Destek Kararı

Destek Kararı

Son dakika destek kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.670 destek kararı haberi bulunmuştur. Tüm destek kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "2024 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere Verilecek Eğitim Desteği Tutarlarına İlişkin Tebliğ", Resmi Gazete'de yayımlanarak, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi. Peki, Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar olacak? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? İşte Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024…
23.01.2024 Ekonomi
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak Binlerce kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çiftçilere yapılacak tarımsal desteklerle ilgili tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buğday, arpa, çavdar, tritikale ve yulaf için dekar başına 149 TL mazot ve gübre desteği ödenecek.
26.11.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatların fay hattına en az 60 metre uzaklıkta olacağını belirterek, “Sert zeminlere inşa edilecek binalar 4 katı geçmeyecek” dedi.
10.08.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama!
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki kaç bin aileye kira yardımı yaptıklarını açıkladı.
10.08.2023 Gündem
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı Ticaret Bakanlığı, oluşturdukları destek paketleri ile e-ihracatın genel ihracatın içerisindeki yüzde 1,5 oranındaki payını yüzde 10’a çıkarmayı hedefliyor.
31.07.2023 Ekonomi
Sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Bakan Göktaş açıkladı
Sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Bakan Göktaş açıkladı Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, acil ve temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için bölgeye ilk etapta 2 milyon TL kaynak aktardıklarını duyurdu.
12.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve vatandaşlık maaşı müjdesi! 7'den 70'e milyonlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve vatandaşlık maaşı müjdesi! 7'den 70'e milyonlar yararlanacak Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren destek kararı ile ilgili detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçimden önce verdiği müjdeler için geri sayım başladı. İşte gençlerden ev kadınlarına kadar milyonları ilgilendiren destekler ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
31.05.2023 Ekonomi
Demirtaş'tan Akşener'e mektup
Demirtaş'tan Akşener'e mektup Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e mektup yazdı. Demirtaş, "HDP'li bir seçmen olarak sizi daha iyi anlayabilmek için bazı konuların netleşmesinde büyük yarar görüyorum" diyerek Akşener'e çağrıda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Esnafa büyük destek! 'Yüzde 76'ya yükseltildi'
Esnafa büyük destek! 'Yüzde 76'ya yükseltildi' Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için "Zorlu salgın döneminde esnafımıza destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi" açıklamasında bulundu.
11.12.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Ödemeler bu yıl yapılacak, süre öne çekildi
Son dakika destek kararı! Ödemeler bu yıl yapılacak, süre öne çekildi Destek ödemeleri ile ilgili son dakika kararı verildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyurdu. Çiftçilere sağlanan destek ödemelerinin öne çekildiği ve 2023 yerine bu yıl yapılmaya başlanacağı açıklandı. İşte kararın detayları ve Bakan Kirişçi'nin duyurusu...
20.10.2022 Ekonomi
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartlar ile ilgili açıklama geldi. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verileri duyurdu. Kartla Ağustos ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 346 milyar TL oldu. Öte yandan toplam kart sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16'lık bir artış yaşandı ve 322 milyon adede ulaştı. İşte detaylar...
28.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı arttı, aylık 1.250 lira
Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı arttı, aylık 1.250 lira Nakdi destek ile ilgili son dakika açıklaması! Şartlar belli oldu, bakan detayları ve miktarı tek tek açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, “Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.
28.09.2022 Ekonomi
Destek kararı! Ödeme tarihi 6 ay öne çekildi
Destek kararı! Ödeme tarihi 6 ay öne çekildi Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ödeme takvimi değişti. Paralar 6 ay erken ödenecek. 2023’ün Mart ayında ödenmesi planlanan 2022 yılı mazot ve gübre desteği ödemelerinin 6 ay öne çekildiğini söyleyen Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, “Bakanlığımızın aldığı bu kararı yerinde buluyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz; çiftçimizi rahatlatacak ancak çiftçilerimizin üretebilmesi için mazot ve kimyevi gübre fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğini de bir kez daha dile getiriyoruz” dedi.
20.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor Devlet destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Destek kapsamı genişletildi. Ödeme miktarı artırıldı. Ayrıca yeni sosyal yardım kalemleri de uygulamaya girecek. Destek paketi ile ilgili detaylar ekim ayında açıklanacak.
7.09.2022 Ekonomi
Yüzde 100'e varan zam! Bakanlıktan son dakika kararı, bin 300 lira verilecek
Yüzde 100'e varan zam! Bakanlıktan son dakika kararı, bin 300 lira verilecek Bakanlık resmen harekete geçti. Son dakika destek kararı. Okulların açılmasına kısa süre kala veliler, alışverişlere başladı. Dar gelirli aileler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlık ihtiyacı olan ailelere defter, kitap ve kırtasiye masrafları için karşılıksız olarak bin 300 TL yardım yapacak. Peki kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Tazminat kararı! Artık zorunlu, 45 gün süresi var
Tazminat kararı! Artık zorunlu, 45 gün süresi var Bakanlık harekete geçti. Tazminat ödenecek. Milyonlarca tüketiciyi doğrıdan ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı’nın hazırlığına göre garanti süresi bitse bile elektronik cihazlara kullanım ömürlerince bakım - onarım hizmeti zorunlu olacak. Marka ismi kullanılarak yetkili servis aldatmacası önlenecek.
3.08.2022 Ekonomi
Destek kararı! 20 milyon TL ödenecek
Destek kararı! 20 milyon TL ödenecek Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı belli oldu. Detaylar açıklandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Afyonkarahisar’da don nedeniyle kirazları zarar gören çiftçilerin mağduriyetinin giderilmesi için 20 milyon TL ödenecek.
3.08.2022 Ekonomi
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren uyarı! Yüzde 50 zamlı ödeniyor! Haftalık ve günlük çalışma saatleri...
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren uyarı! Yüzde 50 zamlı ödeniyor! Haftalık ve günlük çalışma saatleri... İşçi işveren milyonları ilgilendiren açıklama! Haftalık çalışma saati ile ilgili kritik uyarı geldi. İdari izin, bayram izni ve tatillerle ilgili çok az bilinen detay ortaya çıktı. Saat sınırı var, süreyi geçen işçilere yüzde 50 zamlı ödeniyor. Haftanın 6 günü çalışılan işyerlerinde, saatlik ücreti 50 lira olan işçi; günlük 9.5 saat çalışmışsa yasal süreyi geçmiş sayılıyor. Bu durumda maaş hesaplamasında farklı bir yok izleniyor. İşte haftalık çalışma süresi ile ilgili birçok çalışanın bilmediği ayrıntılar...
10.07.2022 Uzmana Sor
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak Para desteği verilecek. İlk etapta yapılacak yardım miktarı açıklandı. 3.000 TL'lik ödeme yapılacak. Selden etkilelen vatandaşlara devlet desteği verilecek. Bakan Yakın sosyal medya üzerinden destek ile ilgili detayları açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "İstanbul'da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu ise Esenyurt'ta evini su basanlara 5.000 lira, işyerini su basanlara ise 10 bin TL destek verileceğini duyurdu.
10.07.2022 Ekonomi
Bayram öncesi nakdi destek kararı! Ek kaynak ayrıldı, ödeme miktarı...
Bayram öncesi nakdi destek kararı! Ek kaynak ayrıldı, ödeme miktarı... Son dakika destek açıklaması! Bayram öncesi ek kaynak ayrıldığı duyuruldu. Bakan Yanık nakdi destek ödemeleri ile ilgili detayları açıkadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 223,7 milyon TL ek kaynak aktardıklarını açıkladı.
7.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank açıkladı: Sonuçlar yarın açıklanacak
Bakan Varank açıkladı: Sonuçlar yarın açıklanacak  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Makine Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Makine sektörü için reel ekonominin lokomotifi dersek yanlış olmaz. İthal ettiğimiz kritik ürünlerin Türkiye'de üretilmesi için büyük bir atılım içerisindeyiz. Servo motorlar, CNC tezgahlar gibi ithal edilen birçok ürün artık yerli ve milli imkanlarla üretiliyor. Sektör temsilcilerine müjde verelim. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı'nın Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı değerlendirme sonuçlarını yarın açıklayacağız" dedi.  
16.06.2022 Ekonomi
Ödemeler ağustosta yapılacak, devlet karşılıyor! Yeni destek programının detayları belli oldu...
Ödemeler ağustosta yapılacak, devlet karşılıyor! Yeni destek programının detayları belli oldu... Yeni destek kararı resmen duyuruldu. Ödemeler ağustos ayında yapılacak. İlk kez uygulanacak. Bakanlık tarafından karşılanacak desteğin detayları da belli oldu. Destek programı için yılda 500 milyon TL kaynak ayrılacak. İhtiyaç sahibi ailelerdeki yüz binlerce çocuğun anaokuluna gitmesi hedeflenen programa ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında herhangi bir başvuruya gerek kalmadan aileler çocuklarını okullara kaydettirebilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı anaokulu/anasınıfına çocuklarını kaydettiren vatandaşlar adına ödemeler aylık olarak doğrudan bakanlığa yapılacak. Destek programı 3-5 yaş aralığındaki çocukları kapsıyor. İşte yeni destek ile ilgili detaylar...
7.06.2022 Ekonomi
EYT, maaşlara zam için tarih verdi! Bakan Bilgin canlı yayında duyurdu...
EYT, maaşlara zam için tarih verdi! Bakan Bilgin canlı yayında duyurdu... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Bilgin, “5 milyon 300 bin emekliyi kapsayan bir çalışma yaptık. Dolayısıyla sendikaların ve kimsenin beklemediği bir düzenleme yaptık.” dedi. Bakan Bilgin, “Aralık ayında da çalışanlarımız için yeni düzenlemeler yapacağız. Yapılan düzenlemeyle ek göstergelerin maaşlara etkisi katlanarak artacak.” ifadelerini kullandı. Bilgin, "Ele alacağımız ilk dosya sözleşmeli kamu çalışanları. EYT de önümüzde." açıklamasında bulundu.
6.06.2022 Gündem
Asgari ücrete ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Asgari ücrete ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Kabine’nin gündeminde dış siyaset, ekonomik gelişmeler, asgari ücret zammı, 3600 ek gösterge düzenleme yer aldı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin kararın alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, "Temmuz ayındaki enflasyon farkı artışlarıyla ücretlileri biraz daha rahatlatacağız" açıklaması geldi. Peki, Asgari ücrete ek zam olacak mı? Temmuzda asgari ücret zammı var mı? Asgari ücret ne zaman zamlanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
6.06.2022 Gündem
Kayseri'de aranan 12 kişi yakalandı
Kayseri'de aranan 12 kişi yakalandı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda yakalama emri bulunan 12 kişi yakalandı.
6.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Destek Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.