Gazete Vatan Logo

Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Dut kurusu hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren kürlerin başında yer almaktadır. Sindirimi en hızlı çalıştıran besinlerden biri duttur. Dut içerisinde barındırdığı vitaminleri ile kalsiyum alımını desteklemektedir. Kilo vermek isteyen kişiler bir yandan da vitamin kazanma hedefi içerisindedir.

Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Bu nedenle kür yapımı ve tüketimi önem kazanmıştır. Hızlı kalori yakmak isteyenler için kaynatılarak hazırlanan dut kürü önerilmektedir. Bu kür içerisinde nane ve limon da yer almaktadır. Nane ve limon ödem atıcı ve sindirim sistemini çalıştıran, yağlanmayı önleyen besinlerdir.

Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

Dut kurusu kürü en lezzetli ve tatlı kür çeşitlerinden biridir. İltihap söktürücü olan bu kür sindirim sisteminde bulunan zararlı hücrelerin atılmasına da yardımcı olur. Kısa süre içerisinde vücutta biriken ödemi uzaklaştırır. Şişkinlik ve ödem hisseden kişiler dut kurusu ile yapılan kürleri tüketerek hızla kilo vermeye başlamaktadır.

Zayıflamak isteyenler spor ve diyetin yanı sıra dut kurusu kürünü tüketmektedir. Bu kür kalsiyum açısından da zengin olan besin içeriklerine sahiptir. Aynı zamanda kaynatılarak hazırlanan bu kür besin değerlerini de içerisinde saklı tutmaktadır.

Dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır?

Dut kurusu kürü vücutta enfeksiyon oluşumunu da engeller. Beyaz dutların tencere içerisinde kaynatılması ve içerisinde limon ile zencefil eklenmesi ile hazırlanır. Tatlı krizi yaşayan kişiler için içerisinde 1 kabuk tarçın atılması önerilir. Bu kür soğumaya bırakıldıktan sonra tüketime hazır hale gelir. Son zamanların en popüler ve en sık tüketilen detoks kürlerinden biridir.

Haberin Devamı

 

Dut Kurusu Kürü Nasıl Kullanılır?

Dut kurusu kürü kullanımı gün içerisinde belirli aralıklar ile içilerek yapılmaktadır. Kür tokluk hissini uzun süre yaşatır. Böylelikle gereksiz besin tüketiminden ve kaçamaklarda korunmak mümkün hale gelir. Aynı zamanda tüketilen besinlerin daha hızlı ve daha rahat sindirilmesine yardımcı olur.

Dut Kurusu Kürü Faydaları Nelerdir?

Dut kurusu kürü ödem söktürücü ve iltihap oluşumunu engelleyen temel besinlerden biridir. A ve C vitamini bakımından zengindir. Üstelik kalsiyum yapıcı besin içeriği sayesinde kas ve kemik gelişimine de katkı sağlar. Pek çok vitamin bulunur.