besinlerden biri duttur. Dut içerisinde barındırdığı vitaminleri ile kalsiyum alımını desteklemektedir. Kilo vermek isteyen kişiler bir yandan da vitamin kazanma hedefi içerisindedir.
16.12.2023 Sağlık
Akciğer Temizleme Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...akciğer Temizleme Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Akciğer Temizleme Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...akciğer Temizleme Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Akciğer temizleme işlemleri solunum yolları için oldukça faydalıdır. Sosyal hayatta pek çok toz ya da zararlı dumana maruz kalabiliriz. Akciğerin dolması solunum yollarını da kötü etkilemektedir. Kekik çayı ve kekik suyu tüketimi en faydalı kürlerden biridir. Kekik çayı hem nefesi açmakta hem de akciğerleri temizlemektedir.
14.12.2023 Sağlık
Her yudumu vücudu zehirlerden arındırıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor, bu içecek dünyaya bedel...
Her yudumu vücudu zehirlerden arındırıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor, bu içecek dünyaya bedel... Hava kirliliğinden ağır metallere, güzellik ürünlerinden gıda katkı maddelerine kadar her gün sayısız çevresel toksinle temas ediyoruz. Detoks kelimesi akla şok diyetleri getirse de vücut sürekli olarak kendi detoksifikasyonunu gerçekleştirerek kendi temizlenme sürecini düzenliyor. Fakat bazen yoğun bir şekilde çevresel faktörlere maruz kalmak, bu arınma sürecini yavaşlatabilir. İşte bu noktada doğanın faydalı besinlerden biri devreye giriyor…
14.11.2023 Sağlık
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı Pandeminin ardından artan doğa, yoga ve nefes etkinliklerine şimdi de ‘kişisel inziva’ kampları eklendi. Kiminde günlük 1750 lira ödeyen kendi evinde ‘kamp’ kuruyor, kiminde niyet bohçaları hazırlanıyor. Prof. Dr. Arif Verimli ise “İnsanlar kandırılıyor” diyor.
28.08.2023 Yaşam
Karahindiba Otu Nedir? Karahindiba Otu Faydaları Nelerdir?
Karahindiba Otu Nedir? Karahindiba Otu Faydaları Nelerdir? Karahindiba otu yaprakları yeşil bir bitkidir. Nisan ve Mayıs aylarında yetişen bu bitki çoğunlukla acıgünek, radika, güneyik isimleri ile de bilinir. Papatyaya benzeyen bitki şifa kaynağı olması nedeniyle pek çok hastalığa iyi gelir. Karahindiba bitkisi tüm dünyada yetiştirilebilme özelliğine sahiptir.
11.07.2023 Sağlık
Ölmez Otu Yağı Nedir? Ölmez Otu Yağı Faydaları Nelerdir?
Ölmez Otu Yağı Nedir? Ölmez Otu Yağı Faydaları Nelerdir? Ölmez otu farklı coğrafi koşullarda yetişen bitki türlerinden biridir. Saman otu olarak da bilinen ölmez otu şifalı bitkiler arasında yerini almaktadır. Özellikle hastalıkları iyileştirici görevi bulunmaktadır. Günümüzde de ilaç yapımında sıkça tercih edilen ot çeşitlerinden biridir. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak kişilere iyi gelmektedir. Ölmez otu genellikle iyileştirici görevi ve gençleştirici özelliği ile bilinmektedir. Vücuda detoks etkisi sağlayan bu ot metabolizmayı hızlandırmaktadır. Sindirim sistemini çalıştırarak şişkinlik ve benzeri durumları tedavi etmektedir.
4.07.2023 Sağlık
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün Bayram nedeniyle diyetler değişti, tatlı ve et tüketimi arttı. Bu durumun da kilo artışı olarak geri dönmesi muhtemel. Peki bayram sonrası kilo almak, alınmış kilolardan kurtulmak için neler yapılabilir? İşte ilk etapta uygulanması gerekenler…
30.06.2023 Sağlık
TikTok ile ilgili sağlığı tehdit eden gerçek! Yüzde 40'ı hatalı
TikTok ile ilgili sağlığı tehdit eden gerçek! Yüzde 40'ı hatalı Yeni bir çalışma, TikTok'ta karaciğer hastalığıyla ilgili 10 gönderiden dördünün yanlış bilgi içerdiğini ve çoğunun moda diyetler, detoks içecekleri ve bitkisel ilaçlar hakkında yanlış iddialar içerdiğini ortaya çıkardı.
10.05.2023 Dünya
Uzman isim açıkladı! İşte fazla kiloları eriten yöntem
Uzman isim açıkladı! İşte fazla kiloları eriten yöntem Ramazan’ın bitip bayramın gelmesiyle yemek yeme düzenimiz bir hayli değişti. Aniden öğün sayımız arttı, tatlı krizlerimiz başladı. Bayramda aşırı yediklerimiz, bize kilo olarak geri döndü. Peki bayramda dengesiz beslenme sonucunda aldığımız kiloları nasıl verebiliriz? Aşırıya kaçtığımızda neler yapmalıyız? Uzman isim uyarılarda bulundu. İşte detaylar…
23.04.2023 Sağlık
Doğal antibiyotik, akciğer kanserine karşı çok etkili! Öksürüğü bıçak gibi kesiyor
Doğal antibiyotik, akciğer kanserine karşı çok etkili! Öksürüğü bıçak gibi kesiyor Doğal bir antibiyotik, akciğerlerin tam kapasite ile çalışmasını sağlıyor, akciğer kanserine karşı koruyucu etki gösteriyor. Öksürük ve üst solunum yolları iltihabına karşı savaşıyor, antibakteriyel özelliği sayesinde bakteri oluşumunu önlüyor. Öksürüğe iyi gelerek balgam söktürücü rol oynuyor, çiğneyerek tüketilirse mucize yaratıyor...
24.01.2023 Sağlık
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler...
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler... Doğal kozmetik ürünleri için de ham madde olarak kullanılan Bentonit, cilt yüzeyinde bulunan gözeneklere girerek, bakteri ve toksinleri yüzeye çıkartarak temizler. Peki, Bentonit nedir, içilir mi? Bentonit kili nedir, faydaları nelerdir, ne işe yarar?
18.11.2022 Sağlık
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler!
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler! 5 üyesinin sağlık personeli olduğu Ayda1Detoks grubu, 40’ıncı konserini dün organ bağışına dikkat çekmek için verdi. Jolly Joker Vadi İstanbul’da sahne alan grup konserin tüm geliri organ bağışı konusunda çalışmalar yürüten Hayata Bağış Derneği’ne bağışlandı.
9.11.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Detoks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki detoks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.